local-stats-pixel fb-conv-api

Ļaunākie no ļaunākajiem nacistiem 238

446 1

Gan PSRS slepkavas un spīdzinātāji, gan nacisti ir bāžami vienā maisā. Tomēr šī vēl būs otrā daļa par nacistiem. Pēc tam, ja vēlties, būs raksts par komunistu noziegumiem pret cilvēci, kuri bija daudzskaitlīgāki un nežēlīgāki.

446 1 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Nākamo rakstu par komušņegām lūdzu! emotion

14 0 atbildēt

man par nacikiem pakast viniem praktiski bja viens merkis, ebreji... protams, visi gudri te kko spriedelee, ka Hitlers ar savu bandu baigie nelieshi utml., bet paga... vai jus vispar visu zinaat kaa bija? Es domaju patiesiba tiek ruupiigi sleepta. Ganjau ka ebreji bija kkas liidziigs kaa tagad krievi, kurus visa pasaule vnk labpraat nozhmiegtu jo vini ir totaali sviestaa sagaajushi. Jaa ok, ne visi taadi... bet kaa nezaali izniicinaasi?

Protams tagad var daudzi piesieties manis teiktajam, Es tur nelietis, Es tur veel kkaads... naida kurinaataajs utml., bet manis teiktajaa ir vairaak logikas nekaa tajaa ko krievs pasniedz pasaulei.

15 1 atbildēt

diemžē, autore, nav vis bāžami vienā maisā. ir daudz līdzības pazīmiju, bet tikpat daudz atšķirību. ja mēs jebkuru slepkavošanu bāžam vienā maisā, tad mēs pie nacistiem vēl puspasauli varam piebāzt klāt.

5 0 atbildēt

šitie sen jau tārpus barost,rāki par šiem bija komunsnisti jo viņi vēl tagad ir dzīvi ,, a komunistus neviens nav tiesājis par viņu izdarīto un latvījai tie bija vairāk nekā septiņdesmit gadi...

5 0 atbildēt

vispār jau paradoks. itkā, ITKĀ ir atsevišķas valstis, katrā sava valoda, itkā kultūra, itkā likumi un tikumi.... bet ja notiek šmuce, tad uzrodās kaut kāda starptautiska tiesa, kura atļaujās spriest tiesu pār ne savas valsts pilsoņiem. 

  vai man vienīgajam izskatās, ka nav nekādu valstu? ka īstenībā valstis patiesībā ir tikai pasaules štati, kuri īstenībā pakļaujās likumiem, kurus parasts cilvēks nemaz nedabūs palasīt.

4 0 atbildēt

Ko gribēju piebilst, tie ir SS virsnieki/ces, bet WH ( vērmahts) bija Bruņotie spēki, un SS bija nāves vienības. Tātad nav vienā maisā metami! emotion

3 0 atbildēt
Cilveks pie visa pierod.
2 0 atbildēt

Gaidīšu, ko piedāvāsi. Ir pietiekami daudz dzirdēts, ka Gestapo bija tikai pirmssākums. Iedvesmas avots čekistiem. Jo čekisti ļoti daudzas metodes pārņēma un "uzlaboja". Piedevām, radīja savas. Mūsu pašu Stūra mājā. Čekistu zvērības bija vēl baisākas...

0 0 atbildēt
Pretigi paliek vien lasot.
1 1 atbildēt
Ko gan vispār sauc par morāli??
0 0 atbildēt

Ir tada lieta ka amnestija vai atbrivoshana no apcietinajuma vecuma vai vesslibas del.

0 0 atbildēt

Poļi pareizi darija ka lidz navei mocija to Oskaru  Dirlevangeru,  cik sievietes nebija izvarojis un bērnus?! 

0 0 atbildēt