local-stats-pixel fb-conv-api

Eiropas iznīcināšana...11

Nolēmu izveidot turpinājumu ar dažādiem citiem alternatīvās vēstures notikumiem. Šie notikumi ir manis izfantazēti, bet balstīti uz reāliem, vēsturiskiem faktiem.

232 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Skaidrs
3 0 atbildēt

Varēja arī būt tā ka amerika un Kanāda apvienojas, pirms Briti to kolonizē. Vai Amerika nenopērk Aļasku.

2 0 atbildēt
Atombumbas neitekmēja 2.pasaules kara gaitu,jo,pirmkārt, hirosima un nagasaki nebija nekadas militaras rūpnīcas, karaspēka.otrkārt, pēc kara daudzi galvenie japāņi atzina,ka vairāk baidījās no PSRS sarkanās armijas,kas bija pazīstama ar savu nežēlību. ASV bija pārķērusi Japānas sūtītos ziņojumus uz kremli,kur japāņi mēģināja noslēgt pamieru ar staļinu.
0 0 atbildēt
Nu tas ir pilnīgi loģiski... Nav tādas valsts,kas kapitulēja ,saprotot,ka tā vēl var uzvarēt...
0 0 atbildēt
Tā ir tik pieņemts uzskatīt,ka Japāna padevās dēļ atombumbas. Ja tu vairāk būtu par to interesējies,tad zinātu,ka uz šo jautajumu,kāpēc Japāna padevās, nav noteiktas atbildes. Ir 2 varianti,kāpēc viņi padevās. 1.variants ir tads,ka viņi padevās tikai dēļ atombumbām. 2.variants- Japāna vairākkārt mēģināja noslēgt mieru ar psrs,lai nebūtu otrā fronte( Tad japāņi vēl ticēja,ka spēs uzvarēt ASV) Bet tikai tad,kad psrs uzbruka Japānai 9.augustā un dažu dienu laikā atņēma Mandžūriju un citas jap. teritorijas, japāņu valdība sāka veikt pārrunas ar ASV. Tā kā nav īstas atbildes uz šo jautājumu,es neapstrīdēšu arī tavu variantu. emotion Ja interesē vari palasīt šo http://www.boston.com/bostonglobe/ideas/articles/2011/08/07/why_did_japan_surrender/?page=2
0 0 atbildēt

Toc neredzu iemeslu par ko priecaties

0 10 atbildēt