local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīniešu invāzija Latvijā43

229 11

Ķīniešu iebraucēji apdraud Latvijas valsts suverenitāti. Jau pagājušajā gadā Latvijā iebrauca ap 500 ķīniešu, kur vidēji ģimenē ir 3 cilvēki. Tātad uz Latviju pērn pārcēlušies 1500 ķīniešu.
Par ko valdība klusē? Kāpēc neviens neaktualizē šo sāpīgo jautājumu? Vai mēs vēlamies pazaudēt mūsu valsti?

Ja mēs, latvieši neko nedarīsim, tad jau 2020 gadā Ķīnieši var pieaugt līdz 20 000 jeb vienas Jūrmalas pilsētas iedzīvotāju lielumā!!! Turklāt latviešu skaits strauji samazinās, kas var veicināt ātrāku invāziju no Lielās Ķīnas Tautas Republikas.
---------------
Ķīnā ir likums par viena bērna politiku, tāpēc valdība šajā valstī sponsorē ķīniešu pārcelšabos uz Eiropas valstīm, tostarp Latviju. Kā jau mēs zinām, ka mazās tautas uztraucas par šiem Ķīniešu invāzijas plāniem, kas jau tagad šturmē Latvijas pilsētas.

Piemēram Ozolainē (Pierīgā) jau dzīvo desmitiem ķīniešu ģimenes. Pat viens Ķīnas pilsonis jau sāk būvēt Ozolniekos 2 daudzdzīvokļu mājas (40 dzīvokļi) un tās domātas gan ķīniešiem, gan latviešiem. Te Jums dažas bildes.

229 11 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Labāk lai ķīnieši, kas vismaz iemācās mūsu valodu un pieņem mūsu kultūru, nekā krievi, kuri gadu desmitiem nespēj integrēties latviešu sabiedrībā.

69 2 atbildēt
LoL, ķīnieši līdz 2020 jau runās latviski, bet pārpalikumi no psrs vēl runās krievu mēlē.
53 1 atbildēt

Es ķīniešus Latvijā gaidu ar atplestām rokām, cerams viņi tiktu arī saeimā, sakārtotu mūsu zemi, attīstītu latvisku kultūru, nezagtu un nebāztu nodokļus kabatās, viņi mācās latviešu valodu, viņi ir super tauta un nācija, salīdzinot ar tiem urlām trenuškās !  emotion

48 0 atbildēt

Ja vien viņi pielāgosies mūsu tradīcijām, kultūrai un valodai tad man nav pilnīgi nekādi iebildumu kaut te puse iedzīvotāji ķīnieši. Jebkurā gadījumā tas nebūs sliktāk par krieviem kuri valstī dzīvojot visu mūžu nav iemācījušies tās valodu.

23 0 atbildēt
Nekādu iebildumu, galvenais ,lai runā latviski un ja pieņemsim ķīnietis otrajā paaudzē runā latviski bez akcenta ,tad man viņš ir daudz tuvāks kā baltādains krievs ,kurš nerunā latviski vai lauzīti
18 0 atbildēt

Nu ja mums ir izvēle starp ķīniešiem, krieviem, musulmaņiem un nēģeriem. Es teiktu, ka šis ir vismazākais ļaunums.

11 1 atbildēt

"Ķīniešu iebraucēji apdraud Latvijas valsts suverenitāti. Jau pagājušajā gadā Latvijā iebrauca ap 500 ķīniešu, kur vidēji ģimenē ir 3 cilvēki."  Ja iebrauca ap 500 ķīniešiem ,kur ģimeni veido 3 cilvēki,tas nenozīmē,ka tos 500 veido 3 cilvēku ģimenes? Kur vēlāk reiznājums ar 3 radās? drīzak 500/3 = aptuveni 160 ģimenes. Un būtu jāsatraucās nevis par pārsimts ķīniešiem,kas iebrauc, bet par tūkstošiem,kas aizbrauc..Ja mūsējie neizbrauktu,ķīniešiem te vietas nebūš,tāpēc pirms satraukties par iebraucejiem jārisina pašu problēmas

9 0 atbildēt

Vajag valstī atšķirību! Man netraucē ne ķīnieši, ne arī melnādainie.! Man liekas ka viņi ir interesanta tauta un tajā ir daudz kas aizraujošs! :) emotion

9 1 atbildēt

pff.. mūsējie pa visu pasauli jājas. Kapēc lai citi nejātos pie mums? emotion

8 0 atbildēt

Aziātes emotion vairs nebūs eksotika

9 1 atbildēt

Atvaino, bet raksts ir stipri pārspīlēts.

1. Nopērkot īpašumu, uzturēšanās atļauja Latvijā ir derīga ne vairāk kā 5 gadus. Tālāk izvēle, vai nu ej cauri naturalizācijas procesam, vai pamet valsti.

2. Publikācijas un statistika rāda, ka uz doto momentu patstāvīgi Latvijā dzīvo ap 100 ķīniešu ģimeņu. Protams, daudz bagātu ķīniešu pērk salīdzinoši lētos īpašumus Latvijā, bet ne jau tādēļ, lai šeit dzīvotu. Galvenais mērķis ir iegūt uzturēšanās atļauju, lai turpmākos gadus būtu brīva iespēja dzīvot un pārvietoties Eiropas Savienības robežās.

6 0 atbildēt

Es atkal teiktu, labāk ķīnieši, nekā musulmaņi. Ķīnieši tomēr ir centīgi, strādīgi. Ja brauktu kaut kādi pakistāniešu, uc. musulmaņu  imigranti vairumā, tad gan satrauktos. Jo nevajag mums liekus pabalstu prasītājus, dīkdieņus un spridzinātājus.

6 0 atbildēt
pagaidi, tu gribi teikt, ka jāuztraucas nevis par krieviem, kuru ir 40% valsts un kuri ir zināmi ar izlēcieniem pret vairākumtautību, bet par ķīniešiem, kuri (!) varbūt varētu sasniegt vērā ne visai ņemamas minoritātes daudzumu; starp citu, tajā bildē par Ozolniekiem uzraksts ir arī krievu valodā, par ko autors nešokējas.... Ksenofobiski, mīnuss
7 2 atbildēt

Vakar pastaigajos pa centru ... iegaju Mcdonalda pec saldejuma ... tur super gara rinda ar kiniesiem. Izgaju ara, preti nak velviena liela grupa ar kiniesiem! It's invasion, i'm telling you!

5 0 atbildēt

UN Latviešiem jau tuvāko 20 gadu laikā nāksies prast runāt arī ķīniešu valodā, ja nemainīsies valdības nostāja pret iebraucējiem>>> tu saproti ko uzrakstiji? Notika tak referendums par divvalodību. Tas nozīmē kad ir viena oficiālā valoda valstī un otreiz tāds nevar notikt valsts pastavēšanas laikā. 

4 0 atbildēt

man aziaates patiik - taa ka es nesuudzos :)

3 0 atbildēt

ķīnieši nav tā tauta kura aktīvi asimilēsies, ne velti citās vlstīs ir viņu rajoni, kur nav nekādas vajadzības pēc valsts valodas. Bet viens jau nu noteikti, padomā par ko balso, kad ej uz vēlēšanu urnām. Jo lielos vilcienos pie šobrīd esošas situācijas ir vainīgas visas opozīcijā esošās partijas. Un ja kāds polit. darbonis pēc tam taisnojas -mūs bija maz un mēs neko nevaram mainīt. FULLSHITs daudzi vien laien lai tiktu saemā un politiskā ēnā silti dzīvotu. 

2 0 atbildēt

interesanti! mes braucam pro kjina nak ieksha! mazliet slimi jo pec 10 gadiem te LV bus kādi 10 millioni iedzivotaju npo kuriem bus kādi 9 millioni kjinieshu emotionemotion

1 0 atbildēt

Nahren viņus bļaģ, ne tikai ozolniekos ir, Jelgavā arī bieži vien redzu tos ķīniešus, skataties drīz arī viņi pārņems spoki.lv ne tikai Latviju.

2 1 atbildēt

Nu līdz ko mēs braucam prom, tas ir normāli

Līdz ko kāds sāk braukt iekšā pie mums, tā jau ir problēma

Ja tas ķīnietis iemācīsies latviešu valodu, lūdzu paliec, prieks par tevi, nevis tā kā te varza ar dauziem, kas dzīvo jau gadus 20 un nemāk latviešu valodu. Ja ar ķīniešiem būs tā pat, tad jāsāk būs viņus mest ārā

2 1 atbildēt