local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, par kurām Krievija klusē51

1954 13
1954 13 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Par Staļinu un gejiem tieši viņi runā atklāti.

Ir daudz negribētākas lietas, par ko krievi nevēlas runāt, pat ļoti naidīgi nevēlas.

Pirmkārt, masveida totālās sieviešu izvarošanas un slepkavības Vācijā un Austrijā 1945. gadā, Ukrainas Bada izraisīšana - holodomors, masu slepkavības Ļeņina vadībā, centieni rusificēt visas tautas, kuras bijušas Krievijas vai PSRS sastāvā, fakts, ka boļševiku vadība sastāvēja 90% no žīdiem. Tas, ka PSRS plānoja iebrukt Vācijā 1941. gada 6. jūlijā ar 2x lielāku, modernu, rūpīgi uzbrukumam sagatavotu armiju, nekā Vācijas un tās tā brīža sabiedrotajiem kopā ņemot. Tas, ka Perstroika bija iekšējs komunistu un čekistu kopējs lēmums privatizēt saimniecību, formāli to noveļot uz ''nacionālajām kustībām''. Tas, ka psrs 70-80 jos gados padarīja visnotaļ maz dzerošās tautas(jā, pirms tam dzēra maz) par masveida hronisku alkoholiķu nāciju kopumu, nodzirdīšanas programmu turpinot vēl šodien (tsk Latvijā).

122 0 atbildēt

Nu tā ir tāda baisa, atpalikusi valsts ar skarbu režīmu. Bet bez skarba režīma laikam to tautu arī nebūtu iespējams savaldīt. Un propaganda tur ir augstā līmenī. Vēl vairāk civēkiem izskalotas smadzenes laikam ir tikai Ziemeļkorejā.

100 6 atbildēt

7. Neatzīst Latvijas okupāciju 8. Neatzīst savu vainu 2. pasaules kara aizsākšanā kopā ar Vāciju

9. Neatdod zemes Somijai un Japānai

10. Neatklāj ka Nils ir viņu prostitūte.

59 4 atbildēt

Raksts labs, tikai kautkas pietrūka, vajadzēja varbūt bišk vairāk un tā. Bet nu + ielikšu obligāti.

17 0 atbildēt

Nu pa amīšiem pilnīgs sviests. Šovasar 4.mēnešus nodzīvoju Krievijā. Krievi nez kādēļ uzskata ka Latvieši runā vāciski. Un atlikušie 40% domāja ka mēs no ASV un bija pat ļoti draudzīgi. Kad uzzināja ka mēs no Latvijas tad pirmais ko pateica ka eiropā jau visi esot 3x kulturālāki kā krievijā. Viņi maskaviešus vairāk nevar ciest, jo apzinās ka visa valsts strādā lai varētu dažas lielpilsētas uzturēt. Tur bija arī čalīts no Maskavas un pret to bija pavisam savādāka, sliktāka attieksme. 

Komunistu smadzeņu skalošana  vēl joprojām izpaužas tā ka vietējie šķībi skatās uz tiem kas cenšas ar savu biznesu  naudu pelnīt. Kaut vai saimnīecīte kas mums izīrēja dzīvokli dabūja ik pa laikam dzirdēt visādus brīnumus no vietējiem penzionāriem. Lai gan kad atbrauc džips tad visi ir klusi un smaidīgi dibenlaižas.

Rasisms. Pārsvarā dēļ visādiem melnīgsnējiem džigitiem. Viņi ir tieši tādi džampšuti kā rāda Nasha russia. Neizglītoti un paļauties nevar, bet sasodīti lēti. Un kad sadzeras tad ar saviem nažiem bieži savaino i sevi i citus. Uz poda (kur tādi ir, jo krievijā ir normāli ka ir tikai pēdiņas kur pietupties.) kāpj ar kājām un bieži nopļūta visu tualeti. Tādēļ arī naids pret visiem krasainajiem.

Nabadzība.Tai ciemā kur es dzīvoju (10 000 iedz.) darbs bija tikai rūpnīcā algas ap 250 - 300Ls. Pārdevēja veikalā saņēma ap 140Ls, bet tie kas sēdēja uz pabalstiem ap 100Ls tā ka daudzi izvēlas vienkārši sēdēt mājās un aiz garlaicības dzert

 

15 0 atbildēt

never go there

9 0 atbildēt

0pēdējais punkts. Tā vajadzētu būt visās valstīs. Savādāk kur tiem homišiem ir dotas tiesibas viņi ar to izradas un uzbažas sabiedribai radot bērniem sliktu piemēru.. un tad visi brīnas no kurienes rodas tie pusaudžu p.ediņi, kam interesē solarijs skaistumkopšana, mode utt..

14 5 atbildēt

Ir būts! Un patiesībā nav tā,ka tur apkārt staigā tikai staļinistiski sazombēti  rasisti un homofobi. Nevērtējiet Rus tikai pēc tā kādi viņiem vadītāji.   Tad jau  Latvija arī nav tā labākā valste

9 0 atbildēt

2. pasaules karš arī ir nejauka tēma - Krievijā parasti piemin Lielo Tēvijas karu, kurš sākās tikai 1941. g., līdz ar to arī pazūd Sarkanās Armijas karaspēka ieiešana Baltijā, Polijā, Somijā un Rumānijā. Nepatīkama ir arī okupācija, PSRS, Polijas un Vācijas robežu maiņas. Austrumprūsija - Kaļiņingrada.

9 1 atbildēt

Ir Krievija un ir Maskava, tās ir divas dažādas valstis.

8 0 atbildēt

4. punktam pilniigi piekriitu emotion

7 0 atbildēt

nav melu, ir tikai noklusēta patiesība.

4 0 atbildēt
manā klādbūtnē pideriem ar vajadzētu pardomāt savu uzvedību... es uz kompromisu neizeju ar pideriem nekad.
4 0 atbildēt
Hvz kā tur ir neesmu bijis, katram savs viedoklis.
3 0 atbildēt

man ar par gejiem liekas runāt nevajadzētu , ciest tādus nevaru . 

3 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu, un man ir aizdomas, ka biedru Staļinu slavē ne tikai skolās Krievijā...++

3 0 atbildēt

Amerikāņi jau nav daudz labāki. Tur daudzi neizglītoti cilvēki uzskata, ka visa Krievija ir tundra, kur lāči dzer šņabi. emotion

3 0 atbildēt

Tas labi, ka neatbalsta zilīšus, tur es viņus atbalstu.

4 2 atbildēt

es izdzīvoju dienā ar 2 eiro, vai es skaitos nabags?emotion

1 0 atbildēt

Neko tālāk jau īpaši par PSRS laika "demokrātiju" nav tikuši. Partijas gan ir vairāk par vienu, bet reāli vara ir tur kur viņa ir, un nez vēl cik rokādes Vovka ar Dimku parādīs.  

1 0 atbildēt