local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvaini Ginesa rekordi1

66 0

Ginesa rekordi pirmoreiz grāmatā tika apkopoti 1955.gadā un kopš tā laika maisam gals ir vaļā – gan nopietni un vērā ņemami sasniegumi, gan cits par citu stulbāki rekordi kaut kur plašajā pasaulē tiek īstenoti teju ik brīdi. Vairāk nekā sešdesmit gadu laikā cilvēki ar apbrīnojamu fantāziju demonstrē savas dotības, lai kļūtu par pašu labāko pasaulē savā jomā.
Sākot ar vērienīgāko spilvenu kauju un beidzot ar spēju sabāzt mutē milzīgu skaitu kokteiļu salmiņu — nav robežu dīvainiem un pat stulbiem rekordiem, kurus cilvēki visā pasaulē sasniedz un mēģina uzlabot. Katru gadu Ginesa rekordu grāmata saņem apmēram 50 000 pieteikumu, no kuriem 6 000 tiek apstiprināti. Padomājiet tik, cik tas ir daudz!
Un vai spējat iztēloties, kas notiktu, ja atļautu pretendēt visiem gribētājiem? Šo „dažu 6000”, kas saņem atļauju pretendēt uz ierakstu Ginesa rekordu grāmatā, mēs varam skatīt tādus rekordus, kā maksimālu acu ābolu izspiešanu, maratonu dārzeņa kostīmā, ātrākā augļu sašķaidīšana ar ciskām un tā tālāk.

66 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
" kad tas tika izšauts no nāss un ielidoja mutē " Man ir bail iedomāties, kā tas izskatījās..
1 0 atbildēt