local-stats-pixel fb-conv-api

Izvarotāji Latvijas baznīcās?548

Pasaulē daudziem patīk uzskatīt, ka baznīca un reliģijas ir kas pavisam tīrs no ļaunuma, ka tās nes cilvēcei tikai labumu. Parādīšu jums kristietību no cita skatupunkta. emotion

Nu tad ievērtējiet rakstu lasītāji! emotion

2810 106 548 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 548

0/2000

Aizmirsi pieminet kaut ko svarigu, proti Krustakaru kura jezus un baznicas varda tiek nogalinati tukstoshiem neticiigo :D Labs dievs jums ir kristieshi :D

1 1 atbildēt

5. Ēbrejs nevis arābs.

0 0 atbildēt

Big bang?Tas taču nav loģiski un tas nav pierādīts! Dievs ir īsts! Marija,kura bija nevainīga,palika stāvoklī no svētā gara un dzemdēja Dieva dēlu-Tas ir loģiski un ir pierādīts-bībelē! NĀVI JUMS PAGĀNI! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

0 0 atbildēt

Sveiki visiem,

Ir forši, ja visiem ir savi viedokļi, tomēr nedomāju, ka tu Musdienu domātājs vari tā apgalvot īsti par nezinot lietas līdz galam. Es pati esmu kristiete. Pamanīju, ka tu sākumā rakstīji- kāpēc Dievs sūta cilvēkus uz elli, ja viņš viņus mīl? 

Dievs ir taisnīgs un viņš dod izvēli, tu vari viņam ticēt un vari neticēt - tu vari izvēlēties uz kurieni tu vēlies doties pēc nāves. Visi cilvēki, kuri ir ellē paši ir izvēlējušies šo ceļu.

Vēl tu teici par to ka baznīca dedzināja uz sārta u.t.t. Par to - Baznīca rīkojās nepareizi, bet tā jau nav ticība- tā ir reliģija, kas ir pilnīgi kaut kas cits pret ticību. Es pati arī neatbalstu reliģiju.

Pēdējais ko es vēlos teikt ir, ka mums drīzāk vajadzētu uztraukties par to, ka tagad bērnus izņem no ģimenēm, bērniem bērnu dārzos māca masturbēt un citas pilnīgi šajā vecumā nevajadzīgas lietas. Man tas liekas ļoti slimi. Atļauj arī vecākiem ar bērniem nodarboties ar seksu un no tā dzimst kroplīgi bērni, tas viss sagrauj sabiedrību.

Piedodiet, ja kādam kaut, kas nepatikā kā es uzrakstīju, kaut kā uzstājīgi vai kādu kaut kā aizskāru, bet es domāju, ka tieši tāpēc arī tev Mūsdienu domātājs, nevajadzētu neizpētot faktus taisīt par šo rakstu rakstu un piedod, bet tavs raksts kaut kā nav loģisks. Un īstenībā viss ko tu raksti nav tieši par kristietību kā tādu, bet par atsevišķiem cilvēkiem un viņu rīcību - reliģija. Velreiz teikšu, ka reliģija ir pilnīgi pretēji tas ko māca kristietība.

Ceru, ka tu mani respektē un uzklausi manu viedokli mierīgi, jo arī tevi respektēju un nemaz nemeklēju kašķi.

P.s. Vēlos visus lūgt nekoncentrēties uz to, ka man ir 1. līmenis spokos, jo pamanīju, ka visi uz tādu lietu kā līmenis un statuss baigi skatās :D Man bija cits profils, es viņā gāju no graudiem.lb , bet tagad es draugos vairs nevaru tikt. Un tāpēc es uztaisīju jaunu profilu.

1 1 atbildēt

Sava taisnība katram ir par šo tēmu!!!

0 0 atbildēt

Pirmkārt būtu derīgi saprast kādā kontekstā Bībeles raksti kā tādi patiesībā ir domāti, lai nosauktu to par ļaunumu. Ļaunums ir reliģija. Ja uz Kristietību kā tādu skatās ārpus reliģijas rāmjiem, tad tas čalis patiesībā bija nereāli lādzīgs hipijs ar diezgan dievišķām dotībām, kurš nebija pa prātam sistēmas čaļiem, kā rezultātā tika nonāvēts. Un tas, ko viņš runāja un stāstīja cilvēkiem ar nebija ne vainas, kamēr zeltos nokrāvušies ''augstie'' dzina smagu sviestu un iekasēja labi lielu piķi. Vispār daudz no viņa ir ko mācīties, kaut to, ka lietās iet līdz galam ar pilnu atdevi un pie beigām neatstāt lietu pusmastā, kas ir diezgan sāpīgs temats vairumam cilvēku. To, ko viņš mācīja, nav pat jāpiņ kopā ar nevienu reliģiju, jo reliģiju, kā zināms ir izdomājis cilvēks nevis pats Dievs. Tākā, kopumā, lasot is skaidrs, ka kaut kas īsti līdz galam nav saprasts.

0 0 atbildēt

Visos šajos baznīcai piedēvētajos grēkos ir vainojami cilvēki, un viņu neizpratne par Dieva vārdu.

Centrālā persona nav Kristus. Izlasi pirmo bausli (Es esmu Dievs, tavs Kungs, tev nebūs citus dievus turēt manā priekšā)

Vispār autoram ieteiktu palasīt bībeli un tad šāda raksta nemaz nebūtu.

Dievs nevienam pāri nedarīs, priekš tā ir sātans! Izvēle ir tikai un vienīgi Tavās rokās.

Viņs nav ēbrejs, viņš ir Dieva dēls, kas ieņemts no svētā gara, kuram nav tautības! Ja viņš šodien piedzimtu Ņujorkā, kāda viņam būtu tautība?

 

1 1 atbildēt

jomajo :D Labais raksts 

0 0 atbildēt

Reliģija ir biznesa projekts, ļoti labs un ilgdzīvojošs.

0 0 atbildēt

Mana ģimene ir kristieši un tādēļ esmu izlasījusi Bībeli. Lasot liekas, ka Bībelē ir aprakstīti divi dažādi dievi. Vecajā derībā - Dievs ir ļauns, ir asins izliešana, Jaunajā derībā - viss mierīgi. Bībele ir kaut kas neizprotams. Tāpāt tur tiek minēts, ka drīkst pārdot savu meitu, ja tu dzīvo nabadzībā. Tad kāda velna pēc soda bērnu tirdzniecību? emotion Un vēl daudz kas cits, kas šķiet nepieņemams un absurds.Šī tēma ir sarežģīta, smadzeni mežģoša.. tāpēc labāk par to nediskutēt.

1 1 atbildēt
Tu esi stulbs, jo tikai stulbenis raksta par tēmu kurā nav iedziļinājies, bet gan atradis kaut kādas pabiras un uzrakstijis no tām atejistu vidū "daudzsološu" rakstu! Nesaprotu kapēc atejistiem visu laiku ir jāraksta visādi murgi. Ja netici tad netici, bet beidz čakarēt tos kuri tic, var taču kādreiz arī izrādīt cieņu citādi domājošajiem!
0 0 atbildēt
Taisniba vien ir..
0 0 atbildēt

Marka evanģēlijs, 10. pants- es neesmu nācis mieru nest, es esmu nācis naidu sēt......Acs pret aci, zobs pret zobu

0 0 atbildēt

Ticībai nav nekāda sakara ar cilvēku šausmu darbiem

1 1 atbildēt

Kristietība ir cilvēku kontroles instruments. Pats vatikans iekaroja vairākas teritorijas, un iznīcināja visas augstu mācību grāmatas, paturot no tam sev 1 eksenmplāru. Pagaidām tās atrodas Vatikana pagrabā labajā pusē, bet daudz svarīgu, nozīmīgu, revolucionējošu zinātnes, mācību eksemplāri tiek slēpti pasaulei. 

                     Kristietība kā tada ir cēlusies no ebreju Mozus grāmatas, kas patiesībā ir pamata kristietība-jūdaisms. Bībele kā tada tika sarakstīta 4. gt. ar dažiem mācītājiem, kuri domaja, ko ietvert, lai cilvēki būtu vieglāk vadāmi.   Galu galā ari pati mozus grāmata ir dažādu tautu savārstījums, piemēram, stāsts par Ādamu un Ievu ir ņemts no senajiem ķeltiem, bet stāsts atkal tika sagrozīts, jo tajā  DIevs neredzēja visu.

                  TIcība kam augstākam kā tāda nav slikta, jo nav runa par to, vai tas pastāv vai nēm bet par rezultātiem. Pieķeroties pie matrealisma cilvēkam priekša paveras tukšums, neskaidrība, bet ticot kam augstāk (nejau fanātiski) cilvēks dzīvo laimīgāks ar savu apziņu, mērķi un rezultātiem. cilvēkam  tas dod iespeju saprast, kas viņš ir, kāda ir dzīves jēga. Dzīves jēga ir ļoti vienkārši formulējama-būt laimīgam. Laime ilgstoši stāvot uz vietas apsīkst, tadēļ ir vajadzīgs progres, mērķis, virzība uz priekšu. Pie ši punkta cilvēki sāk daumāt taisni par 1 lietu- karjera vai bērni, vai mācības. Taisnums nav laimes ceļš, bet gan harmonija, tā nav ne matreala, nedz absolūti abstrakta. kaqtra jēga ir atkarība no personības, tādēļ ir jāatrod sevi.

1 1 atbildēt

Nemaz  šo rakstu nelasiju!!! pec manām domām tikai stulbas fantāzijas...emotion  Godam nopelnīts - emotion

2 2 atbildēt

Kristietība tika radīta tapēc, ka romieši saprata, katicēt un lūgties daudzām dievībām, ir daudz sarežģītāk, nekā lūgties vienai, universālai dievībai. Manuprāt, kristietība vispār ir cēlusies no Indijas, jo tā ir vienīgā man zināmā ticība, kurā arī eksistē reinkarnācija un kuras centrā atrodas karma(tobiš:''dots devējam atdodas'' pirncips), jo kristietismā par saviem grēkiem jāstājas Dieva priekšā, kurš izlemj, cik ilgi tev vajadzēs atrasties Šķīstītavā, vai arī par īpašiem grēkiem, tiksi nosūtīts uz Elli. Hinduismā(lai Radža mani izlabo, ja uzrakstīju nepareizi) notiek reinkarnācija(nezinošiem cilvēkiem-pārdzimšana jaunā ķermenī) uz tādu vietu, kādu tu esi nopelnījis dzīvojot iepriekšējo dzīvi. Piemēram, ja tu esi bijis miljardieris, kas visiem parastajiem cilvēkiem radījis ciešanas, bet pats tās nav izjutis, tu reinkarnēsies kā viens no tiem, kuriem tu radīji ciešanas, bet ja tu visu savu dzīvi būsi visiem darījis tikai labu, palīdzējis un bijis jauks, tad nākamajā dzīvē, tevi sagaida labi apstākļi. Ja kaut ko no mana samurgojuma nesaprotat, tad nejautājiet man, es pats sāku nesaprast, ko es tikko uzrakstīju.

1 1 atbildēt

Debesu valstības tīkotājiem un sprediķotājiem https://www.youtube.com/watch?v=6MzcC-uc_fM  :htch:

0 0 atbildēt

Karoče pajoļu bars

0 0 atbildēt

Kristietisms ir briesmiiga padariisana..smadzenju skalosana ar simtreizes paarrakstiitu graamatu un cilveeki kuri tic kautkam ..pasi nezinot kas tas ir.. Visnezeeliigaakaa religija pasaulee..nodarijusi tik daudz launuma,,ka attaisnojuma vairs nav.. Un pat tagad atrodas personas kuri to visu uztver nopietni.. Dazreiz pat nespeeju uztvert ,cik cilveeki ir aprobezoti

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »