local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvainākie britu izgudrojumi7

254 0

Viss ir atkarīgs no iztēles, spējas iztēloties, daudz kas ģeniāls pirmajā mirklī ir licies nekam nederīgs un jocīgs, bet ir vēl vairāk tādu lietu, kas tiešām ir jocīgas un nevienam nevajadzīgas. Dažādu iemeslu dēļ daudz kas tā arī paliek nesaprasts, lai gan katra izgudrojuma mērķis ir bijis tomēr padarīt cilvēka dzīvi labāku un ērtāku. Varbūt tālāk esošās lietas tomēr parāda, ka interesantāk un aizraujošāk ir kaut ko izgudrot nevis radīt patiešām noderīgu lietu? Kāda gan nozīme rezultātam, ja pats process ir tik ļoti aizraujošs?

Kāds britu biznesmenis Kriss Hodžs no Londonas ir sakrājis vairāk par 250 000 fotogrāfijām, kuras tagad ir noskenētas un digitalizētas.

Tas ir ekscentriski, varbūt tā ir kā tāda prelūdija tam, kas mūs sagaida nākotnē, tomēr dažas idejas ir tik dižas, ka nav īsti saprotams, kāpēc gan cilvēki nevarētu tās atcerēties pirms tās ir notikušas?

254 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

 emotion  emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Vai 4. tas divritenis tiešām spēja lidot, kaut kā neticās.

3 0 atbildēt

2. Pakaļgalam tādas plūdlīnijas žel tikai, ka  šajā gadījumā tas ko dotu, ja viņš brauktu atpakaļgaitā  emotion 

2 0 atbildēt

9.bildē - latviski ir nevis DŽirokopters, bet vienkārši 'žirokopters'.

2 0 atbildēt

Ko tik neizdomā. Par 8. Drīzāk to būtu jāsauc par hovercraft, jeb transportlīdzekli uz gaisa spilvena. Un manuprāt pedējā moča blaķenē šādi sēdēt ir pastulbi - visi putekļi feisā. Bet raksts interesants emotion  +

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt