local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir Gribasspēks?3

19 5

Gribasspēks, mūsdienās ļoti plaši lietots. Viens no disciplīnas 5 pamatjēdzieniem. Gribasspēks jeb vēlme kaut ko sasniegt ir ļoti nozīmīgs.
Kas ir gribasspēks?
Gribasspēks ir tava spēja nostādīt mērķi un darbības, un sākt tās izpildīt.
Gribasspēks nodrošina spēju efektīvi un intensīvi sasniegt tavu mērķi. Ja pie tā nēesam piedomājuši, bieži nepievēršam uzmanību, un šī funkcija darbojas vai nu pati no sevis, vai arī izslēdzas. Ja mēs piedomājam pie šīs funkcijas, tad rodas lieliska iespēja radīt gribasspēku, kad tas nepieciešams, lai veiktu kādu uzdevumu, radītu momentu, rastos iedejas un būtu panākumi.
Gribasspēks ir kā šķepa gals, tas ir disciplīnas asais gals, ar ko mēs varam satriekt slinkumu, novēršanos no būtības un citām lietām. Kā spilgts piemērs ir Otrais Pasaules karš, kur gribasspēks ir D-diena, Normandijas invāzija. Tā bija gigantiska cīņa, kas piespieda vilnim mainīt virzienu, un notika krass pavērsiens kara gaitā. Pēc gada tika panākta uzvara Eiropā un karš beidzās.
Gribasspēks ir koncentrācija uz spēku. Tu sakopo visu savu enerģiju un radi masīvu kustību uz priekšu. Tu uzbrūc savām problēmām stratēģiski, vietās, kur tās ir vājākas, līdz brīdim, kad tu salauz tās un tās padodas. Tas dod daudz vietas manevriem dziļāk to teritorijā, lai varētu tās piebeigt pavisam.
Gribasspēks iekļauj:
1.Izvēlēties savu objektu
2.Izdomāt savu stratēģisko uzbrukuma plānu
3.Izpildīt plānu

Izmanto gribasspēku, lai radīt sevis spēcinošu momentu.
Ja gribasspēks var būt izmantots tikai īslaicīgi, lielos, spēcīgos grūdienos, tad tas ir labākais veids kā to pieņemt. Kā atturēties no slīdēšanas atpakaļ vecos paradumos, kad esi jau saņēmis jauno gribasspēka devu?
Vislabākais veids, kā pielietot gribasspēku, ir izveidot apvērsumu, tādu, kurš turpmāko progresu varētu radīt ar mazāku piepūli, tas ir nepieciešams sākotnējam progresam.
Pareizākais veids kā pielietot gribasspēku ir izveidto apvērsumu, lai vienmēr izmainītu teritoriju jeb vidi, pēc tam ir daudz vieglāk virzīties uz priekšu. Pielieto gribasspēku lai samazinātu notiekošo vēlmi pēc augsta līmeņa ilgstošu spēku. Izmanto tikai tik, lai panāktu nepieciešamo.

Un tagad par pašu galveno:
Gribasspēks ir īslaicīgs, to jālieto maksimāli īsu laiku.
Tas nāk ar iedvesmu, tāpēc īsā laikā tas ir jāievieš, un jārada apvērsums, kas izmaina visu.
Nevajag ķerties pie paša darba darīšanas, vajag mainīt vidi. (zemāk piemērs)
Tas ir ļoti spēcīgs ierocis, lai panāktu daudzas lietas.

Piemērs:
Tā kā man ir tuva tēma skriešana, tad šoreiz mērķis ir sagatavoties maratonam. Maratona distance ir 42 km, kā rezultātā bez stipras disciplīnas tas nav iespējams. Bet sākam ar to, ka mums ir gribasspēks. Mēs vēlamies noskriet. Spēks mums ir dotajā brīdī, pēc brītiņa spēka nebūs (atceries to – īslaicīgs spēks), mums UZREIZ ir jāsastāda plāns un jācenšās mainīt vide. Ja mēs gribas skriet maratonu, jāsastāda grafiks, kad skriet, kur skriet, jāsagatavo skriešanas apģērbs, apavi, un jācenšas radīt atmosfēra, kas liktu skriet, tātad pie datora ekrāna lapīna, kas atgādina ej skriet, vai arī vienkārša lapiņa KAS TU ESI?. Tad jāmeklē informācija par skriešanu, jārunā ar skrējējiem, jāgūst papildus iedvesma, jāmēģina piesaistīt kāds paziņa, kurš arī vēlētos skriet, ja spēj iedvesmot cilvēkus, tad kopā jums izdosies daudz vairāk.

19 5 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ja būtu sadalīts pa bildēm es arī to visu izlasītu emotion

2 0 atbildēt

Norm,bet bildtites gribas ar ;)

1 0 atbildēt