local-stats-pixel fb-conv-api

Kas kopīgs Hitleram un Putinam?56

867 11

Atbilde ir pavisam vienkārša- attieksme. Citiem vārdiem sakot- ko gribam, to darām!

Iegansts kādas teritorijas aneksijai bija izdomāts jau daudzus gadus atpakaļ, pagājušā gadsimta trīsdesmito gadu beigās, un to bez kautrēšanās izmantoja Hitlera vadītā Vācija.

867 11 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Vienīgais, kas viņiem ir kopīgs, ir tas, ka viņi čurā stāvus.

Pārējais ir tikai plaģiāts.

51 18 atbildēt

Putlers! emotion

14 3 atbildēt

Neliekas aizdomīgi ka pirms ši visa farsa ar Ukrainu,Snoudens ar visu savu ūberspecial informāciju par ASV pazuda  Krievijā.Patiesos visa šī apmērus domāju mēs pat nenojaušam.

11 1 atbildēt

4 kas minusus ielikuši ir putina mīļotāji emotion

11 1 atbildēt

Nu tu normaalu sviestu sarakstījiemotionPutins nespēlē pc stratēģiju.

Ja Ukraina pievienotos ES (ar visu krimas apgabalu) Krievija vairs nebūtu noteicēja Melnajā jūrā.Un pēc gadiem Ukrainas piemēram par pievinošanos ES visdrīzāk sekotu arī Baltkrievija(vismaz līdz sarunugaldam tas aizietu).Tādā gadījumā RUS rietumos no visām pusēm būtu ieskauta ES,un NATO.

Putina komanda vnk neko oriģinālaku izdomāt nevarēja par iemeslu kā savu tautiešu aizstāvēšana Krimā.

Tas pats ar Latvijas krieviem,''stipri jau nu Krievija pārdzīvo par viņiem''Kremlim viņi ir pie vienas vietas.Krievi kas dzīvo ārpus RUS ir labs iemesls uzstādīt savus noteikumus.

Un jā Putinam arī vecums jau....un vecums nenāk viensemotion,grib ar kaut ko grandiozu vēsturē palikt...kā piemēram vecās PSRS atjaunošana.

9 1 atbildēt

Hitlers visas šīs akcijas rīkoja ar tiešu Staļina atbalstu. Ja nebūtu bijis Staļina atbalsta, Hitlers nekad nevarētu atļauties pat sapņot par šādām akcijām....

6 0 atbildēt

Un Kiseļovs- Putina Lenija Rīfenštāle. Iedarbojas vismaz tikpat zombējoši kā Lenijas filmas.

5 0 atbildēt

mēs jau sen esam pārdoti. 

5 0 atbildēt

Iztulkot krieviski un aizsūtīt Ždanokai un citiem antifašistiem.

Фашизм не пройдет!

5 1 atbildēt

Es neuzskatu, ka  EU un NATO ir baltas un puukainas, bet es tomeer domaaju, ka Latvijai shis celhsh ir ejams. Latvija ir paaraak maza valsts, lai speetu pastaaveet neitraali kaa valsts. Mums ir divas iespeejas: vai nu Krievija vai NATO un EU. Es tomeer domaaju, ka daudzi no mums izveeleesies NATO un EU.

Krievija buus pret cilveeku laba tikai tad, ja tu bez ierunas paklausiisi.Krievijaa nav demokraatija un briiviiba - ir tikai viena taisniiba. Principaa, Krievija atlhaus pastaaveet Latviaji tik ilgi kameer vinhai tas buus izdeviigi vai kammer kaads sitiis par pirkstiem un teiks: fu fu, neiztiec, tas nav tavs.Slikta Krievija - sini gadiijumaa ta ir EU un NATO.

Ja paskataas youtube, tad fanu pulcinhsh padomju savieniibai ir pietiekosi liels un tie visi komentaari un viedokli diez ko neatshkhiras no radikaalaa islama. Es pat teiktu, sis iespeejams ir naakamais terorisma virziens. Jautaajums ir vieniigi vai Krievija atlhaus kultiveet to visu vai apkaros un neizskataas,ka Krievijaa buutu nelikumiigi draudeet kaiminhvalstiim.

Sii situaacija ar Krimu vienkaarshi pieraada, ka, ja mees gribam Latviju, tad esam izveeleejusies pareizo virzienu.

4 0 atbildēt

Tur ir daudz vairāk kopīga nekā teritoriju iekarošana ar "tautiešu aizsardzības" piesegu. 1918.gadā Vācija kapitulēja 1.pasaules karā, 1991.gadā sabruka PSRS. Abi šie notikumi atstāja rūgtu zaudējuma apziņu lielajās tautās. Tad nāk līderis, kurš aizrauj, uzkurina tautas apziņu ar īpašu statusu, tad tiek atrasts ienaidnieks (ebreji-Rietumi) tad  uzsvars uz bruņošaņos utt. Ja tā paralēli attēlotu Hitleru un Putinu šo 23 gadu laikā, ko viņi darījuši, ļoti interesanti izskatītos

7 3 atbildēt

Abi divi ir fašisti.

8 5 atbildēt

starp citu, salīdzinot hitleru un staļinu - abi režīmi ir ļoti vienādi, atšķīrās tikai ideoloģija. Ja jau putinu pielīdzina staļinam, tas nozīmē, ka reizē arī hitleram:D

3 0 atbildēt

HITLERS pakāsa karu un NOŠĀVĀS... Gaidam Putina kārtu!!! emotion

4 2 atbildēt

Nu protams tā ir vienkārši reinkornācija,kautgan no otras puses mēs jau nezinam ko hitlers ar putina mammu darija. emotion

2 0 atbildēt

Lai vai kā krieviem negribētos atzīt, bet mats matā Putins ar Hitleru. Labs raksts.

11 9 atbildēt
Fašisti bija Itāļi,Hitlers bija nacists, Putins ir komonists tāpat,kā Staļins,labāk salīdzini tos.
2 1 atbildēt

Kā tieši saprast tavu teikto - "PALIKT PAR PREZIDENTU VEL UZ TURPMAKAJIEM GADIEM VINS LIKUMIGI NEVAR" ? Pirms te stāsti savu viedokli vispirms apskati kā tiek ierobežots kas un kā Krievijā var kļūt par prezidentu. Viņiem par prezidentu var kļūt neierobežotu reižu skaitu tikai nevar kļūt par prezidentu vairāk kā 2 reizes pēc kārtas un Putinam starp 2 un 3 reizi kad viņu ievēlēja prezidents bija Dmitry Medvedev (2008-2012)

1 0 atbildēt

vel kas kopīgs, viņus abus ienīdīs vel 100gadus 

1 0 atbildēt
Jim avatarsJim

Putļer kaput!

1 0 atbildēt