local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti un patiesība par spaisu67

811 6

Kurš gan nav dzirdējis vārdu Spaiss? Ar lielo burtu tāpēc, ka nenoliegsiet, ka tā loma ir ieguvusi vēl nebijušu vērtību jauniešu un ne tikai viņu dzīvēs. Nosaukums "spaiss" attiecināms uz augu maisījumu, kas rada līdzīgu efektu kā marihuāna un kuru reklamē kā "drošu" un legālu narkotiku. Šī narkotika tiek pārdota reizēm zem nosaukumiem K2, viltota zālīte, mēness akmeņi. Nu tad par šo viltoto zālīti un mēness akmeņiem nedaudz sīkāk. emotion

811 6 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000
Stulbi to sūdu salīdzināt ar marihuānu. Nekāda sakara. No marihuānas neviens nav miris, bet no šī paša -nieka Latvijā ievērojams skaits. Protams pīpējot marihuānu arī nekļūs par Bobu Mārliju vai tamlīdzīgi, jā, arī marihuāna nav nekas spīdoš, bet tūkstotsreiz labāka ir.
66 3 atbildēt

Atkārtošu Džona Hufmana teikto: "Cilvēki, kuri lieto spaisu, ir idioti." 

41 2 atbildēt

Bērni ,pīpējiet spaisu ,tas ir labi. :) Lai idoti sevi noindē ,spaiss jau nav vainīgs pie tā ,ka daži cilvēki ir tik stulbi ,un pīpē to mēslu.

Lai problēma pati atrisinās.

32 1 atbildēt

Jo vairāk spaisa pīpētāju, jo mazāk spaisa pīpētāju, vienkārši...

28 0 atbildēt

Labāk ir nopirkt kvalitatīvu marihuānu un pavadīt lielisku un jauru vakaru draugu lokā, nekā vairāk spaisa un tad pie reizes vienvirziena biļeti uz morgu.

26 2 atbildēt

Spais - Ir dažādu veidu spais - Ir tādi no kuriem vnk iestājas eiforija - Pilnībā neko nesaproti - Nu Principā stouns tikai Daudz stiprakā veidā, no mazāka daudzuma. Ir vēl tādi kur tu vazājies un jūti ka Sirds Sprāgst kopā. Un vēl daudzas parādības - Pieņemsim atraugājoties tev liekas ka tev visas iekšas uzsprāgst, un njā, jūti ļoti dažādas emocijas savā ķermenī! Nafig to jobano spice! 

12 1 atbildēt

pamegini uzpipet salviju.

spaiss tam netur lidzi.

gribat zinat ko salvija dara, paskatieties video youtube salvia divinorum

6 0 atbildēt

Blaknes ir blakusparādības(tas tā, zināšanai :) ) Labs raksts emotion

4 0 atbildēt

Labi, paldies, ka papildināji. No vienas puses prieks dzirdēt, ka vārdu SPICE var savienot ar "jauks, foršs, dabīgs". Bet tomēr šeit apskatīju tavu nosaukto "legālo nāvi", jo tā tomēr ir vairākumā. 

2 0 atbildēt

Tās informatīvās kampaņas un raksti  ir bezjēdzīgi, jo 90% no potenciālajiem lietotājiem saprot to, ka spice un visa cita sintētiskā manta, bojā vesalību, tikai tad, ja ir nedēļu atgulējuši reānimācijā .

 Līdz ar to galīgi nesaprotu ņemšanos ar viņiem, sanāk tā, ka es domāju par sevi un man jātbild vēl, par pāris citiem cilvēkiem, kuri kā izrādas nav spējīgi lemt par sevi.

2 0 atbildēt

Paldies, par infoo : )) Šitais.. es taisīšu ZPD par spaisa ietekmi uz cilvēkiem un kāds zin varbūt cik maksā spaiss un kur viņu var nopirkt? : )

1 0 atbildēt

Traki.

Tā jau ir,  + vēl jaunie saklausās šitās mūsdienu khm, dziesmas(?), kur aiz katra teikuma atskan ''weed'' un ''drunk'', safanojas un tad pa lēt' naud' smēķē šitādus sūdus un aliņus sūc pa kaktiem nobļaujoties: ''YOLO, SWAAG!''

1 0 atbildēt

Spaisam nav upuru....

Spaisam ir Idioti! emotion

1 0 atbildēt
X avatarsX

Siekie domā  jo uz pakas ir rakstīs Strong tad dos labāk galvā, NE tur vnk ir pie****a vairāk ķīmija, jo vairāk ķīmija jo lielāks risks pārdozēt!! Tos kuri tagat lieto, nodirst? Kāda jēga? Izglītos vajag cik vajaga pietikt iekurit lai nonāktu morgā! Lietoju labu un ilgu laiku, tagat kā likums man neļauj tik viegli iegādāties esu atradinājies.

P.S Tie kuri plāno atmest Jūs sagaida vismaz nedēļa bez normāla miega un sajūtas kā grutniecei, pietiks sajus kko ne tā lai sa****u apetīti uz dienu, viss efektīvāk paņemt marihuānas štaku pirms miega nopīpēt vainu aizliet seju tā ka no rīta nav ***ova ka spais galvā, bet tā ka nedzeršu vairs nekad. Un viss esi tīrs, ja vien nēsi sacis koļīties kādas mājas paģitī. Tad atā čalīt.

1 0 atbildēt
Mīnusu ielika spaisa fani vai mazie kuri nekad nav pīpējuši spaisu bet draugiem lielas ka pīpē kā skursteņi.
1 0 atbildēt

Man nepatīk ka šos mēslus pielīdzina marihuānai. "Mākslīgais kanaboīds" ir tikpat tuvs marihuānai kā Zeme Marsam, jo abas ir planētas.

Man riebjas ka alkohols, kas grauj dzīves un degradē cilvēkus - tie paliek pretīgi, smirdīgi un akli tukšpauri, ir brīvi pieejams pat sīkajiem(vismaz mans marihuānas dīleris nekad mūžā nepārdotu kaut kādam sīkam dalbajobam, pat ja viņš varētu atļauties). Tāpat riebjas cigaretes, kāpēc man būtu uz ielas jāosta tā nenormāli pretīgā smaka, kas pielīdzināma maitai vai sūdiem(+pasīvi bojā manu veselību)?!

Marihuāna izraisa atkarību tāpat kā garšīgs saldējums vai līdzīgi. Nevajag vainot citas lietas tajā, ka esi vājš tukšpauris ar 10 grādu redzes lenķi.

Nāk vēmiens no neinformētības, bet ja lielākā daļa kaut ko rubītu tad tāds vājprāts mūsu mājās nenotiktu. Gaidam nakamo paaudzi ar cerību..

P.S.

Es nekādā ziņā nevienam neiesaku lietot jebkāda veida narkotikas.  Jebkuras narkotikas - alkohols, marihuāna, cigaretes, spaiss(kas ir Latvijā aktuālākie) - tas nav nekas labs. Bet arī auto nav īsti labs ja tu brauc taisi sienā. Domājiet ko dariet.

1 0 atbildēt
vēl fiens efekts - defekts: epilepsija
1 0 atbildēt

Spaiss- dabiskā atlase.

1 0 atbildēt

Pirms kāda gada pamēģināju vienu reizi. Likās, ka smadzenes cepās :D Mēsls, neiesaku!

1 0 atbildēt

jā, visi tik saka - 'lai tik pīpē, paši nomirs.'' ''dabīgā atlase'' ''man vienalga, ja grib nosprāgt, tad lai tik vien kūpina.'' bet nu lieta tāda, ka viņš maksā naudu. un nav jau nauda, tāpēc notiek daudzas zādzības, un zem spice effekta citi arī mēdz kādam uzbrukt, zin, vienkārši prieka pēc.

1 0 atbildēt