local-stats-pixel fb-conv-api

Fascinējoši fakti par sapņiem26

434 3

Ko Tu redzi savos sapņos? Kaut ko reālu vai lietas, kas nekad nebūs iespējamas? Jā, cilvēce jau gadsimtiem mēģina izprast sapņu nozīmi. Kāds domā, ka tā ir nākotnes vīzija, dažiem liekas, ka tā ir kaut kāda ziņa no Dieva. Katram savs variants. Šeit, daži interesanti fakti par sapņiem emotion

434 3 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

4 gadu laikā spokos, šis ir absolūti idiotiski stulbākais komentārs, ko esmu izlasījis.

18 0 atbildēt
Bac tik daudz gadijumu, kad kko daru un padomaju - sito kkur esmu jau redzejis
14 0 atbildēt

Man parasti ir slapjie sapnīši. emotion

6 0 atbildēt
viena no daudzaam teorijaam ir taada ka sapnii mees kaut daleeji kompenseejam reaali piedziivoto. ja bijushi gruuti laiki tad sapnjojam par kaut ko jauku. toties cita teorija ir taada ka sapnjojam tieshi nesen piedziivoto tikai tas ir sajauktaak. veel ir taa ka mees sapnjojam to ko zemapzinjaa veelamies jo apzinjaa nevaram izdomaat un taa arii rodas visas taas idejas. taapeec jau saka - piepildi savus sapnjus
5 0 atbildēt

Vai esi skolā pēkšņi attapies no domām un sapratis, ka neko neesi dzirdējis? Jā tu sapņoji, šie sapņi ir atkarīgi no garīgajiem procesiem.

Man tā vislaik emotion 

2 0 atbildēt

Lol. Rekur jau viens komentāros, man pašam ļoti bieži tāda ir. Diezgan neaprakstāma pazīme. Un šaubos vecīt, vai tev visi ies klāt un teiks, man bija miega paralīze. Es jau nezinu, varbūt tu visiem prasi un tad saki, ka nevienam nekā tāda nav.

2 0 atbildēt

Brīnums , no ši raksta pat gulēt sagrībējās emotion

2 0 atbildēt

Es sapņos redzu nākotni. emotion  Tie deja vu ir  pārāk bieži. Es pat nosapņoju ka mašina man būs melna. Nesen kad vel pulēju, atrados istaja vieta un istaja lenķi, kad par mani nāca apskaidriba, ka šito jau esmu reiz piedzivojis citā realitātē (sapņos)

1 0 atbildēt
Man manliekas ir bijusi miega paralīze!:O
1 0 atbildēt

Es sapnī redzēju,kā noslīcinu savu kāmi ;((

1 0 atbildēt

Tik pat labi, kāpēc nevarētu būt tā, ka tavs pieņēmums ir aplams? Es, piemēram, stipri šaubos, ka manus apjomīgos sapņus var satilpināt 3 sekundēs emotion 

1 0 atbildēt

man ir tada paralize bjusibet tikai kadas 10-20 sec baisi ;o

1 0 atbildēt
Tieši īstajā laikā lasu ! +++ !
0 0 atbildēt
Par MIEGA PARALIZEM ir ta,ja tavs kermenis ir vieglas uzbuves un vaji notrenets tad tev ir 70% procenti vieglak iegut miega paralizi.
0 0 atbildēt
Jautajums-no ka sapni rodas. Atbilde-no ta ar ko tu dzive esi saskaries UN KA JUMS SKIET.
0 0 atbildēt
Tiklabs raksts ;)
0 0 atbildēt

40% no cilvēkiem regulāri piedzīvo miega paralīzi. Tas ir, kad cilvēks pamostas, bet nespēj pakustēties. Parasti tas ilgst apmēram minūti.

Man bija 2 reizes miega paralīzes. Tas gan nebija patīkami. Bija tāda sajūta ka tevi kāds tur ,mēģināju pabļaut ,lai kāds nāktu palīgā,bet nekā nevarēju, pat izdvest skaņu. emotion No kā rodas tādas miega paralīzes? Veselības traucējumiem? Vai tas nav nekas traks?

0 0 atbildēt

Vecumā no 18 līdz 38 gadiem tikai procents atzīst, ka ir redzējis nākotnes tipa sapni. 70% teic, ka sapnī ir pieredzējusi deja vu.

Katru dienu redzu ''Nākotnes tipa sapni'' =d

0 0 atbildēt
Man sapņi parasti ir nu šodien bija par dziru. Ā vakar laikam arī par dziru. Ev bet aizvakar? Arī laikam par dziru. Bet aizaizvakar? Nē nevar būt! Nē laikam bija par dziru! Nu un laikam tad kad dziru beidzot ieraugu man ir tas deja vu.... :D
0 0 atbildēt

es.. man bieži vien tā ir, no sākuma bija bail, tagad jau ta kā pierasts, divās nedēļās reizi kaut kas tāds notiek. ;)

0 0 atbildēt