local-stats-pixel fb-conv-api

Izvarotāji Latvijas baznīcās?548

Pasaulē daudziem patīk uzskatīt, ka baznīca un reliģijas ir kas pavisam tīrs no ļaunuma, ka tās nes cilvēcei tikai labumu. Parādīšu jums kristietību no cita skatupunkta. emotion

Nu tad ievērtējiet rakstu lasītāji! emotion

2810 106 548 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 548

0/2000

Es arī piekrītu viedoklim, ka kristietība ir mākslīgi radīta. Vienkārši parāk daudz aizdomīgu darbību no kristietības pārstāvju puses bijis (bībeles pārakstīšana, krusta kari, raganu medības, pedofīlijas skandāli u.tml.).

Visus šos gadsimtus viņi nav pat novienojušies, par to, kad tad īsti Jēzuliņš nomira! Būtu tā kā laiks beidzot uzzināt, kad tad galvenais varonis galus atdeva!

1 2 atbildēt

Es macījos katoļu skolā, bet es tik un tā esmu ateists kaut arī ģimenē visi luterāņi. Tajā pašā katoļu skolā gāja viena meitene, viņi izdomāja kļūt par katolieti - tagad viņa ir musulmane :D trakā

1 2 atbildēt
Lieku plusinu par skaistam un incigam bildem... Pats teksts ari lasams
1 2 atbildēt

Raksts labs!  Bet Tu runā par pagātni - kas bijis tas bijis - visi zin, Krusta karus, indulgnces..u.t.t Cilvēkam ir kādam jātic... ..ir cilvēki, kam nekas cits neatliek....

Latgalē Katoļu ir lielākā daļa! ..Un Latgalieši ir ļoti sirsnīgi cilvēki....tāka.... Protams, nekad neaizmirsīšu ticīgās babiņas, kas ir kā tanki baznīcā - bērnības trauma, bet ne par to tagad emotion

1 2 atbildēt

Lielisks raksts emotion

1 2 atbildēt

word

0 1 atbildēt
Atrodi,kur Bībelē ir teikts,ka cilvēki ir jānogalina,jāspīdzina. Tas,ka cilvēks ar asiņainām rokām sevi sauc par kristieti,tad tas nenozīmē,ka viņš tāds ir;)
0 1 atbildēt

kas jēzu piesita krustā un novāca visus viņa apustuļus? romieši. kur atrodas katoļu kristīgās baznīcas centrs? romā. reāli romieši novāca jēzu, savāca kontoi pār viņa sekotājiem un sapisa reļiģiju, īsta kristietība labi ja pastāvēja tikai kādu gadsimtu.

0 1 atbildēt

Nearko nav labāki par musļimiem, tāpat izkāva neticīgos.... Nu tikai ar pāris gadsimtu starpību.

Un Saule griežas ap zemi... (c) Vatikāns 

0 1 atbildēt

4. - Musu acim  nav tiesibas lukoties uz tadiem dokumentiem, tikai tapec, jo mes nepaklavamies dieva gribai un musdienas gandriz visa pasaule - Dienas laika parkap vismaz 1 bausli.

9. - Vatikāns nesen izveidojis komiteju, kuras uzdevums būs cīnīties pret bērnu seksuālu izmantošanu baznīcā.2014. gada 5. februārī.

Raksts labs, +.

Bet dala informacijas ir aplama un pilnigi iebazama di****.

Lasot rakstu, radas sajuta, kad tu ienisti Dievu? Ta ir? 

0 1 atbildēt

Debīls jo uzrakstīju vēsturisku faktu, ka kristietību radīja romieši lai saglabātu varu pār cilvēkiem? Tā ir vēsutres grāmatās rakstīts ;)

0 1 atbildēt

kurš? visi, kas pēc tam nav izrāvušies arā no tām jau no pašas bērnības ieborētajām muļķībām. :)

un fakti nevar būt tizli. tie ir tikai fakti. 

0 1 atbildēt

"Divus gadu tūkstošus ilga diktatūra." - Kurt Vonnegut.

0 1 atbildēt

 Njāā.. Galvenais, ka kristietība sākās no manuprāt bija galdnieka, divām prostitūtām, un vēl vairākiem bandītiem or smth. :D Un paskat cik tālu tas viss ir aizgājis. :D

bet nu jā bībele n shit, - Thats based on bullshit. :D

0 1 atbildēt
Logiski domājošu cilvéku pasaules uzskats ir redzams agnosticismā, pārèjais ir religiskas pasacinas.
0 1 atbildēt

Jēga kautko rakstīt,vecam rakstam.Par tiem Placebo efektiem arī var strīdēties,tipa kautkur kautkas lasīts un viena tante teica,bet reālus cilvēkus kas ir atveseļojušies no Placebo ,es nezinu ,tas ir tikai runāšanas līmenī...Turklāt kā jau minēju,pats neeju uz baznīcu,bet dievam ticu.Tie kas jūtās afigena gudri saistībā par šo tēmu, paturiet to pie sevis,mani galīgi neinteresē jūsu tukšie spriedelējumi,kurus jūs kautkur esat salasījušies un nododiet tālāk citiem kā absolūtu patiesību.Dzīvojiet savā pasaulē un uzskatos,bet neapstrīdiet citu cilvēku dzīves redzējumu,jo nav 100 procentīgas pārliecības par to vai jūsu pašu dzīves ir pareizākās.

0 1 atbildēt

Labs raksts:) Patika:)

Biju kautkur angliski lasījis līdzīgu rakstu,kur Jēzus Kristu nosauc par psiholoģisku ieroci..Nēsmu anti krists,atejists,un arī nēsmu nekāds svētais,bet daļēji piekrītu šim rakstam:)

0 1 atbildēt

Man ir tik žēl to cilvēku kas sevi sauc par ateistiem...  Dievs ir radījis cilvēku un pie Dieva mēs arī atgriezīsimies. Bet kristiešiem ieeja paradīzē ir iespējama, tikai ir jābūt pazemīgiem un pacietīgiem. Un Kristus ir miris par mūsu grēkiem un augšāmcēlies.  Un neviens raksts manu pārliecību un ticību nesķobīs.

2 3 atbildēt

Visiem neticīgajiem vajadzētu izveidot Aniti Jesus baznīcu.

0 1 atbildēt

Sen jau brīnos kā mūsdienās var pastāvēt kristietība. Laikā kad cilvēki sākuši samerā loģiski spriest un pamatīgi analizēt visu notiekošo. Vienīgais ko varu secināt ir tas ka cilvēkim trūkst kopības sajūtas, viņi jūtās apspiesti un pamesti un sāk lasīties baros, izdomā sev dievu un tic ka pēc tam kad atstieps kājas viss būs šokolādē... Nebūs tā. Cik zinu no medicīnas tad pēc nāves visi bioloģiskie procesi apstājas un tātad arī domāšana un tavs unikālais Es pazūd... Varbūt tā arī ir tā šokolāde ka nav vairs ne par ko jādomā vai jāuztraucās. Tādā ziņā nesaprotu budismu, kāda mārutka pēc vajadzēja izdomāt reinkarnāciju? Vienīgais loģiskais secinājums ir ka reinkarnācijas pasaka nepieciešama lai cilvēki nesaskatītu apkārtējo un savas dzīves bezjēdzību...

0 1 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »