local-stats-pixel fb-conv-api

Kā nopelnīt otro miljonu13

338 0

Pie naudas var tikt ātri un lēnām, tās iegūšanas metodes - likumīgas un ne tik ļoti. Tālu civilizācijas barikāžu pusēs viens no otra atrodas Āfrikas akmeņlauztuvju strādnieki un reportieri, kas ar džipiem atbrauc gatavot reportāžas par viņiem. Bengāliešu norakstīto kuģu utilizatoram šķiet kā laime iespēja dzīvot aukstajā Eiropā un saņemt pabalstu. Laosas armatūras griezēja vēlas sevi iztēloties par nekur nestrādājošo meiteni no reklāmas rullīša.

Būt neapmierinātam ar savu profesiju ir viena lieta, bet pavisam savādāk būt par bezdarbnieku, kas notiek ar daudziem. Varbūt uz laiku, varbūt uz visu dzīvi. Mēģinot sevi atrast caur dažādām nodarbēm, uzkrājas godīga un apšaubāma naudas pelnīšanas pieredze un sanāk, ka bīstamus krāpniekus no cienījamiem finansistiem var atšķirt tikai pēc viņu ienākumu līmeņa.

Lai gan dažkārt nav naudas, lai samaksātu par īri vai iepildītu benzīnu mašīnā un aizbrauktu uz darbu. Aizņemties nav no kā vai arī neizdevīgi. Tādos mirkļos galvā, čīkstot un grabot, sāk griezties zobratiņi un iestājas apgaismība!

338 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Pēdējais ir vienkārši ģeniāli. Kaut es par to būtu iedomājusies agrāk.

10 0 atbildēt

Ideja ir viena lieta, grūtā to ir realizēt un pārdot. To visu ietekmē zināšanas, pieredze, ģeogrāfiskais stāvoklis un daugu - paziņu loks. 

3 0 atbildēt

vispirms ir jānopelna pirmais milijons 

2 0 atbildēt
Nopelnīt otro miljonu, var dubultojot pirmo emotion
1 0 atbildēt
A kà latvija var nopelnit?
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍😀

0 0 atbildēt

Pēdējais debīliķis!

0 6 atbildēt