local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par japāņu Drakulu - Tsutomu Mijazaki17

407 0

Lielākā daļa rietumnieku nekad nav dzirdējuši par Tsutomu Mijazaki un viņa pastrādātajām slepkavībām laika posmā no 1988.gada augusta līdz 1989.gada jūnijam. Jā, Mijazaki slepkavoja salīdzinoši īsu laiku, bet neļaujiet tam sevi maldināt. Neskatoties uz tikai gadu ilgo slepkavošanu un nelielo upuru skaitu, Mijazaki ir viens no biedējošakajiem, slimākajiem un nežēlīgakajiem sērijveida slepkavām, kāds jebkad staigājis pa šo planētu. Mediji viņam deva dažādas iesaukas- Otaku slepkava, Mazo meitenīšu slepkava, Drakula, Žurku vīrs, taču vienalga kā mēs viņu sauktu, šī pretekļa darbības ir pārāk šausmīgas, lai par tām stāstīstu. Viņš bija kanibāls, nekrofīls un pat piekopa vampīrismu. Čalis bija ļoti slims un šajā rakstā par visu , ko tev vajadzētu par viņu zināt.

407 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Es dažkārt apbrīnoju šo cilvēci. Tik ļauna, tika neiedomājami ļauna. 

16 0 atbildēt
Nedzirdēts čalītis. Man pat dažreiz piemetās slikti šito lasot
14 0 atbildēt
Japāņi vispār ir mazliet KU-KŪ!emotionIr vēl viens Japāņu kanibālis un slepkava vārdā Issei Sagawa.Sagawa kā students Parīzē nosita un pēc tam apēda vienu holandiešu meiteni.Viņu pēc tam deportēja uz dzimto Japānu kur viņu ne tikai nenotiesāja,bet vienlaikus pat padarīja par kulta cilvēku!!!You Tubē vēl ir intervijas ar Issei Sagawu kur viņš reāli ieņirdz par savu kriminālo pagātni!!!
13 0 atbildēt

Cilvēku iztēle kā izklaidēties  nezina robežu-ne likuma ne morāles ietvaros

10 0 atbildēt

Interesanti.   emotion  

11:11  emotion 

8 0 atbildēt

Eh, kārtējais, kas izgāž savu sāpi uz vājākiem. 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Un mums vajadzēja uzzināt vińa tumšo pusi...
0 0 atbildēt

...šermuļi.... emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

obligāti apēst, iz//ist, nosist, pamocīt...nezin kāpēc nevienam sadistam neienāk prātā izdarīt otram cilvēkam kaut ko superīgu. 

0 0 atbildēt

18 gadu viņu tiesāja???Ai,nav jau nemaz tik daudz.Latvijas tiesas noteikti pārsitīs šo rekordu...Ja jau nav pārsitušas.. emotion 

0 0 atbildēt

Man par sliktiem cilvēkiem nemaz negribas zināt. Uzraksti par kādu patīkamu un labu mūsdienu cilvēku!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tie ar mazajiem krāneļiem ir manjaki. Ja ir zem 18cm tad jau ieteiktu uzreiz arestēt - papildus drošības sajūtai. (jā skrienat mērīt savus krānus).

0 1 atbildēt