local-stats-pixel fb-conv-api

Mizantropi - cilvēki,kuri ienīst cilvēkus55

469 4

Tev reizēm nešķiet, ka apkārtējā sabiedrība skrien pakaļ kaut kādiem jocīgiem standartiem, lai tikai izpatiktu citiem, dara neloģiskas un dumjas lietas? Un vēl neskaitāmi iemesli , kāpēc rodas ārkārtīgs riebums pret cilvēku rasi, ka izvēle ir kritusi par labu pavadīt laiku vienatnē. Iespējams, ka arī tev piemīt kaut kripatiņa mizantropijas. Šajā rakstā varēs gūt nelielu ieskatu par to, kas tas ir.

469 4 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Es jau sen sapratu, ka esmu šāda tipa cilvēks. Man ir kā naids, tā nepatika pret cilvēkiem. Bet tas nav teikts tādēļ, lai paspīdētu. Un tomēr, 95% cilvēku aug domājot un rīkojoties līdzīgi un dzīvojot "žurku skrējienā". Un vēl tas bara instinkts - sāk kāds kaitināt, pārējie pievienojas un tad man nākas ienīst pilnīgi visu vidusskolu, profesionālo arodskolu un vēl cilvēkus, kas valkājas veikalā.. Vāks. Cilvēce IR lemta bojāejai, jo daudzi, šie žurku skrējiena dalībnieki nevis baidās, bet nekad nav domājuši par to, kā izrauties, kā ko darīt citādi, vai ir iespēja kaut ko nedarīt, kad tas 100 punktu jādara. Un kāpēc ir citi jānonicina bez iemesla, kā tas notika ar mani skolā, kad tam nebija pamata, bet man ir pamats ienīst daudzus kaut vai tikai skatiena dēļ. jā, cilvēkiem ir slikta diena bijusi, viss notiek ne tā kā vajag un vienmēr nelaikā, bet vai tāpēc jāstāv pieturā un jāviebjas un jāblenž uz visiem ar savu pretīgo mūli? Viss, es nākotnē ierakšos bunkurā, izdzīvošu kamēr puse pasaules sajūk prātā un nomirst un tad līdīšu laukā. Jā, es esmu TRAKS, traks cilvēks ar tendenci uz citu iznīcināšanu. Ja es tikšu pie varas, es daudzus noslānīšu kā pats velns to neprastu darīt! Tāda ir mana "mizantropa" uzskati.

65 3 atbildēt

Tad re kā sauc manu pasaules uztveri..

36 0 atbildēt

" normas un paražas, pēc kurām vairums dzīvo, ir faktiski bezjēdzīgas un ārkārtīgi nederīgas patiesai laimei." SO FUCKING TRUE!!!

19 0 atbildēt

Interesants raksts, bet jau pēc pāris pirmajām rindkopām sazin kāpēc radās aizdomas, ka vismaz puse komentāru būs par tēmu "O, tas ir par mani, es arī tāds esmu".

18 0 atbildēt

Pēdējā laika labākais raksts. +

15 0 atbildēt

Man nepatīk cilvēce,kā tāda-pateicoties skolas laikiem.Es biju savādāks un tāpēc mani apsmēja un kaitināja .Es nemainijos par spīti visam,tikai 1 lieta mainijās gan.Parādijās naids pret cilvēci, kā tādu.Un tas viss pateicoties žurku baram ,.kas skrēja līdzi vadonim...... 

15 0 atbildēt

Es uzskatu ka lielākā pasaules daļa ir pajoliņi un nesaprotu kā tādi nav nomiruši aiz savas dumjības, bet tas netraucē ar viņiem komunicēt.

Piemēram visi neskaitāmie kretīni un nekauņas uz ceļa. Kā tie nav nositušies un vispār kur tiesības nopirkuši? Tie entie pensionāri kas visu dienu nonīkuši pa mājām tieši 17,10 stāv rindā pe rimčika kases un kavē visus tos strādnieciņus, kas grib nokļut mājās pie ģimenēm.............

14 0 atbildēt

Es neesmu rasists, ienīstu visus vienādi.

Pateicoties tev, es zinu, kas esmu un kā to sauc + par to emotion 

13 0 atbildēt

es nesaprotu, kas es esmu :D

13 0 atbildēt

Jā, man arī ir tādas iezīmes, bet tas ir labi, jo es vismaz neesmu pakaļskrējējs.

13 0 atbildēt

Palasot komentarus tada divaina sajuuta, man jajuutas vainigam ka esmu happy? :D 

7 0 atbildēt

Visā visumā patīkams raksts,ja neskaita to misēkli ar Jean-Paul Sartre,kuru latviski pareizi dēvē Žans-Pols Sartrsemotion

Man šķiet,ka jebkurš cilvēks,kuram ir kaut nedaudz vairāk smadzeņu par Džoniju Bravo un kurš sabijis šeit ilgāk par 10 gadiem ir kaut mazliet mizantrops. Ar to es nedomāju,ka tas būtu kaut kas ar ko lepoties,bet tāda nu ir realitāte - vai nu tu esi viens no bara vai arī neciet šo baruemotion

7 0 atbildēt

ļoti interesanti emotion

6 0 atbildēt

Cilvēks, kurš ienīst cilvēkus, pats būdams cilvēks. Smieklīgi.

11 5 atbildēt

gadus 16 biju viedusmera pelekais cilveks, bet tad kautkas mainijas un uzskati kluva citi tapec varu pat ar nozelu nedaudz teikt, ka esmu negribeti kluvis par mizantropu.

5 0 atbildēt

Man jau bija nojausma, ka esmu mizantrops.Vienīgi man nenāca prātā šāds termins.Un es saprotu to, ka par to visu jēga diskutēt nebūs, jo tas jau nemaina faktu ka es esmu izaudzis ar šādu attieksmi pret cilvēkiem , jo man ir iemesli tā domāt. Vienīgi dažreiz es domāju vai esot mizantropam es ar savu attieksmi nekaitēju cilvēkiem, kas paši vēl ar savu attieksmi pret pasauli īsti izauguši nav un vai pēc tam tas viņu dzīvēs neatsauksies slikti. 

5 0 atbildēt

tagad saprotu, kā saucas mana pasaules un cilvēku uztvere. paldies.

5 0 atbildēt

Paldies, ka pacēli rakstu.

5 0 atbildēt

Laikam es ar kkas tamlīdzīgs esmu, tik heitošanas vietā man ir vienaldzība. Vienaldzība saudzē nervus.

5 0 atbildēt

Lasot komentārus, liekas, ka lielākā daļa  pēkšņi kļuva par mizantropiem.

5 0 atbildēt