local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par verdzību14

293 0

Verdzība ir daļa no sociālās dzīves jau kopš senatnes un turpinās arī mūsdienās. Fakti par verdzību, kurus tu, iespējams, nebūsi dzirdējis. Neliels ieskats tajā, kāda ir bijusi verdzības loma dažādos laikos. Patīkamu Tev lasīšanu!

293 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Opā, a kur viņi ASV atrodas, jo tač nejau lielpilsētu pagrabos būs vergi, kas pie šujammašīnām sēž. Kā arī kāds var pastāstīt kaut ko vairāk par Nesquik lietu, neko par to neesmu dzirdējis.

16 0 atbildēt

verdzība senatnē, verdzība antīkajā pasaulē kulturālajās zemēs un verdzība jaunajos laikos ir pilnīgi atšķirīgas lietas.

6 0 atbildēt

Lielākais vergu īpatsvars ir bērniem, vairāk kā puse vergu ir bērni, tad seko sievietes un tad visi pārējie.  ers atvainojos, ja ir bērni un sievietes, tad paliek tikai vīrieši. Kas ir domāts ar visi pārējie?

6 0 atbildēt

Arī bija dzirdēts, ka bērni Indijā šuva futbolbumbas (īsti nezinu kā to procesu sauc), un par to maksāja smieklīgu naudu. Trakakais ir tas, ka par bērnu paverdzināšanu (pārdošanu utt.) zin daudzi, bet neviena varas iestāde neko nedara.

1 0 atbildēt

liela dala netiesi ir savas valsts vergi, sabiedribas iekartas vergi

1 0 atbildēt

Salidzinosi ar pagatni un muzdienam,nekas ipas jau nav mainijies. Agrak piespieda stradat ar speku, tagad ar nodokliem.

1 0 atbildēt

lielaka dala no mums joprojaam ir vergi, tikai ar labakiem dzives apstakliem. joprojaam cilveki strada lai vinu prieksnieks var piebazt savas kabatas ar naudu.

1 0 atbildēt

labs raksts,itiipasi taa dalja par slaaviem,,pat iereecu

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Ļoti izglītojošs raksts! ++ emotion Ar nepacietību gaidu tavu nākamo rakstu.

5 6 atbildēt