local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiks, ja tu klusēsi 7 dienas? Un vēl 11 interesanti fakti18

551 7

Vienmēr atradīsies kaut kas tāds, ko tu iepriekš nezināji, vai neticēji tam. Tieši tāpēc ir lietderīgi palasīt un uzzināt dažādus jaunus faktus par mums pašiem un to, kas notiek visapkārt pasaulē.

551 7 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

1. Klaji meli. Viņš nosūtīja lielu daudzumu ķieģelu, katru reizi izvairoties no maksimālā pakas svara. Pēc tam tas nevis tika aizliegts ar likumu, bet gan ASV pasta piegādes serviss uzlika ierobežojumu svaram, ko var sūtīt vienas dienas laikā.

4. Kur tieši ir avots? Neko tamlīdzīgu nevaru atrast, tieši pretēji - krievu astronauti pat eksperimentu nolūkos ir audzējuši zirņus ISS.

Citāts: "6. Vai zini, kas ir Butāna un kur tā atrodas? Tā ir pilsētiņa Dienvidāzijā, un tā tiek uzskatīta par vienu no noslēpumainākajām pilsētām pasaulē, jo neviens pat nezina, cik tad cilvēku tur īsti dzīvo. Pēdējā tautas skaitīšana tur ir notikusi 1975. gadā."

6. Butāna ir valsts, tā arī nav "viena no noslēpumainākajām pilsētām pasaulē", tā vienkārši >bija< ļoti izolēta valsts. Un pēc 15 sekunžu Google meklēšanas var redzēt, ka pēdējā tautas skaitīšana bija 2005. gadā. 

11. Papētīju sīkāk, varu secināt tikai to, ka nevar secināt neko. Izvilkt no neskaidras informācijas tādu secinājumu ir apvainojums vārdam "fakts".

Citāts: "Un galu galā - kas tad notiks, ja Tu 7 dienas pēc kārtas neizdvesīsi nevienu vārdu? Izrādās, ka tas var nākt Tev tikai par labu. Šādu metodi piekopj Austrumu valstīs, lai mazinātu stresu, kas ir sakrājies ikdienas darbu un raižu rezultātā. Lai gan no sākuma var šķist dīvaini, ieklausīties savā iekšējā balsī, bet ar laiku pie tā var pierast. Rezultātā Tu iemācies 7 dienu lakā ieklausīties sevī."

13. Šādas darbības veicot var arī viegli tikt pie depresijas vai īslaicīgām psiholoģiskām problēmām. Jo īpaši cilvēkiem, kuri ir kaut nedaudz ekstroverti. Fakts, ka cilvēki ir sociāli dzīvnieki, nav izdomājums. Tieši šāda klusēšana var būtiski pasliktināt cilvēka mentālo stāvokli.

Visa pārējā informācija rakstā arī apšaubāma, jo autors acīmredzot nav veicis nekādu izpēti un vienkārši pārtulkoja visu no kādas tipiskas reklāmu-pārpildītas mājaslapas, kur liek visu, kas pievilina cilvēkus. Slinkums pētīt pārējo.

44 0 atbildēt

6. fakts.. Butāna ir valsts dienvidāzijā  emotion  ar aptuveni 800k iedzīvotājiem

21 0 atbildēt

ugunsgrēka gadījumā dūmi veicina vēl saldāku miegu, tāpēc arī tie detektori ir tik skaļi. ja tu nedzirdi savā stiprajā miegā, varbūt kaimiņi vai picas piegādātājs dzirdēs. emotion

17 0 atbildēt

Diezgan apšaubāmi fakti. Vienu varu pateikt priekšā,ja saunā ''norauj zobu'',pats vari palikt bez tiem emotion 

12 0 atbildēt

Būtu interesanti izmēģināt nedēļu ilgu klusēšanu, bet vienmēr jādara tādas lietas, kurās bez runāšanas neiztikt.

10 0 atbildēt

Nez, ja septiņas dienas neizdvesīšu ne vārda, bet šeit tarkšķēšu.... vai tas arī skaitās?!😂

7 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

6 0 atbildēt
Pēc tam būs jāsaka SIRRUS velasepēds!!!
6 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

👌👍👌

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt