local-stats-pixel fb-conv-api

Mauzolejs - padomju zombēšanas mašīna?15

360 3

1924. gada janvārī nomira boļševiku valsts dibinātājs un vadonis Vladimirs(Uļjanovs) Ļeņins. Tieši tad arī tika pieņemts negaidīts lēmums viņa ķermeni balzamēt. No kurienes radusies tik neparasta ideja un kas stāv aiz padomju laikā radītā gaužām dīvainā pieminekļa?

360 3 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mezgls 2011.
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Hmm labs sižets seriālam the walking comunists
13 0 atbildēt

Liniņu Voldis noteikti bija zombijs... emotion 

12 0 atbildēt

interesanta tema

10 0 atbildēt
Nlo
10 1 atbildēt

Ļoti Ļeņinisks raksts emotion

5 0 atbildēt

Rakstam, liels pluss! Es neesmu ne komunists, ne sociālists, bet Ļeņina mauzolejs, atgādina par agrākiem PSRS laikiem, tāpēc es neatbalstu ideju, nojaukt šo mauzoleju

5 0 atbildēt
Par sifilisu,tas vinu iespaidoja un plus vēl insulti piekala viņu krēslam.Vairāk jāprasa vectēvam,tas vairāk zin,bet šo te es atceros no dokumentālās filmas.
3 0 atbildēt

Kaut arī kaut ko jau biju lasījusi, taču interesanti bija palasīt.

3 0 atbildēt

Mauzoleju gan vajadzētu atstāt kā vēsturisku vērtību bet tā ''iemītnieku'' sen būtu jānorok. Padomju laikā bija iespēja iziet cauri mauzolejam bet kaut kas apturēja.Nemaz nenožēloju.+++

3 0 atbildēt

labs raksts. maģijas ietekmi nekas vēl nav atcēlis. kristietībai vienīgi izdevās ierobežot zinošo konkurentu skaitu. un tas pie nosacijuma, ka pati bībele par sevi ir viena vienīga rokasgrāmata maģijā. īpaši jēzus mācība.

4 2 atbildēt
Mjaa. Interisanti!!! +++++
2 0 atbildēt

Nu nav tur maģija. Ārsti baidoties par savu dzīvību darīja visu, lai viņš izdzīvotu, kad normālos apstākļos ārsts būtu "atļāvis cilvēkam aiziet". Par Ļeņina "lielisko" stāvokli pirms nāves arī nevar ticēt. Komunistu augšgala cilvēki viens otram regulāri meloja, jo baidījās viens no otra. Komunistu dokumenti ir jāuzlūko ar skepsi.

2 0 atbildēt
Putinu blakus guldinās, vai jaunu mauzoleju taisīs?
2 0 atbildēt
Mmm, konservēta gaļiņa. Man garšo konservi.
2 1 atbildēt