local-stats-pixel fb-conv-api

Miljonāru kapteinis.44

1320 0

Beidzot jūrskolu, šis kapteinis izgāzās navigācijas eksāmenā. Pēc tam viņš kaut kā iedabūja paurī mistiskās navigācijas gudrības, un viņam tomēr beigu beigās izdevās saņemt kvalifikācijas sertifikātu kuģa vadīšanai..



1320 0 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Pēc pirmās bildes jau man galvā iešāvās doma. VAi tik tas nav Titānika kapteinis...

83 0 atbildēt

Ja kamielis iet uz meku, viņš tomēr nav nekāds svētceļotājs. / Šeihs Basri./

Skumji ka tādu "kapteiņu" ir vesels lērums arī starp tiem kuri vada Valsts "kuģi" pretī veiksmes stāstam. Kā vienmēr, interesants rakstiņš :) emotion

53 1 atbildēt

Ja Titāniks saskrietos tajā ostā ar otru kuģi tā riktīgi, tad nebūtu nemaz tās katastrofas... tad ko valentīndienā rādītu pa TV? emotion

38 0 atbildēt
Kurs kapteinis teiks par sevi sliktus vardus. Tipisks piemers ir tas italu kapteinis, kurs paspeja uzsedinat lielo Concordia tipa kruiza laineri uz akmeniem un apgazt to. Un ka pirmais aizmukt no kuga uz majam lai nopirktu jaunas zekes. Bet intervijas stasta ka piedalijies lidz pedejam pasazieru glabsana. Ja, un uz Titanika edit bijusas sarkanas signalraketes tikai tas atradas kravas noliktavas kuras pirmas apluda. To apliecina no udens izceltas kastes.
24 0 atbildēt

Bet viņš uz Titānika arī palika.

22 1 atbildēt

Stilīgs čalis. Un vai mazums arī mūsdienās ir tādu sava amata "pratēju", kas gāž vienu podu pēc otra, bet viņu turpina cienīt un godāt, jo viņš vienkārši labi saprotas ar cilvēkiem un māk sevi pasniegt :) True story.

20 0 atbildēt

jocīgi, ka nepārbaudīja kapteiņa pagātni kuģa vadīšanā, ņemot vērā, ka tas tak bija lielākais kruīza kuģis.. 

Bet nu, laikam jau savstarpējie sakari ir pirmajā vietā.. 

19 0 atbildēt

Salīdzini kaut vai ar kuģa "Karpatija" kapteini Rostronu un viņa darbību "Titānika" glābšanas darbos. Ātri, precīzi, konkrēti, akurāti. Pēc tam, kad torpedēja pašu "Karpatiju", atkal aizgāja bojā tikai tie, kuri cieta tiešā torpēdas uzbrukumā, pārējos izglāba visus  Nekāda haosa un bļaustīšanās "glābiet lēdijas!" un ūdenī iesviestu tukšu glābšanas laivu.

Būtu pieticis, ja būtu izmantotas tās tehnoloģijas, kuras bija- tālskatis, radio, telefons, signalizēšana ar ugunīm (" Kalifornians" centās sazināties šajā veidā, bet Smits tai laikā skraidīja pa kajītēm)

16 0 atbildēt

pateicoties viņam, mums ir ko skatīties valentīndienās :D

14 1 atbildēt

Sāksim jau ar to ka vairums domāja ka ,,Titāniks'' ir nenogremdējams

13 0 atbildēt

Mēs, te un citur, varam bezgalīgi spriest un prātot - kas bij vai nebij pareizi, kas varēja, nevarēja būt...

Bet viens toč ir skaidrs - nekad un ne pie kuriem apstākļiem, ne mums, ne pat rūdītākajiem vēsturniekiem nebūs pieejami visi reālie fakti, uz kuriem var izdarīt objektīvus, viennozīmīgus secinājumus. Nemaz nerunājot par tīšu vai gadījuma pēc klīstošu baumu atfiltrēšanu.

Un nevar neievērot tradicionālo politisko "gudrību" - ja jātaisa sūdi, vai tie ir jau notikuši, tad sabiedrības sašutumu un naidu labāk novirzīt uz vienu galveno atbildīgo ģenerālisimusu. Kārtīgi atalgojot grēkāzi un nemanot noņemot no skatuves vai poprostomu nocērtot galvu.

11 0 atbildēt

Meistarīgs onka.

8 0 atbildēt

Haoss jau bija galvenokārt tāpēc, ka glābšanas darbus vispār neviens nevadīja. 

 

A izglābt varēja visus- "Kalifornian",(ja uz viņa signāliem tiktu atbildēts)+ glabšanas laivas- tas būtu atrisinājis praktiski pilnīgi visas problēmas.

8 2 atbildēt

Šitais kapteinis mani Titānikā kapitāli nokaitināja - uzvedās kā bikses pietaisījis, gandrīz ar prieku noskatījo epizodi, kur sašķīda stikli, kad šamā kuģis jau gāja uz grunti.

5 0 atbildēt

Tas kapteinis bija piedzimis zem sliktas zīmes. Līdzigi kā saka, ka nevajag dzīvot mājā, kurā jau ir bijis 1 vai 2 ugunsgrēku, vai kur īpašnieki bankrotē. 

Raksts bija interesants un labs. :)

Esmu lasījusi "neredzamās pasaules" rakstu sadaļu - tur ir minēts ne viens vien apraksts, kur cilvēki atceras, ka bojā gājuši ar Titaniku. Starp citu, šobrīd arvien vairāk parādās liecības par to, ka dzimst bērni, kuri atceras, ka bojā gājuši 11.septembra dvīņu torņos - atceras, kāds vārds bijis, kurā kabinetā sēdējuši utt. (Ja, pilnīgi noteikti ticu reinkarnācijai.)

5 0 atbildēt
Es uzreiz zinaju ka yas ir titanika kapteinis
3 0 atbildēt
Gribēja pierādīt, ka Titāniks ir nenogremdējams, tāpēc ielika vissliktāko kapteini... Un izgāzās. Jā, bet traģēdija, ko nekad līdz galam neizzināsim.
3 0 atbildēt
100% velkonis pats vainīgs. Viņš ir manevrēt spējīgāks ka jebkurš cits kuģis un par šo atgadījumu esmu jūras skolā lasījis grāmatas
3 0 atbildēt

Ļoti patika raksts.emotion

3 0 atbildēt
Pie titanika nogrimsanas ir vainigs aisbergs,kas tur nav saprotams!emotion
3 0 atbildēt