local-stats-pixel fb-conv-api

Jēzus noslēpums23

213 7

Labdien, labvakar! Advokāts ir atgriezies pēc ilga vasaras miega. Nolēmu uztaisīt kādu rakstu par stāstu, kuru sen atpakaļ izlasīju. Šis raksts, jeb stāsts ļoti daudziem nepatiks, jo ir vērsts ne tikai pret pastāvošo kārtību un idealoģiju, bet arī šis stāsts aizskars dažiem ļoti svētu jautājumu - reliģiju, kristietību.

Mēs visi zinām veco labo stāstu par Jēzus krustā sišanu. Par viņa augšām celšanos un kļūstot par civilizācijas gābēju. Vai ne? Nav pat jādzīvo alā un jāgrauž vecas sēnes, lai nedzirdētu šo stāstu. Šis stāsts būtībā ir kristiešu, iespējams, rūpīgākais un vislabāk glabātais noslēpums, kādu vien var iedomāties.

213 7 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Ha-hā, cik interesanta versija!

2 0 atbildēt
Skaisti uzrakstīts, tikai no sākuma vēl jāpierāda, ka tāds Jēzus(Jošua) vispār ir bijis.
2 0 atbildēt

Diemžēl visu rakstu neizlasīju. Apstājos jau pie 3. rindkopas.Autors,acīmredzami, nepārzin bībeli, jo Jēzus tika pamatīgi spīdzināts pirms piesišanas krustā,tāpēc arī nomira ātrākā laikā, bez tam, neatradu bībelē nevienu rakstu vietu, kurā būtu minēts,pēc cik ilga laika Jēzus tika noņemts no krusta. Diezgan nesakarīgs raksts, autors nepārzin tēmu.

2 0 atbildēt

Prieks, ka rakstā nejauci Jēzu ar Kristu.

Tikai daži, kas iedziļinājušies vēsturē zina, ka Jēzus un Kristus bija divi dažādi cilvēki, kuri pie tam dzīvoja divos dažādos laikos.

Šie divi tēli tikai bībelē tika savīti kopā.

Kā man patīk teikt, ka bībele ir pirmais zinātniskās fantastikas bestsellers cilvēkiem zināmā vēsturē!

3 2 atbildēt

Murgu uzrakstiji... 

1 0 atbildēt

Piesišana pie krusts spēj nogalināt cilvēku daudz ātrāk nekā 6 stundās , naglas ar vismaz 1.5 cm biezumu dzina cauri plaukstas locītavai , kas atver vaļā vēnas un noasiņot var diezgan ātri. Šī ir kārtējā versija sacerēta pa šo tēmu pat nepārbaudot faktus....

0 0 atbildēt

Akd, tieciet pāri tam džīzasam jau. emotion

0 0 atbildēt

Bullshits ne raksts. emotion

0 0 atbildēt

interesants stāsts. daudz patīkamāk lasīt nekā par sievieti bez vagīnas emotion

0 0 atbildēt

Neesmu baigais specs, bet atceros, ka tai pasaku grāmatā (bībelē) romiešu sargs iedūra šķēpu kautkur Jēzum sānos un pēc tam vien ir viegli atmest kedas, neatkarīgi vai esi piesists krustā vai ne.

Bet versija interesanta. Nenoliedzu, ka tas čalis kautkad reāli ir dzīvojis, jo katrai teikai ir savas reālās saknes.

0 0 atbildēt

Beidz bojāt pasaku , ja emotion

1 2 atbildēt