local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijas grāmatā aprakstīta baltiešu iznīcināšana.111

Sveiki spoki un spocenes! Šodien Baltijas ceļam aprit 25 gadi!!!

Rakstā sīkāk par to, kam šis notikums bija veltīts un par to, kas pēc Baltijas ceļa izmainījies.

Lai labi lasās!emotion

1018 21 111 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 111

0/2000
Nāvi Putinam
49 3 atbildēt

Es stipri iesaku iegādāties ieroci! Ja galīgi shits go crazy, būs vismaz cerība - partizānu karš! 

32 3 atbildēt

Uzjautrina Frāze "Mēs nebijām vieni, mūs atbalstīja arī ASV " Autor, beidz sapņot, tas ka mēs ieguvām savu brīvību ir vienkārša sagadīšanās un blakus efekts tam, ka plikpaurains onkulis pārdeva savu valsti par zaļu papīrīti tiesībām braukt ar mersi un lai uz savām dzimšanas dienas svinībām varētu ielūgt MADONNU.

Realitāte varēja izrādīties krietni skarbāka un ja PSRS tanī laikā būtu pie stūres, kāds cits, tad mūs neviena ASV neatbalstītu mūs izšautu kā trušus... ASV un Briti mūs nodeva 40 gadā, pēc tam arī nabaga muļķa partizāni gaidīja palīdzību, kuru tā arī nesagaidīja un pie nopietniem sūdiem nodos arī tagad..

Mēs arī tagad esam kā peška kuru iemainīt, bet pirms mūs iemainīt mūs vēl padrāzīs visādi SVF ES utt..

Brīvība, par kādu brīvību jūs runājat, vai tiešām jūs visi uzksatiet, ka pa šiem 25 gadiem labākais ko mēs varējām izdarīt ir pakāst 500 tūsktoš cilvēku, padirst LAtu, un ielīst kautkāda Eiropakaļā.....

Mēs atgriežamies baronu laikos mani mīļie, Kamēr mūsu strēlnieciņi vāliem krita Tīreļa purvos un Nāves salās lai tas nenotiktu... Kauns nevis brīvība

37 8 atbildēt

Vladimir Putin - The man who made Mother Russia his bitch.

27 1 atbildēt

Es teikšu tā, tie, kas dzīvē piedzīvojuši ir visādas situācijas mani sapratīs - ka ne vienmēr var uzticēties un paļauties uz tiem, kas par to visu laiku runā - respektīvi, ka viņi palīdzēšot utml. Tāpēc ka tādi ir daži cilvēki - viņiem patīk runāt, bet darīt - ne visai. Un nevajag aizmirst neseno Merkeles vizīti, kuras laikā viņa skaidri norādīja savu nostāju, ka viņasprāt sanāk labāk lai bezmaz Krievija savāc sev Baltijas valstis nekā šeit tiek veidotas ASV un NATO bāzes.Un pie tā visa nevajag aizmirst, ka liela daļa karu ir tikai teātris - protams ar reāliem upuriem un nāvēm, bet ne karos tiek atrisināts kaut kas.Kā jau savulaik Krievija ar Vāciju, kad noslēdza paktu , tad viņi jau arī savā starpā sadalīja kas kam būs.Domāju, ka šobrīd jau arī nav īpaši savādāk. Tā pati Krimas okupēšana un pievienošanai Krievijai noteikti nebija netīšam izvēlēts mērķis.Es tikai vēlos , lai pienāk diena, kad visi šie alkatīgie cilvēki, kas dēļ savas netīrās politikas un alkatības dēļ liek ciest citiem samaksās ar visu kas viņiem ir par saviem netīrajiem darbiem.

14 0 atbildēt

No neadekvātiem rebeļiem ir grūti kaut ko paprasīt- Krievijas vēstniecības darbinieku slepkavas Irānā lēniņām, sešu gadu laikā izķēra Krievijas specdienesti, bet ārdīšanās oficiālā līmenī nedeva neko.

8 0 atbildēt

bet saja visa ir sis tas nepareizs...Lv kops 2004 . gada 1 maija, vairs nav neatkariga... Ir protams labak ka zem PSRS karoga... bet nu neatkariga valsts nesam, tagad vienig esam liela koncerna ES vien maza vilialilite, kurai ir vadiba kas paklauta vadibai...

7 0 atbildēt

rekur arii miinuselis:D

Nu tagad izspriedu ka..Putins tik tiešām arī Spokos sēž:D:D:D

6 0 atbildēt

Pāragri to visu secināt, bet nekas labs tas nav. 

5 0 atbildēt

PS: Netā jau lasīju:

Uzbrukums konsulāta darbiniekiem parasti tiek pielīdzināts ubrukumam valstij, šajā gadījumā Lietuvai. Bet tā kā Lietuva ir ES un NATO, tad arī šīm savienībām. Nu tad redzēsim vai NATO 5 pants tiešām darbojas, vai arī šajā gadījumā tikai pievērs acis.

9 6 atbildēt

Ka tik Žirinovskis netiek pie varaqs :D

3 0 atbildēt

latviešu komentāros aprakstīta krievijas iznīcināšana :D:D:D

3 0 atbildēt

Mēs uzvarējām! emotion

3 0 atbildēt

Galvanis neļaut dibināt Latgales valsti.

3 0 atbildēt

Savu izcīnīto neatkarību,de facto varam pazaudēt 24 minūtēs,ar saviem 1,5 tankiem un 2,5 lidmašīnām,diemžēl...Paldies Dievam ka esam NATO,citādi pūķina nagi jau būtu iecirtušies Latvijas zemē.

5 2 atbildēt

Mēs tā kā atrodamies eiropā ;)

1 0 atbildēt
Goda konsuls nebija lietuvietis, bet gan ukrainis. Vienkārši lietuviešiem ar šo ukraini bija labas attiecības un tādēļ viņu devēja par goda konsulu.
1 0 atbildēt

Godīgi sakot, apnikuši šie populiskie raksti, visi latviskie ziņu portāli pilni ar latviešiem "patīkamām" ziņām kaut to krieviskajās versijās ir pilnīgi pretējas ziņas, kuras savukārt izdabā krievvalodīgajiem. Ziņu portāli vairs neatspoguļo lietas pēc būtības, bet izdabā to lasītājiem, jo ir konkurence un vienkāršie lasītāji grib lasīt sev patīkamas ziņas, t.i. krievi visur ir sliktie, ukraiņi labie utt. Nenoliedzu, ka tā nav, taču šī "pakaļā līšana" no ziņu portāliem ir apnikusi! Šis raksts arī velk uz to, protams, plusiņu daudz, jo šādas ziņas visiem patīk..

1 0 atbildēt

Latvija ir maza, nabadzīga valstiņa, un nemaz nav tik slikta vietiņa. Ja būs karš, tad ekonomiskā situācija Eiropas valstīs būs visai smaga. Un kas notiks, ja pie haļavas pieradušajiem dvieļu imigrantiem nevarēs izmaksāt sociālos pabalstus- par to pat domāt negribas.

1 0 atbildēt

Par ES un NATO nedomāju ka uzbrukuma gadījuma Baltiju ''uzmestu''(sakarā ar to ka neizvietos karabāzes Latvijā) vnk Baltija Eiropas savienībai būs kā buferis,drošības spilvens uzbrukuma gadījuma,lai amortizētu uzbrukumu.Un priekš kam pasēt pirmajā uzbrukuma vilnī savas karabāzes,kaujiniekus,un tehniku,ja tos var izmantot pretuzbrukumam....nu tas ir mans viedoklis.

1 0 atbildēt