local-stats-pixel fb-conv-api

Ģeniālie riebekļi61

1654 2


1654 2 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

Nikola Tesla izteica diezgan sakarīgu ideju. Tādā veidā vismaz turpinātos cilvēces evolūcija, nevis kā ir tagad - pakāpeniska ģenētiskā fonda degradācija, kas nākotnē tikai novedīs pie vairāk un vairāk fiziskiem un garīgiem invalīdiem, kuriem būs nepieciešama valsts finansēta aprūpe. Ir jādomā globālā mērogā, nevis jāskatās uz atsevišķiem indivīdiem. Ja karavīri ir gatavi ziedot savas dzīvības, lai tikai viņu tauta paliktu brīva, tad kādēļ gan nepilnvērtīgie sugas indivīdi nevarētu ziedot savas vairošanās iespējas, lai tauta nākotnē kļūtu veselāka?

90 1 atbildēt

"..Piemēram, kad kāda Rebeka Votsone ievietoja aprakstu par to, kā viņu mēģināja izvarot, Daukinss atstāja viņas saitā virkni seksistisku un pazemojošu komentāru fake sievietes- musulmanietes vārdā ar niku "Muslima.."

 

Nav tiesa. Votsonei liftā čalis pajautāja, vai vai nevēlas nāk paint pie viņa iedzert tēju. Votsone, būdama, hardcore feministe - ielika Youtube video, kur aicina čaļus tā nedarīt un vispār - tas esot neiedomājami seksistiski. Dokinss paironizēja par to - uzrakstot vēstuli kādai iedomātai Tuvējo Austrumu sievietei vārda Muslima - lai viņa pārstāj pīkstēt par to, ka viņu apgraiza, sit, viņa ir vīra īpašums - jo Rietumos notiek vēl neiedomājamākas lietas - sievietēm prasa, vai viņas nevēlas ienākt uz vienu tēju.

39 0 atbildēt

pilnībā atbalstu Forda un Teslas uzskatus!

38 8 atbildēt

Varbūt derēja pierakstīt, ka Virdžīnijai Vulfai bija smaga psiholoģiska kaite. Kad viņa bija pusaudze, nomira viņas māte, kā rezultātā viņai ik pa laikam uznāca lēkmes uzmācīgu ideju veidā, piemēram, ka zvirbuļi čivina grieķiski. Šo lēkmju laikā viņa vispār nespēja domāt ne par ko citu, kā tikai šo ideju, lai cik neloģiska tā arī nebūtu. Viņa izdarīja pašnāvību. Manuprāt, šis fakts viņu kaut nedaudz attaisno.

20 0 atbildēt

Es Teslam piekrītu, viss ir ģenētikā un iedzimtībā. 

19 0 atbildēt

Lai gan uz pusi nēsmu tik gudrs ka šie cilvēki.... Bet dažiem no viņiem ir taisnība.. Un Teslam ir 100% taisnība.. Es arī uzskatu ka cilvēki ir jaselekcionē..ņemot vērā mūsdienu situāciju,.,

12 1 atbildēt

Cilvēki ar pretīgu raksturu panāk vairāk savā dzīvē, nekā tie, kuriem raksturs ir mierīgs un, kuriem ir laba sirds.

11 0 atbildēt

Tā jau saka, ka Ņūtons esot bijis skaudīgs un agresīvs, emocionāli nestabīls. Pat pārcietis divus nervu sabrukumus, ja nemaldos.

Bet par spīti tam, viņš vienmēr būs viens no izcilākajiem ģēnijiem, kāds jebkad spēris kāju uz šīs pasaules. My hero. :D 

12 3 atbildēt

To ko Džeimss Kamerons dara to tikai Džeimss Kamerons var izdarīt, jo tas ir tas ko Džeimss Kamerons dara, jo viņš ir Džeimss Kamerons.

7 0 atbildēt

Runājot par ''Titaniku'', tad režisora ideja nav absurta, jo nekas cits neatlika. Siltā ūdens tvaiki celtos augšā, un tas izskatītos pretdabiski. 

7 0 atbildēt

Bobija Fišera dzīve ir viena vienīga drāma. Sāku par viņu interesēties pēc tam, kad noskatījos ''Chess game of the century'', kur 13. gadīgais Fišers fantstiski skaisti uzvar čempionu. Fišers psiholoģiski bija ļoti samocīts līdz dzīvi beidz Islandē un tikai daži cilvēki bija šī vientuļa bērēs. Kāpēc vēl Holivuda par viņu kādu normālu gabalu nav uztaisījusi, es nezinu. http://www.youtube.com/watch?v=px2PoGr0AkE#t=2m20s

6 0 atbildēt
Nu jā, man raksturiņš arī tāds pasmags. :D
9 3 atbildēt

Neviens nav pati pilnība, katram ir sava uts.

5 0 atbildēt

Vispār jau es arī riebīgs līdz kaulam esmu, žēl ka manī tas ģēnijs ir smagi apmaldījies... emotion

5 0 atbildēt

Kas atļauts vērsim,nav atļauts Jupiteram. emotion

4 0 atbildēt

tesla  un fords zinaaja ko dara

4 0 atbildēt

10. Bet tieši tāpēc viņa darbi ir tik izcili.

4 0 atbildēt
Brīžam gribas teikt, ka es atbalstu Teslu. Mūsdienās infantīļi to tik dara, kā vairojās. Normālu cilvēku palicis maz.
4 0 atbildēt

ļoti interesants raksts emotion

3 0 atbildēt
Noderiga informacija.. :)
3 0 atbildēt