local-stats-pixel fb-conv-api

Eilīna Vornosa - sieviete slepkava.3

44 0

Valsts: ASV

Upuru skaits: 6-7

Eilīnai bija ļoti grūta bērnība, viņa uzauga nabadzīgā ģimenē ar disfunkcionālām problēmām. Kad meitenei bija 4 gadi, viņas māte Eilīnu kopā ar vecāko brāli audzināšanai nodeva saviem vecākiem. 14 gadu vecumā Eilīna tika patriekta no mājām, bet jau 15 gadu vecumā viņa klaiņoja apkārt un jau nodarbojās ar prostitūciju. Liktenis šai meitenei nav bijis viegls – viņu tiesāja par veikala aplaupīšanu, bet pēc tam arī par ieroču zagšanu. Laikā no 1989.-1990. gadam Eilīna Floridā nogalināja septiņus vīriešus. Visi upuri ir bijuši pusmūža autovadītāji, kas piekrituši ar meiteni iesaistīties seksuālās attiecībās. Tas nozīmē, ka viņa nogalināja savus potenciālos vai jau esošos klientus. Visas cietušo mašīnas tika atstātas mežā. Slepkavības ierocis bija 22 kalibra ierocis, ar kuru uz upuri tika izšauts vismaz divas reizes, parasti pat vairāk. Dažos gadījumos slepkava centās noslēpt pierādījumus.

1991. gada 9. janvārī tikusi aizturēta. Vornosa tika apsūdzēta par sešām pirmās pakāpes slepkavībām. Viņai tika piespriests nāvessods, ko Floridas štats izpildīja 2002. gada 9. oktobrī ar nāvējošu injekciju.

2003. gadā iznāca filma "Monstrs" (2003; Monster), Šarlīze Terona par Vornosas attēlošanu tajā saņēma Amerikas Kinoakadēmijas balvu kā labākā aktrise.

Zemāk būs redzams filmas treilers un dokumentālā filma par šīs sērijveida slepkavas dzīves stāstu (Angliski).

Monster (2003) trailer

Dzīves skats no slepkavas puses.

44 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Es domāju, ja par to nebūtu jāsēž ķurmī, tad katrs otrais cilvēks būtu slepkava  emotion 

3 0 atbildēt

Savā ziņā, es saprotu viņas motīvus. 

2 0 atbildēt