local-stats-pixel fb-conv-api

♥Fakti par mīlestību!♥41

1509 5

Mīlestība ir tik ļoti nesaprotama un neparedzama, ka pilnīgi var uzzināt ko jaunu par šo izpausmi. Izlasi zemāk uzskaitītos faktus un tu noteikti sajutīsies labāk, zinot,ka mīlestība uz šīs zemes vēl ir sastopama! emotion

1509 5 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

nevar pazaudēt mīlestības dēļ draugus,ja tulkots no debīlajiem amīšiem,tad viņiem visi paziņas ir draugi,bet realitātē draugu ir maz lielākā daļa ir paziņas..draugi ir kaut kas īpašs,cilvēki ,kuri jebkurā diennakts laikā stāvēs un kritīs par tevi,nevis būs blakus tikai tad,kad viņeim būs izdevīgi

70 0 atbildēt

"Pavisam nesen šogad kāds cietumnieks izbēga no Arizonas cietuma, lai valentīndienu pavadītu kopā ar savu draudzeni. Jāteic visai drosmīgs solis un tas jau vien liecina par patiesu mīlestību! " Vai to viņš teica policijai, kad tika apcietināts? emotion

22 0 atbildēt

7. pēc tā teikuma iekavās mans pašvērtējums iekrita bezdibenī.  emotion

15 0 atbildēt

Diemzel sadu aptauju laika sievietes nedriikst klausities ,jo vinas par tadam lietam saka vienu ,bet patiesiba doma un dara ko citu.  emotion

12 0 atbildēt

Vēlviens fakts. Kad Esi brīvs - nevienam neesi vajadzīgsemotion . Kad atrodi Savu otro pusīti - sāk uzrasties cilvēki, kas grib būt ar Tevi kopā :D True story.emotion

11 0 atbildēt
Teikšu tā - mīlestība ir tikai cilvēkiem galvā. Patiesībā tādas nav un vārds "mīlestība".ir pieskaitāms pie abstraktiem jēdzieniem, jo mīlestība, tie ir tikai bioķīmiski procesi smadzenēs un hormoni. Tas jau ir instinkts -.atrast savu cilvēku, pavadīt ar to savu dzīvi un radīt pēcnācējus. Šis process, jeb instinkts ir ieprogrammēts smadzenēs jau no brīža, kad atradāties mātes vēderā pusembrija stāvoklī. Vārds "mīlestība" ir izdomāts, lai šo hormonālo procesu nesauktu par pieradumu vai instinktu, lai cilvēkus neomāktu un lai tie būtu vairāk atvērtāki, kad izdzirdēs vārdu, kas pamodinās bioķīmiskos procesus un skanēs tik saldi un maigi, ka atmiņā paliks uz mūžiem. Te jums i bija "mīlestība".
9 0 atbildēt

Kā es jūtos pēc šī raksta izlasīšanas - emotion 

5 0 atbildēt

nepiekriitu 11. punktam!lauliibu ceremonijas jau bija viduslaikos(agraak nezinu).ir veel rakstiskas lieciibas par riigu no 16. gs

5 0 atbildēt

"Agrāk tādas laulības un kāzas nebija vispār." Kā tad nebija ? Vispār vēsturi esi lasījis ? 

3 0 atbildēt

Mīlestība ir jebkurš moments, kad Tev kaut kas patīk. Jo kad Tev kaut kas patīk, tu jūti tādu dzinuli un vilcējspēku, kas Tev liek kaut ko darīt un tiekties pie tā. Neiet gan runa par pārspīlētu ēšanu, seksošanu un citām atkarībām - tas jau ir grāvis, kas par daudz,tas par skādi.

Nu un mīlestība tā, par ko Jūs te runājat, precīzak to var saukt par "romantisko mīlestību" - tā vienkārši ir ļoti intensīva patikšanas pieredze, kas komplektā ar hormonu iedarbību, rada šo te neparasto pieredzi.

Mēs sevi varam iedomāties kā lego klucīšus, kam katram ir sava noteikta forma. Nu un balstoties uz šo formu, Jums būs patikšana pret noteikta veida citiem klucīšiem, kas vienkārši ir "saderīgi", klucīšiem tas ir atkarīgs no ģeometriskās formas. 

Teiksim, Tev ir trūkumi un plusi. Tad Tev patikšanas momentus radīs tāds cilvēks, kas spēs pieņemt Tavus trūkumus , un varbūt pat izcels plusus, kaut gan ja pieņem trūkumus, tad tas rada spēcīgāku pretmīlestības reakciju.

Bet nu tas, ko izklāstīju, ir reālisma skatījums. Cilvēkiem ļoti patīk visu izskaistināt, tādējādi radot nerealitātes plakni, kurā viņi dzīvo. Tas ir forši, piekrītu. Līdzīgi kā narkotikas lietot. Tu atraujies no realitātes. 

Vienkārši reizēm cilvēki ir ļoti sašutuši par to, ko viņiem realitāte sagādā, tieši tāpēc vajag izprast realitāti, lai Tu šajā realitātes okeānā būtu spējīgs to ietekmēt un pārvaldīt to savā labā. Ja Tu dzīvo savā fantāziju lidojuma pasaulē, tad realitātē mierīgi Tevi kāds fuksēs ārā un Tu pat to nepamanīsi, jo Tev ir tik labi un dēļ savas super labās sajūtas Tu spēj visiem piedot, jo Tu vnk negribi par problēmām domāt.

3 0 atbildēt
Maršs uz rimčiku vai maksimu emotion
2 0 atbildēt

5. Zaudē tikai stulbus draugus, tas nozīmē, ka ar tādiem tev nav lemts pīties un mīlestība uzvarēs. Gudri un patiesi draugi tevi sapratīs, un par to necels brēku.

2 0 atbildēt

8. labs :D

2 0 atbildēt

7. iepazīšanās maximā varētu būt lieliska. ieej iekšā iepazīties, jumts ir, iznāc ārā (ja paveicas) jumta nav. emotion

1 0 atbildēt

Par precēšanos - daļēja taisnība. Ceremonijas bija, bet ne gluži tādā izpildījumā, kā tagad. Vairāk uzsvars tika likts uz to, ka pāris kļūst "savienoti" tajā brīdī, kad nodarbojas ar seksu. Attiecīgi laulības pārkāpšana vai netiklība bija mūsdienu "standarts", kad cilvēki skrien no viena pie otra (izmēģināt).

0 0 atbildēt

emotionemotion emotion  

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

11 fakts ir fufelis

0 0 atbildēt

ņu plusiņš būs/

0 0 atbildēt