local-stats-pixel fb-conv-api

Megalodons – Lielākā haizivs kāda peldējusi pa okeāniem.14

428 1

Šī ir lielāka haizivs kāda ir peldējusi par pasaules okeāniem, izmēru ziņā pārsniedzot pat mūsdienu vaļhaizivis, un atšķirībā no mūsdienu vaļhaizivs Megalodons nebija miermīlīgs.

428 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Gan jau zemūdens dzīlēs vēl kaut kur kāds klejo.emotion

15 0 atbildēt
Vispar ir dokumentala filma par megaladonu... Uznjemta 2011.-2012. gada.... Diezgan daudz specigu videomaterialu par to eksistenci vel shodien. Pieradijumi - vairaki uzfilmeti materiali pie Afrikas dienvidu krastiem. Tur kadai turistu laivai uztriecoties uz akmenjiem megaladons saka vienu cilveku pec otra notiesat.... Pec 6 meneshiem aprija vel vienu cilveku pie australijas krastiem.... Filma vel tiek leests ka dzivi ir 2 megaladoni.... Katra zinja ir jaredz shi dokumentala filma... Pats to redzeju pa discovery vai history kanalu.
8 0 atbildēt

Hmm.. Kaut kas starp zobiem iesprūdis, ā tikai cilvēks..pfff...emotion

5 0 atbildēt

Atceros no android spēli kur tieši bija šī haizivs emotion

1 0 atbildēt

Pacelts?...

0 0 atbildēt

Izskatas ka varbut megalodoni nav izmirushi.Klusajaa okeanaa nejaushi atrastajiem megalodona zobiem, nosakot to vecumu, ieguti rezultati 24000un 11000 gadu,nevis2-2,6 miljoni gadu.Starpiba liela,ljoti iespejams ,ka kadi eksemplari nodzivojushi lidz musdienam.Divains gadijums noticis  Brutona salas udenjos,kur langustu mednieki zem udens ieraudzijushi tuvojamies milzu ,,haizivi,,.Panika visi izlekushi no udens un paglabushies uz tralera klaja,no kurienes verojushi kaa milzene nesteigdamas aprijusi visas lamatas ar notvertajiem langustiem kopaa ar stiprinajumu trosem.... Katras lamatas svars bija kopa ar lomu vismaz 35 kg.Visi zvejnieki vienadi raksturojushi briesmoni -milzu haizivs, vismaz35 metrus gara, spocigi balta krasaa...Veselu nedelju zvejnieki atteikushies doties atkal darbaa.

0 0 atbildēt
Ir veeel palicis pectecis to radija animal planet. Vins dzivo 2-4km dziļumā....
0 0 atbildēt

Ir vel teorija,ka vaļus kurus viņi medīja devās uz ziemeļiem ,kur ir vairāk barības bet auksts ūdens un haizivis uzturās tikai siltos ūdeņos.

0 0 atbildēt

Kads vel grib peldeties okeana ? neviens nu labi.emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt