local-stats-pixel fb-conv-api

Mīklu minētāji izbraukumā (1)0

88 1

Pirmais mīklu minētāju saiets jau pagātnē. No tā laika paziņojumiem:

Mūsu saieta datums ir noteikts un tas ir 31.jūlijs. Arī vieta ir noskaidrota. Šoreiz mēs esam laipni lūgti doties pie Jāņa Forsta kunga uz viņa lauku sētu "Minkas" - ~100 km no Rīgas(Talsu raj, Balgales pagasts), ir dīķis, b/volejbola laukums, basketa grozs, ~km upes, ugunskura vieta°, zirgs ainavai un samīļošanai, kur teltis novietot ~40ha platībā,+ ģitāras, klavieres, akordeons un vēl visādi labumi un tas viss izmantojams domubiedru vajadzībām.

Koordinātes ir sekojošas: 57°11'59.24"N,22°54'48.13"E, ja izmantojat Google earth, ja ikarti.lv vai 1188.lv karti, jāatrod, kur Talsu - Jūrmalas šoseja šķērso Talsu - Tukuma rajonu robežu, tad Talsu pusē (Balgales pagasts) jāsameklē viensēta "Stumpji" (Vecais nosaukums, jaunais - Minkas atrodams Jāņasētas kartes lielākajā palielinājumā.

(Jānis Forsts). Līdzi ņemam labo garastāvokli, smaidu sejā, zīmuli(kas zin, varbūt būs arī ko uzrakstīt), telti, fotoaparātu un "groziņu". Ja rodas kāds jautājums, droši rakstiet vēstules. Uz drīzu tikšanos un labu atpūtu nedēļas nogalē!

Pēdējie padomi pirms saieta:

Jolanta Dūce (28.07.2009 21:50)

Sveiciens visiem SAIETA dalībniekiem. Zinu, ka noskaņojums ir labs un varam sākt kārtot ceļojuma somas. Pirmajā kopā sanākšanas vakarā būs volejbola turnīrs(daži pieteikušies), tāpēc sporta apavi nebūtu peļami. Ja šis sporta veids nav sirdslieta, tad izdomāsim citas nodarbes, ieskaitot kopējo ēdienu gatavošanu. Lai katlā nesanāk pārāk liels mišungs, iesaku katram dalībniekam līdz paņemt sauju rīsu visu to, kas pieder plova gatavošanai. Otrās dienas ēdienkartē būs aukstā zupa, ko arī gatavosim kopā. Īsti pavāri - zupas sastāvdaļas ņem internetā!
Otrās dienas rīta pusē, urrrāāā'!!! krustvārdu mīklu konkurss un balvas. Vēl arvien atgādinu, ka līdz ņemamas teltis un viss tas, kas liek mums katram justies priecīgiem.

Es šajā saietā dalību neņēmu, tāpēc nelielas grūtības ar notikumu secību. Ceru, ka šo nelielo kļūmi man piedos.

88 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000