local-stats-pixel fb-conv-api

Kristietība. Izskaidrota25

Ja jūs pavaicāsiet kādam mācītājam, kas ir kristietība, viņš, visdrīzākais, no tiešas atbildes un objektīviem paskaidrojumiem izvairīsies, un sacīs, ka vienīgais veids, kā to noskaidrot, ir atnākt uz dievkalpojumu. Un, ja, savas ziņkārības dzīts, jūs sekosiet šādam uzaicinājumam, tad, atkarībā no noskaņojuma, ja jums redzētais liksies pievilcīgi, un radīsies vēlme iesaistīties, jūs no Jaunās derības lasīšanas sajutīsiet atvaramies sevī kaut ko augstāku, jūs atradīsiet sevi Dievā, Jēzu par savu savu Pestītāju, un pašam nemanot būsiet kļuvis par kristieti. Jūsu apkārtējās pasaules uztvere izmainīsies, un jūs sāksiet saskatīt neticīgos, kuri vēl nav pieredzējuši Dieva brīnumu, un jums radīsies spēcīgs dzinulis viņus pievērst savai ticībai. Taču, uz jautājumu, kas ir kristietība, jūs tāpat atbildi nezināsiet, un varēsiet piedāvāt tikai atnākt uz dievkalpojumu...

« 1  2  3 »
160 5 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Kas ir kristietība-masu kontroles veids.

5 0 atbildēt

Samērā daudz mulķību.  Ieteiktu nenoslinkot un uzzināt īsti, kad kanoniskie evanģēliji ir sarakstīti... JA, kas par krustu... c'mon viens no viss senākajiem simboliem uz pasaules, bet tas uzreizes nenozīmē, ka kristieši to ir no kādas senākas civilizācijas pārņēmuši. Kā tad mira Jēzus? Krustā tika sists, jo tāds bija romiešu soda veids.... tālāk spried pats !

Bībeli nevar uztver burtiski, tomēr tas ir reliģisko, vēsturisko un likumu kodeksu kopums.

Ko es vēlos pateikt. Reliģija ir bijusi, ir un būs ! Tā veic daudz labu funkciju. Kas notiek tagad ? Mums eksistē tikai materiālā pasaule, nekas vairāk... Raugoties uz varavīksni, mēs vairs neieraugām skaisto, bet gan tikai dabas parādību, kas tiek izskaidrota ar fizikas palīdzību. Garīgā pasaule ir tik pat svarīga kā materiālā. Jā, Kristietība nav ideāla, bet, kas gan ir? Mēs katrs izvēlamies, kam gribam ticet. Mēģinot viens otram, ko uzspiest, beigās bieži vien tiek nonāks pie kā absurda. Reāli notiek faktu grozišana !

3 0 atbildēt
Par kadu grāmatu iet runa? Par 7 nāves grēkiem iet runa jau pat senajā egiptē,un ticību nevajag saprast burtiski vajag salasīt kopainu,piemēram bezpajumptniekam iedodot 1eiro tu vairo viņa slinkumu un savu nolaidību,bet iedodot maizi tu dot viņam cerību ka pasaule nav uzgriezusi muguru,tadus piemērus varu pateikt par visiem 7 ,ticibā jāredz talāk par savu degungalu,iesaku lasīt gramatas vairāk un neiet runa par reliģiskajām
2 0 atbildēt

  Kas ir ticiba? Ta ir divkosiba augstkaja pakape.  Ja ticigajam nodeg maja tad ticigais saka - Dievs man uzlika parbaudijumu, bet ja kaiminam nodeg maja, tad ticigais saka - Dievs vinu sodija.

  Un vai est kristus miesu un dzert vina asinis nav kanibalisms?

2 0 atbildēt

Masveidīgs raksts,redzas ka esi centies.Bet Spoki nenovērtēs.Lieku +

1 0 atbildēt

Nesen man viens draugs pastāstīja labu anekdoti.

Neticīgais nonāk ellē. Protams velns viņu sagaida un izrāda visas maliņas. "Tad nu te mums ir boulinga zāle, tur projām futbola laukums, šī zāle pilna ar dažnedažadākajiem spēļu automātu veidiem. Ja tas nepatīk, vari iet pasildīties "āra" saulītē vai iedzert kādu mēriņu pie bāra. Vārdu sakot, dari ko gribi. Ja ir kādas vēlmes vai iegribas, nāc pie manis." Nu ok čalis starā izklaidējas uz pilnu klapi. Bet te pēkšņi ierauga vienu istabu, kurā cilvēki deg elles liesmās, vārās katlā, tiek pērti un sazin vēl kādas nezvērības tiek darītas ar viņiem. Šis nu pasauc velnu un jautā, kas notiek. Velns saka: "Tie jau ticīgie. Viņi paši sev to izvēlējās".

2 1 atbildēt

Visstulbāka cilvēku īpašība ir dzīvot pasaku valstībā nevis realitātē.

0 0 atbildēt

Neveiksmīgs piemērs ar smadzenēm - jebkurš cilvēks zin, kas ir smadzenes, jo, te nu nāk tas lielais brīnums, tās ir redzējušas, kaut vai bildē un tās fiziski eksistē. Varēji kā piemēru minēt gravitāciju, bet tur jau atkal varētu strīdēties, jo tā ir zinātniski pierādīta.

0 0 atbildēt

Durnis!

0 0 atbildēt

zobenbrāļu ordeni (kuru mūsu bāliņi sakāva), un Livonijas ordeni, kas bija Katoļu baznīcas perējums, tad ar Kurzemes Hercoga Jēkaba spēkiem, kurš bija Protestants, un visbeidzot zem Krievijas Impērijas, kas bija Pareizticīga. Kad mēs himnā dziedam "Dievs svētī Latviju", mēs lūdzam Dievu, kurš ir to jau trīskārt "svētījis", ar mūsu senču asinīm...

0 0 atbildēt

ateisms nav reliģija.Ateisti ir cilveki kuri nevada savus dzīves uzskatus pēc pasaku grāmatas un uzstāva savus morālos principus bez pasaku grāmatas palīdzības.

1 1 atbildēt
Es cerēšu un ticēśu, ka tas viss ir feiks. Man divi tuvinieki jau nomira kā pagāni un es nevēlos viņus nodot.
0 0 atbildēt
10 baušli un 7 nāves grēki uz kā pasaulē balstās daļēja kārtība ja visi ievērotu butu ideala pasaule,bet tomer katrs cilvēks ir personība un dažreiz japarkāpj kāds bauslis vai grēks,jo ta pat it labāk, tur jau tas abols slēpjas
0 1 atbildēt

Kriestietība feiks.. kristus pirmais afērists!!!

0 1 atbildēt

Jā, reliģija, tas ir kristietība savā ziņā arī vieno Eiropu. Ne jau tādā ziņā, ka visi ir baigie fanāti par baznīcas dogmām, bet ētiskie principi, kas ir pārņemti no senākām civilizācijām. Koks ar diviem galiem-reliģija.

0 1 atbildēt