local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par marihuānas lietošanu, 100% Patiesi21

Sveikiņi visiem spocēniem, un zāles pīpētājiem! Vai jūs zinājāt to ka marihuāna ir pat veselīga cilvēkam? Ir bijuši daudz gadijumi gad marihuāna attur cilvēku no pašnāvības. Ceru ka patiks!





132 7 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Sports uzlabo noskaņojumu daudz labāk kā tava zālīte, takā čill.

7 4 atbildēt

Es gribu marihuānu..

3 0 atbildēt

ALHAKOLS?iemācies latviešu valodu,tad vari taisīt ''zinātniskus'' rakstus par marihuānu.

4 2 atbildēt

3. Galvenais, ka laulība ir legālaemotion

3 1 atbildēt

Amsterdamā marihuāna nav legalizēta.Atkarību neizraisa,tieši fizisko.Marihuāna izraisa psiholoģisko atkarīgu psihiski vājiem cilvēkiem.Tāpēc arī daudzi paliek datoratkarīgi utt(psihiskā atkarība).Alkohols ir psihitropā narkotika,precīzāk sakot spirts,nevis alkohols un viņš ir daudzreiz kaitīgāks,bīstamāksun viņš izraisa spēcīgu fizisko atkarību,kamēr marihuāna tādu nerada.

3 1 atbildēt
Pēc raksta izskatās, ka rekomendē...emotion
1 0 atbildēt

viss kas par daudz, tas par skaadi, arii udeni var "pardozet" , ja ta varetu teikt, un nomirt.

1 0 atbildēt

Varu pateikt vienu faktu nevienam neintresse, jo argumenti katram ir savi nevienu nepārliecināsi. Tas ir tas pats ka tev kāds svešinieks uz ielas skalo smadzenes, ka cracks is loti labs vitamīns.

1 1 atbildēt

Mazliek dārgi sanāk tā marihuāna. Derētu cenas samazināt!

1 1 atbildēt

Varētu padomāt ka no dzeršanas tu paliktu gudrāks.Runa neiet par to ka marihuāna ir laba,runa iet par to ka viņa ir LABĀKA PAR ALKOHOLU.Ja jau lietot apreibinošu vielu,tad labāk to kas mazāk kaitēs tavam organismam.

0 0 atbildēt

Ai šitos sudus pipet . Var man pateikt , kada jēga lietot marihuanu ? 

4 4 atbildēt

Atļaušos nepiekrist,marihuānu ir iespējams pardozēt,letālā deva ir 70g tirā veida ieelpojot,kas ir praktiski neispējami izpīpēt šādu daudzumu.

2 3 atbildēt

null

0 1 atbildēt

Man protams patīk marihuāna,bet es vismaz zinu kāpēc viņa ir labāka par alkoholu,kā arī es zinu visu negatīvo no viņas puses.et šis raksts ir vienkārši kārtējais mazgadīga stounera murgojums.

2 5 atbildēt

Kokains tak ar dabiigs un so to aarstee + uzlabo koncentreesanaas un darba speejas, nevis norok! Legalizeet un snaucam!! emotion

1 4 atbildēt