local-stats-pixel fb-conv-api

Ir tikai viens Dievs! Monoteisma izcelsme. II8

Un šis Dievs ir sadists. Vai tā pravietis būtu Muhameds vai Mozus, bez starpības. Nu patīk šim Dievam kariņš, un asins izliešana, un beigti cilvēki. Kā gan savādāk, ja Vecā Derība, kas it kā nākusi no paša apsūdzētā, tātad uzskatāma kā atzīšanās, sniedz šādas liecības:

« 1  2  3  4 »
145 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Cik saprotu, tad tavos rakstos ir teikts, ka dievs un kristietība ir jūdu samurgota pasaka?
8 0 atbildēt

Pareizi, ka dēļ Bībeles nostāstiem ir veikti daudzi arheoloģiskie izrakumi, bet prikols ir tāds, ka nekas netiek atrasts. Tāda vēstures grāmata, ka nu tikai. emotion

4 0 atbildēt

Atzīt reliģiju ir tas pats, kas atzīt, ka esi sajucis prātā!

4 0 atbildēt

Kāpēc cilvēki Dievam ir pielikuši savas īpašības un tam joprojām tic?

3 0 atbildēt

Diez pēc kā noteica ka ta ir ebreju verga figūriņa ? Izģērba un apskatījās ka ka gals ir apgraizīts !

2 0 atbildēt

Es domāju, ka patiesība dažkārt mēdz būt daudz vairāk šķautņaina, nekā mūsu iztēle un saprāts pieļauj. Mans personīgais viedoklis ir šāds: pasaule būtu sasodīti neinteresanta vieta dzīvošanai, ja tā balstītos uz loģiku vien.

1 0 atbildēt

Lumz, tas, ko tu uzrakstīji ir tik pat skaisti, cik nepatiesi, attiecībā uz to, kas ir ticis rakstīts Bībelē, un Korānā. Bet par Kristietību, un Muslimu nākamajos rakstos.

P.S.

Zini, es sāku ticēt tava Dieva eksistencei... nupat kaut kādi tupi elektriķi, kas labo kabeļus, izrubīja elektrību visā mājā, un līdz ar to puse no nākamās raksta daļas, tieši par Kristietību, izkūpēja nebūtībā, liekot man sākt rekonstruēt visu pētījumu pa jaunam. Taču tas nozīmē, ka pie tā būs piestrādāts vēl krietni rūpīgāk...

0 0 atbildēt