local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti fakti no medicīnas.13

205 1

Noteikti uzzināsi ko tādu, ko iepriekš nezināji. Būs arī par dažādām medicīnas metodēm, ko pielietoja pirms mūsu ēras, gan par kādu dīvainu metodi, kā varot nodzīvot līdz 115 gadu vecumam. emotion

« 1  2  3 »
205 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

+ par baku izskaušanu

7 0 atbildēt

Njā..interesanti :)

4 0 atbildēt

Marija Kirī uzvārdu pirms nāves nomainīja?

4 0 atbildēt

Foršs raksts!

Tikai, autor, esi uzmanīgāks ar personu vārdiem un komatiem, un pārlasi 15. : ) 

4 0 atbildēt

es veljoprojām apaukstēšanos utml neārstēju ar kkadiem aptiekā nopērkamiem preperātiem, bet gan ar degvīvu, medu un dzērvenēm!

2 0 atbildēt

Par 13. Ja sešpirkstainības gēns dominē pār piecpirkstainības gēnu, tas vēl nenozīmē, ka tagad visiem cilvēkiem būs seši pirksti. Cilvēkam, kuram ir sešpirkstainības gēns, ir tieši 50% iespēja to nodot savam bērnam. Pat, ja notiek neispējami retais un abiem vecākiem ir seši pirksti, tik un tā iespēja, ka bērnam būs pieci pirksti ir 25%. Tas nozīmē, ka sešpirkstaino cilvēku skaits pasaulē procentuāli jau paliek nemainīgs.

1 0 atbildēt

Mazais brālēns piedzima ar 6 pirkstiem vienai rokai (pirms 4 gadiem). Uzreiz, kad piedzima, viņam to pirktu likam nosēja. Lai nu kā, viņam tā pirksta vietā ir tikai mazmazītiņa pumpiņa.

1 0 atbildēt

Nevis "Marija Kurija", bet Marija Kirī!!

0 0 atbildēt

Ja asinim nepieklust skabeklis tad tas ir zilas, piem, ja cilveku znaudz, tad galva paliek zila, jo asninim neoieklust skabeklis.(kkur sito dzirdeju.)

0 0 atbildēt

Paldies par informaciju emotion

0 0 atbildēt

gribi teikt, ka 17% no visām pasaules meitenēm kļūst par medmāsām?

0 0 atbildēt