local-stats-pixel fb-conv-api

Kā dzīvojās sērojošajā Brīvības salā7

424 3

Sakarā ar to, ka ir miris Kubas revolūcijas līderis Fidels Kastro daudziem cilvēciņiem ir radies labais jautājums- kas īsti notiek tamā Kubā un kā tur īsti izskatās.

424 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Bet fakts kā tāds paliek:saujiņa afēristu var paņemt varu kādā teritorijā un turēt bailēs un verdzībā miljonus,un visi baidās un pakļaujās.Tas pats ziemeļkorejā,un vēl šur tur.
12 0 atbildēt

Nu un ko tur darīt katru gadu? Nav ko. Vienreiz var papriecāties, forši.   Ja Tavi draugi dzīvo Miramarā, tas ir viens, bet ne visi to var atļauties. Un pārējiem tā ir, kā ir, neskatoties uz to, ka tauta visumā dzīvespriiecīga un vismaz tūristiem vide droša. Tas attiecas arī uz medicīnu- ir medicīna tūristiem, ir medicīna tautai, un starpība ir milzīga. 

12 0 atbildēt

Jā, dīvaini, bet visur, kur cenšas ieviest sociālismu/komunismu, galu galā valda totāla nabadzība, bads, posts, bezcerība un beztiesiskums. Labi dzīvo tikai "tautas "kristāldzidrie" vadoņi". Tā tas bija padomijā, Kubā, tā tas joprojām ir Z-korejā. Ķīnā ir kaut kāds kapitālistisks komunisms, tur tā situācija ir mazliet citāda, bet kopumā arī dominē beztiesiskums un nabadzība. 

Atliek secināt, ka lai nu kā, tomēr cililizēts kapitālisms ir vistuvāk cilvēka dabai, bet sociālisms vairāk patīk zagļiem, neliešiem un varmākām. Kāds dabiski var mēģināt to apstrīdēt, bet pieredze ir tāda kā tā ir.

5 1 atbildēt
Es sen esmu teicis, ka liberālisms ir trakāks par komunismu un nacismu. Es drīzāk par komunistiem nobalsošu nekā par liberāļiem. Bet ticiet man, lai es par komunistiem nobalsotu pat iedomāties nevaru kam jānotiek. Varbūt ja kāds man piedāvās kļūt par pasaules komunisma līderi. Ļeņinu numur 2. Un visā pasaulē būs komunisms.
4 2 atbildēt

Un tu baigi gudrais, ja???

emotionemotionemotion

 emotion 

protams zināmā dzēruma pakāpē var diskutēt par to kā ir labāk dzīvot:

a) vis ir lēts un viegli pieejams, bet nekā nav.... (sociālistiskā sistēma, kad paziņo, piem., ka veselības aprūpe ir par brīvu, bet neko vairāk par caurejas līdzekļiem nepiedāvā)

b)viss ir ļoti dārgs, toties ir pārpilnība (brīvā tirgus ietekme).....

par to var diskutēt...

bet nav jēgas noliegt to, ka kopš spāņu laikiem Kuba ir bijusi bagāts centrs... caur Kubu plūda viss spāņu zelts, sudrabs no visas Dienvidamerikas.....

Ja Haiti (kas atrodas turpat blakus) ik pa laikam plosīja nem,ieri (vergu dumpji, tad pirāti uz laiku salu bija savākuši).. tad Kubai šis gāja secen un sākoties 20 gs bija visi priekšnosacījumi, lai tā kļūtu parnodokļu paradīzi bagātajiem amerikāņiem.......

paturpinot vēl autora domu par Lasvegasu - domāju, ka arī Holivuda šobrīd atrastos Ku'bā, ja ne sociālistiskā brīvības revolūcija..... emotion

0 0 atbildēt
tu iemācies rakstīt.
0 0 atbildēt