local-stats-pixel fb-conv-api

Fotoaparāts, kurš iekļuva pasaules ginesa rekordu grāmatā19

179 0

Latvijā Nintendo ražotās pārnēsājamās spēļu konsoles Game Boy nav bijušas diez ko plaši zināmas, kaut citās valstīs to popularitāte sita augstu vilni. Pašai Game Boy konsolei būs jāveltī atsevišķs raksts, bet tagad par fotokameru, kura 1999. gadā iekļuva Ginesa pasaules rekordu grāmatā kā mazākā digitālā fotokamera. Game Boy fotokamera tika izlaista jau 1998. gadā un tā ir savietojama ar Game Boy Pocket, Game Boy Color, Game Boy Advance un varbūt ar vēl kādu modeli. Kamera ir melnbalta ar 4 toņu gradāciju, izšķirtspēja 256x224 punkti. Fotokamera bija vienlaicīgi arī aizraujoša spēle. Japāņi jautri cilvēki, viņi izstrādāja dažas vienkāršas spēles, kuru galvenajiem varoņiem varēja uzlikt savas sejas nofotografēto attēlu. Ir iespējams bildēt panorāmas attēlus, regulēt kontrastu, taisīt nelielas fotomontāžas, likt dažādus rāmīšus, zīmēt uz attēliem utt. Vēl viens interesants aksesuārs ir pārnēsājams printeris, kurš drukāja uz termopapīra, bet par to citreiz. Kamera saskrūvēta ar nestandarta skrūvēm, kuras neizdosies atskrūvēt ar parastu skrūvgriezi. Kas lācītim vēderā var apskatīties bildēs zemāk.

179 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

nestandarta sklūves .. pfft ... parasts virtuves nazis kā jau visos gadījumos derēs :D 

16 0 atbildēt

Tetrim arī var pievienot? emotion

9 0 atbildēt

Prikolīgi!

4 0 atbildēt

Man vairāk interesē kādas tās bildes izskatījās, pēc uzņemšanas.

4 0 atbildēt

Nemaz nezināju par tādu

1 0 atbildēt

pēc manas web kameras izskatās emotion

0 0 atbildēt

Ieliec arī kā izskatās ar šo kameru uzņemti attēli :)

0 0 atbildēt

Ēm, man ir kolecija ar gameboy advance, sp , gc, moš pctam rakstu ielikšu, bet kuram tas ir interesanti?

0 0 atbildēt

GameBoy pēdējos gados bija diezgan populārs DIY kontrolieru taisītāju vidū. Pašlaik gan to izspiež Raspbery Pi un citi mazie vienas plates datoriņi ar Linux un Android operētājsistēmu. Kamera izskatās pēc standarta mobilo telefonu kameras. Gan jau tur 0,5-1 megapiseļi būs. Asums un graudainība noteikti gāžas pāri malai, taču kamera paredzēta spēlēm, tāpēc pie kājas.

Trijstūra skrūves nav problēma. Krūzā un Depo var nopirkt skrūvjgriežu uzgaļu komplektus visādiem dīvainiem caurumiem. Tai skaitā arī šim.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt