local-stats-pixel fb-conv-api

Otrais pasaules karš - neizstāstīts stāsts (4. daļa)54

725 4

Sveiki tautieši, jau ceturtais rakst par Ādolfu Hitleru.

725 4 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Staļins bija cietsirdīgs pret savu tautu, savus cilvēkus pakļāva bada nāvei. Nepatīk spriedelēt par to kā būtu, ja būtu, bet paldies Dievam, Hitlers viņu apturēja, jo citādi bail pat iedomāties kāds būtu bijis pasaules liktenis... 

38 1 atbildēt

Sava vēsture ir jāzina! Staļins neizsūtīja 15 tūkstošus latviešus, lūk info no sibirijasberni.lv: 1941. gadā 14. jūnijā no Latvijas tika deportēti 15424 cilvēki, 1949. gada 25. martā 42 tūkstoši.  1949.gadā uz Sibīriju tika deportēti ap 60 tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju,līdz pat Staļina nāvei 1953.gadā turpinājās apcietināšanas un izvešanas.

20 0 atbildēt

Diemžēl, apšaubīt dažādus ''faktus'', ir noziegums.

Par rakstu, viennozīmīgi +

20 1 atbildēt

Pluss par rakstu. Esi pacenties. VĒL, VĒL, VĒL!

16 1 atbildēt

Kad pie varas jau bija ticis Gorbachovs,PSRS prese ari nopubliceja paris rakstus par 2.pk. sakumu ,ar atsauksmi uz arhiva dokumentiem,kur ari gaja runa par Stalina planu uzbrukt pirmajam,ka vacieshi vienkarshi apsteidza PSRS.Isti neatceros, tieshi kura laikraksta to lasiju,varbut,,Argumenti i fakti,,  ,mes vel pabrinijamies,ka krievi pashi to raksta.

13 0 atbildēt

Žēl, ka vācieši zaudēja.

7 0 atbildēt

Izcili labu rakstu serijas . Gaidu nākamo daļu.

7 1 atbildēt

Cik tad Komunisti izvaroja, sita, spīdzināja, nogalināja, deportēja Latviešus, tikai Komunisti bija uz kautko tādu spējīgi ar saviem ēbrejiem priekšgalā!

8 2 atbildēt

Izcila rakstu sērija. Lai gan man viss šis ir zināms, šī informācija ir jāizplata.

3 0 atbildēt
Moo avatarsMoo
Pacenties pareizi noformulēt teikumus un pieseko līdzi gramatikai! + tomēr nopelnījis!
3 2 atbildēt

Ja tāda ir Tava nostāja, acīmredzot no vēstures zini tik daudz kā faktu, ka tāds otrais pasaules karš vispār notika...

1 0 atbildēt
Hmm!Ledlauzis ir tiešām interesanta grāmata
1 0 atbildēt

Hitlera kļūdas , kas Vāciju no uzvarētāja padarīja par zaudētājiem:

Kļūda Nr. 1.

1940. gada maijs, kad Vermahts iebruka Francijas ziemeļos, uzveicot Beļģu, Fraņču un Britu armiju pie Denkeras aplenca 400 000 karavīru lielu sabiedroto armiju, bet Hitlers pavēlēja Vermahtam apstāties, kā rezultātā britu operācisa ''Dinamo'' ietvaros lielāko daļu nogādāja Britu salās.

Ja šo karaspēku sakautu vai sagūstītu, iespējams briti padotos un tad Vācija varētu cīnīties tikai 1 no 3 frontēm- Austrumu (PSRS)

Kļūda Nr.2.

Kad bija reāli iespējami ieņemt Maskavu , Hitlers izdomāja ,ka tomēr jāieņem Ļeņiņgrada, PSRS dienvidi, kā rezultātā armijai vajadzēja pārgrupēties, zaudējot laiku un iespēju vinnēt karu !

Bet kā zinām tas neizdevās un Sabiedrotie ar PSRS nacistus sakāva.

1 0 atbildēt
Super, ļoti patīk šie raksti, gaidu nākamo daļu,
1 0 atbildēt

Lielisks raksts, ļoti patīkami lasīt. Paldies Tev.

1 0 atbildēt
Labs raksts ++++
1 1 atbildēt
Ludzu piedo6anu par rakstu ar kludam.
0 0 atbildēt

Labs, un, kā jau pierasts, pretrunīgs raksts. Dubultpluss par Suvorovu, mīnuss par Rūzveltu,(rezultātā pluss emotion ) kurš "atbalstīja komunismu" - ASV atbalstīja antifašistisko koalīciju, un piegādāja ieročus Sarkanajai Armijai, jo tā cīnijās ar NSAP-istiem, bet pēc 2 pas. kara cīnijās ar pašiem komunistiem.

0 0 atbildēt

Interesanta tā valoda rakstos, rada tādu sajūtu kā cēlie un drošsirdīgie vācieši cīnījās pret pasaules ļaunumu. Nedaudz atgādina vācu propagandas video, ko filmēja Gēbelsa propagandas vajadzībām emotion

Un atļaušos piezīmēt, ka rakstā minētais Suvorovs neko 100% nav pierādījis. Viņa grāmatās tā pat ir milzumdaudz kļūdu un pārpratumu, nemaz nerunājot par to, ka viņš pats bieži vien vēlākajās grāmatās noliedz to, ko rakstījis iepriekšējās. 

0 1 atbildēt

Staļinu izglāba bargā Ziema un Rūzvelts, bez tā kad gndrīz pusi tehnikas viņam sponsorēja tieši sabiedrotie ASV u.c. 

Bet ja viss būtu pavērsies savādāk...

Lai nu kā, spēcīgāks pretinieks, jo lielāka uzvara.

1 2 atbildēt