local-stats-pixel fb-conv-api

Mīti , kas nav patiesi.44

491 9

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Miti-kas-nav-patiesi-2/631825

Mīti , kuri tiek uzskatīti par patiesību , bet tā nav.

Tulkots raksts.

491 9 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Kurš domāja,ka sagriežot tārpu divās daļās,veidosies divi tārpiemotion

63 1 atbildēt

Kursh vel izkrakskinaja savus pirkstus? emotion

47 1 atbildēt

Kad es biju sīks, es plēsu tārpus uz pusēm, jo es domāju, ka pavairošu viņus... emotion

28 0 atbildēt
kad MIRONIS vēl bija DZIIVS. lmao
10 0 atbildēt

Par 2. - Ja hameleons mainītu krāsu, lai regulētu savu temperatūru, tad tas NEKĀDĀ GADĪJUMĀ nemainītu krāsu tādā tonī, kā ir tuvākajam priekšmetam. Un tieši tad, kad priekšmets tiek pietuvināts hameleonam. Ja krāsas maiņa notiktu lai regulētu ķermeņa temperatūru, šie hameleoni krāsu mainītu no baltas līdz melnai. Atkarībā no vajadzības. Ja gribētu sasildīties, taisītu pēc iespējas tumšāku (lai saule pievelk), ja gribētu atdzesēties - mainītu uz pēc iespējas gaišāku (ideālā gadījumā baltu - vismazākā saules siltuma uzņemšana). Tad hameleons krāsu mainītu atkarībā no apkārtējās temperatūras, nevis priekšmetiem. - Ieliec ledusskapī - paliek tumšs, ieliec siltumā - paliek balts. ;) Gribi teikt, ka hameleonam paliek karsti, ja pieleic viņam klāt sarkanu mantiņu, un auksti, kad pietuvini zilu mantiņu? Nu gan baigā temperatūras ietekme ir no dažādas krāsas mantiņām... :) Sazināšanās ar citiem - arī nav patiesība. Ja sazinātos tādā veidā ar citiem, tad krāsu maiņa atkal notiktu neatkarīgi no apkārtējo priekšmetu krāsas. Jo kas gan tā par sazināšanos, ja sazināšanos nosaka apkārtējie priekšmeti. Un tad nebūtu nekādas vajadzības pēc sazināšanās - otrs indivīds jau pats zinātu, ko teiks pirmais, paskatoties uz priekšmetiem, kuriem ir pieskāries pirmais. :) Vizuālās uzskatāmības gūšanai, šeku - reku links ar hameleona paraugdemonstrējumiem. Kā arī šķīboapgalvojumu gāšanai:

http://www.youtube.com/watch?v=KMT1FLzEn9I

6 0 atbildēt

5. O paldies, savādāk mamma jau izbesija "Pēc tam rokas sāpēs, pēc tam rokas sāpes" zbemotion

3 0 atbildēt

4. Nepareizi formulēts. Cik daudz šķidruma cilvēkam jāuzņem dienas laikā - tādam jābūt jautājumam! Atbilde - 25-30 ml uz ķermeņa masas kilogramu. Bet ir divas nianses. Pirmkārt, cilvēks diezgan daudz šķidruma uzņem ar ēdienu, it īpaši ar zupām emotion tāpēc tas nav jāuztver kā norāde, cik litrus ūdens tev ir jāizdzer! Un tas vispār nav jāuztver kā obligāts nosacījums! Otrkārt, nav nekāda precīza daudzuma, tie ir orientējoši skaitļi, kurus ietekmē daudzi faktori, piemēram, fiziskā aktivitāte, klimats, vecums, dzimums... Un ar slāpēm vispār ir interesanti - ja tu sajūti izsalkumu, tas vēl nenozīmē, ka tavam ķermenim nepieciešama pārtika. Tas, ko mēs uztveram kā izsalkumu, patiesībā parasti ir tukša kunģa sajūta, nevis ķermeņa izteikta nepieciešamība pēc kāda burgera emotion Ar slāpēm ir otrādāk - tad, kad tu sajūti slāpes, ķermenis signalizē par to, ka šķidruma daudzums organismā ir zem kritiskās atzīmes! Tas gan nenozīmē, ka jācenšās pēkšņi laboties un jādzer piespiedu kārtā kaut kāds noteikts šķidruma daudzums! Pilnīgi pietiks, ja centīsies iekļaut ikdienas ēdienkartē kādu zupu un mēģināsi atcerēties pirms katras ēdienreizes izdzert glāzi ūdens. Tas ne tikai palīdzēs saglabāt optimālu šķidruma līmeni, bet arī palīdzēs neapēst pārāk daudz un skats pilna auguma spogulī būs patīkamāks! emotion Šķidruma izvēle lai paliek tavā ziņā, tik atceries, ka alkohols un cukurdziras ir dehidrācijas slepenie ieroči, labāk izvēlies neitrālo ūdeni vai visādiem citādiem labumiem bagāto zaļo tēju! Priekā, komrad! emotion

2 0 atbildēt

Taisi veeelllllllllllllllll emotion

2 0 atbildēt

dienā ir jāuzņemt vismaz 2l ūdens vienalga kādā veidā, ne obligāti jādzer. tā ka tikai daļēji debunked.

2 0 atbildēt
+ No manis... Par to peedeejo teikumu nosmeejos liidz asaraam :))))))
2 0 atbildēt
Krakšķini laimīgs :D
3 2 atbildēt

7.....nepiekritīšu un uzskatu, ka mati un nagi aug arī tad kad cilvēks ir miris. organismā ir daudz un dažādu funkciju un visas neapstājās uzreiz ar sirds apstāšanos! :P Par matiem un bārdu - tie turpina augt arī pēc nāve, protams ne jau mūžīgi, bet pāris dienas noteikti. esmu pietiekami bijis morgā, lai varētu tā teikt!

1 0 atbildēt

Uhh jē, sēdēšu krakškināšu pirkstus. emotion

1 0 atbildēt

Muļķibas - ja esi izslapis, tad dzer. Slāpes jau ir trauksmes signāls no ķermeņa, ka organismam ūdens jau sen kā nepietiek. Ķermenim ūdens ir pats svarīgākais utt to jebkurš normāls cilvēks zin un jo vairāk patērē enerģiju, jo vairāk ūdeni vajag. 2 litri gan zinatniski gan loģiski spriežot pa dienu ir nepieciešami :)  ~ 70%  cilveka svars ir ūdens un ko dos ka kādas 3 krūzes pa dienu izdzersiet :D Drīzāk, ja slāpst, tad sen jau auzās esi iebraucis :)

0 0 atbildēt

rakstnieks Pļūtarhs mēmo ticību ievies.. :D :D

0 0 atbildēt

Krakšķinot pirkstus, tikai saspied starp kauliem esošos gaisa burbuļus, or smth.

0 0 atbildēt

Par 1 varu pastāstīt kad vikingiem bija ķiveres kā kuršiem nezinu kurš no kā paņēma un par tiem ragiem tie ir makslinieka izdomas

0 0 atbildēt

mythbusters :D

0 0 atbildēt
labs, super, bija in4igi, lol
0 0 atbildēt

Nākamo daļu lūdzu

0 0 atbildēt