local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Hitlers uzvarēja vēlēšanās15

150 2

Ā. Hitlers un nacistu partija neiekaroja Vāciju ar spēku. Viņus ievēlēja. To ir vienkārši aizmirst vai nesaprast, bet 1932. g. federālajās vēlēšānās gandrīz 14 miljoni vāciešu nobalsoja par Hitleru, nacistiem un fašismu. Tas ir tumšs, netīrs vēsturisks fakts, ko mums nepatīk apzināties, bet vācu fašisms iesākās ar demokrātiskām vēlēšānām. Cilvēki bariem gāja uz vēlēšanām, lai Reihstāgu nodotu nacistu rokās - un viņi tiešām ticēja, ka izdara pareizo izvēli.

Nacistu partija veiksmīgi prata spēlēt uz aktuālajām tā laika problēmām. Pēc 1. pasaules kara valsts bija sakropļota. Vāciju piespieda parakstīt Versaļas līgumu, tai skaitā arī Kara vainas klauzulu, kas uzvēla visu atbildīdu par karu uz Vācijas pleciem, kopā arī ar izmaksām. Ar tādiem parādiem Vācijas nauda kļuva bezvērtīga. Piecus gadus pēc kara beigām 4,2 triljoni vācu marku bija līdzvērtīgi vienam dolāram. Cilvēku ietaupījumi bija nevērtīgi un viņi tos izmantoja uguns iekuršanai.

Nacistu partija barojās uz šī izmisuma. Viņi apsolīja lauzt Versaļas līgumu, atteikties no parādu maksāšanas un atgūt kara laikā zaudēto zemi. Nacisti bija dusmīgāki un kareivīgāki salīdzinājumā ar citām partijām. Dzīvei kļūstot grūtākai viņi kļuva vāciešiem arvien pievilcīgāki.

Tad vēl 1924. g. skandāls par peļnas gūšanu uz kara rēķina un korupcja Vācijas valdībā. Korupcijā bija iesaistīts bijušais kanclers Gustavs Bauers un ebreji Barmati. Viņi tirgoja Vācijai pārtiku no ārzemēm, pateicoties politiskai patronāžai, bet tas radīja veselu antisemītisma vilni.

Hitlera naida pilnās idejas par rases dominēšanu kļuva daudz patīkamākas pēc šī skandāla. Soli pa soli nacistu partija sāka izskatīties kā risinājums Vācijas problēmām.

1932. g. 31. jūlijā cilvēki bija dusmīgi. Viņi bija pārpildīti ar neuzticību un rasu naidu. Un viņi izdarīja savu izvēli. Pēc tam sekoja Reihstāga ugunsgrēks, prezidenta nāve un Sturmabteilungen (izrēķināšanās nakts), pēc kuras partijas vara kļuva absolūta.

« 1  2  3  4 »
150 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Ādolfs hitlers viens no visu laiku izcilākajiem vadoņiem un tautas iedvesmu avots, kurš cīnijās pret valsts degradēšanos un izsaimniekošanos, ko darija žīdu jūgs Vācijā, tie paši pieteica viņam karu vēlāk. Un tie paša šodien valda pasaulē, un taisa haosu, ar globalizāciju un marksismu, kā to Hitlers paredzēja, ja ((viņi)) vinnēs svēto karu, kas bija otrais pasaules karš. no visas pasaules, baltie dzeltenie un melnie, plecu pie pleca, ar uzrakstu uz jostas vietām "GOTT MITT UNS", (dievs ir ar mums), kuri līdz pēdējai lodei cīnijās pret komunistu boļševiku tirāniju, un tālāko postu Eropā, ko mēs ļoti labi šobrī redzam, kas apkārt notiek. Holokausti ir meli, injekcēti sabiedrībai, daudžu gadu laikā, lai lauztu domāšanu par nacionāliem cilvēkiem, kuri mīl savu zemi, savus bērnus un to nākotni. Hitlera nacionālā Vācija tajā laikā, bija viss atīstītītākā, gan tehnoloģijā, gan kultūrā un zinātnē visā pasaulē. Viņš mīlēja savus cilvēkus un tie mīlēja viņu. Hitlers aizstāvēja Eropu!  Šie ir tikai maza daļa no faktiem, kurus man un Tev skolā nestāstija, precīzāk slēpa, un meloja un demonizēja šo kungu. Mēdiju un Holivudas filmās, joprojām, tas tiek auglīgi darīts.  Ja kādam intereše, tad noskatieties dokumentāli filmu "The Greatest Story Never Told", dokumentāla filma, kas atvērs acis, un jūz uzzināsiet visus īstos faktus, kas jūs pat saviļņos, liks dusmot, un liks pat asaru nobirdināt..  Lai visiem jauka diena!   

16 0 atbildēt

ja ne fīrers, tad Vācija būtu tādā pat attīsstībā kā Polija, ja ne sliktākā arī mūsdienās. Iespējams visa eiropa būtu Padomju zeme, jo bez Wermahta tegnoloģiskajām priekšrocībām Sarkanās armijas kvantitātei eiropa nespētu stāties pretīm. 

10 0 atbildēt

Jautājumā par "sponsoriem", ieteiktu rūpīgi pasekot līdzi reālajiem faktiem, kā arī noskatīties iepriekš minēto dokumentālo filmu.  Kā Hitlers izveidoja savu varu un lika vācu ekonomikai plaukt, kura izveidojās par sapecīgāko nāciju pasaulē, kamēr cit viet pasaulē valdija nabadzība - Krievijā, Anglijā, Amerikā utt.  Veiksmīgu dienu un domājam līdzi!

3 0 atbildēt

tam laikam atbilstosa situaija ka balsot pat par satanu ja vins labi solija 

1 0 atbildēt

Vācija nekad nav bijusi fašistiska.

1 0 atbildēt

Rekur 28. redzams 'Antifa' karogs, kas starp citu bija paramilitārā vienībā priekš vācijas Komunistiskās partijas, kas tagad arī plosās Rietumos, ieskaitot ASV un arī tā kura nesen Vācijā sarīkoja grautiņus G20 laikā..

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Vis jau skaisti, bet no kurienes nauda hitleram, kas pat nekur nestrādāja, ši nebija nekādu ienākumu. Pēc apcietināšanas cietumā sāka rakstīt grāmatu Mana cīņa, tad sākās rasties kaut kādi ienākumi. Politikā šis bija ienācējs un tai laikā vajadzēja būt augstam statusam sabiedrībā, Hitleram tādu nebija, viņam pat sākotnēji nebija Vācijas pilsonības. Nauda protams nāca no ārzemēm, to dāsni finasēja ebreju kompānijas. Slavenā kompānija Standart Oil apgādāja ar pirmklasīgu degvielu. Ford rūpnīca nodarbināja ieslodzītos un vēlāk pēc kara pat saņēma dāsnu kompensāciju. Ir autobiogrāfiska filma par Hitleru ko iesaku noskatīties "Hitler The rise of Evil" filma angļu valodā pieejama youtubē ir arī krieviski. Kas daudzmaz attaino tā laika notikumu gaitu līdz 1933 gadam.

0 1 atbildēt

No Vācijas nāk 2 nelaimes - nacisms un komunisms.

2 6 atbildēt