local-stats-pixel fb-conv-api

Dzelzs kareivji8

101 0

Salīdzinot ar šiem dzelzs vīriem, Rembo un Komando var draudzīgi aiziet apmainīt pamperus un iet kast rudens lapas. Un šīs nav filmu ainas, bet reāli cilvēki un reāli kara notikumi.

Zinu, ka baigi daudz jālasa, bet ctie, kas izlasīs, domāju, ka nenožēlos.

101 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Es jums pastāstīšu par Latviešu supervaroņiem.  piemēram mana omamma. kara laikā viena uzaudzināja divas meitas. paralēli stutējot smagi cietušo vīru. 

varu arī pastāstīt par kādu citu vīru, kurš viens pats audzināja savu mazuli. pieskatīt atstāt nebija kam, tāpēc ņēma visur līdz. strādāja viņš par taksistu...

vai sarakstu turpināt?

ps. mazliet par to, kādi ir īstie Latvieši. kas nedaudz zin par Psrs, tam nebūs jāskaidro ko nozīmēja vārds "čeka" un ar to viss saistītais. kad čeka ieradās uz omammas ielas izdabūt infu par vienu no kaimiņiem, tad sastapās ar kaut ko nevisai parastu. visi , VISI kaimiņi teica vienu un to pašu - ka neko par to otro nezinot , īsti nepazīstot un vispār. un tas notika bez savstarpējas saskaņošanas. neatceros kas īsti bija par lietu, bet čeka savu upuri tā arī nedabūja. jo nebija neviena, kas viņu nodotu. lūk, kādi ir Latviešu supercilvēki.

3 0 atbildēt

jo pārējiem gadījās nelielas problēmas, piemēram, nāve.

emotion

raksts labs emotion  

1 0 atbildēt

Pēc desmit minūtēm Jorks atgriezās amerikāņu bāzē ar 133 ķīlniekiem.  Nu kautkā neticu ka 133 bruņoti kareivji padotos  vienam kareivim , kautkā nešķiet loģiski tas , liekas pārspīlēts.emotion

1 0 atbildēt

Simo Hayha visi krievi raustijās no viņa 

1 0 atbildēt

Ir ari Latviesiem tadu viru, bet mes esam parak maza tauta, lai piedalitos tik plasas kara darbibas, bet piemeram pirmaja pasaules kara Italu avizes rakstija:"Viens strelnieks ir tik pat vērts cik vins pats sver zelta." Man ir vecvecteva vestule pulkvedim kura vins mazliet apraksta karadarbibas ainu. Vins izgaja cauri pirmajam pasaules karam, pats labpratigi piedalijas neatkaribas cinas, vins tika kontuzets, bet neskatoties uz visu to vins no vaciesu ierakumiem atvilka vacu karaviru lai izspiestu informaciju. Vins tika apbalvots ar Jura krustu, protams, tas ir cariskas valdibas apbalvojums, bet tos nemeta pa labi vai kreisi. Mes esam maza tauta, par mums neblau tik skali ka par tautam kas ir lielakas par mums, toties varonu mums netrukst, es lepojos ka esmu latvietis un mums ir ne mazak varonigu karaviru bijusi ka saja raksta, tikai par tiem mes neko nezinam. Gods kalpot Latvijai!

1 0 atbildēt

pa viasat History katru rītu 10:00 rāda atainotus stāstus par specvienību  misijām un spiegiem kara laikā,ir vērts skatīties jo stāsti ir asins stindzinoši,šo stastu arī tur redzēju.

0 0 atbildēt
Kaut latviešiem būtu bijuši šādi vīri !
0 0 atbildēt