local-stats-pixel fb-conv-api

Manas mīļākās salas Skotijā - Staffa9

104 0

Sveiki! Vēlos ar Jums padalīties savos iespaidos par dažām no Skotijas salām. Skotijai ir daudz un dažādas brīnišķīgas salas, katra ar savu vēsturi, kultūru, noslēpumiem, odziņu.

Esmu bijusi uz vairākām salām, kamēr esmu šeit. Lai arī katra no tām ir neatkārtojama, dažas tomēr ir vairāk aizķērušās prātā un piesaistījušas ar kaut ko īpašu.

Uz dažām no salām esmu pavadījusi 4 mēnešus, mēnesi vai tikai nakti, bet tas viss ir bijis neatkārtojams un vienreizējs!

Par dažām salām varēšu pastāstīt ko vairāk, par citām mazāk. Pievienošu arī bildes, lai varat apsktatīt, par ko tad es Jums stāstu. Šoreiz stāsts būs par vienu no tām:

Staffa (Scottish Gaelic: Stafa):



Paskatījos spokos daži ir likuši informāciju par salu Staffa (tiesa lielākā daļa bija pilnīgi vārds vārdā vienādi). Es vēlos pastāstīt savas domas par šo salu, jo esmu pati bijusi uz šīs salas un pat nakšņojusi uz tās teltī šī gada 1.aprīlī, kamēr biju darba pieredzē pie Isle of Mull reindžeres. Staffa ir diezgan interesanta paskata sala, kas veidota no lielām bazalta kolonnām. Sala ir neapdzīvota. Tā pašlaik pieder National Trust for Scotland.

Staffa bija viena no salām manā sarakstā ar vietām, ko vēlos apskatīties! Man prieks, ka man tas arī izdevās.

104 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Ahh, pasaulē ir pārāk daudz vietu, kur derētu aizbraukt paskatīties.. kā lai to visu uzspēj un apmaksā? emotion

0 0 atbildēt

Dzivoju blakus Loch ness ezeram,te ari pilns visaadu briinumu emotion

0 0 atbildēt

Labs raksts ,bet man riebjas Skotija dēļ laikapstākļiem.

0 0 atbildēt
Par to alu kkur spokos bija raksts. Pameklē. Ļoti interesanti. emotion
0 0 atbildēt

tā arī ir manā sarakstā, kas vēl jāapskata. Mani tur vairāk interesē South Uist and Barra. Te ir nenormāli daudz salu, ko jāapskata, redzēs, vai izdosies. Pilnīgi noteikti mana saraskta augšgalā ir St Kilda!

0 0 atbildēt