local-stats-pixel fb-conv-api

Desomorfīns - stiprākā narkotika pasaulē67

1709 7 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000

Stiprākās narkotikas pasaulē ir sievietes !

78 5 atbildēt

Narkotikas ir arī vienlaicīgi ļoti spēcīgs pretsāpju līdzeklis, tāpēc nejūt, ka gaļa krīt nost  emotion

48 1 atbildēt

Vispār viņu radīja Šveicē.

Tak cilveki nedomā ,kad viņiem vaig jaunu devu... vis kas viņiem nāk prāta ir kur dabūt vēl,tapēc aŗī neviens neiet apmeklēt ārstus laicīgi.

46 1 atbildēt

 " – Sakiet dakter, vai tā ir taisnība, ka narkotikas bojā smadzenes?  – Pilnīgas muļķības, tiem kam smadzenes ir, tie narkotikas nelieto."

40 1 atbildēt

Nu priekš kam es gāju skatīties tās bildītes.... Ir jau 2 naktī, šodien kaut kā uz miegu nevelk...

24 1 atbildēt

Pēdējā rindkopa likās mazliet muļķīga. Runājot par narkomāniem, tādus jautājumus nav jēgas uzdot. Smago narkotiku lietotāji parasti par tādiem kļūst apātijas stāvoklī. Viņi to lieto, lai aizbēgtu no problēmām, nevis, lai stātos pretī jaunām. Viņiem nav nekādu problēmu pamanīt, ka ir sākusies gangrēna, bet ar šo problēmu ir vieglāk tikt galā (īstermiņā) injicējot vēl vienu devu, nevis aizejot pie ārsta. Tā problēma ir daudz dziļāka un Tu uz to skaties virspusēji. Mans tēvs reiz teica: "Nepazīstu nevienu alkoholiķi, kas būtu slikts cilvēks". Tā nu tas ir, ka emocionālie un jūtīgie cilvēki visbiežāk arī ir tie, kurus dzīve salauž, kamēr kretīni un haizivis nospļaujas un soļo tālāk.

19 0 atbildēt

Pieļauju ka lielākā daļa vispirms uzsēžas uz heroīna, bet par cik heroīnam naudu sagrabināt ir grūtāk nekā kroksim dēļ cenas, izvēlas lētāku variantu. vai arī pa taisno uzsēžas uz krokodīla, līdzīgi kā heroīna atkarīgie. Kādu moš pat speciāli uzsēdina. Kāpēc turpina lietot? tāpēc ka atkarība. Un tā neizpaužas līdzīgi kā, ja neesi uzpīpējis, bet lomkas ir daudz smagākas, tā ka nezin kur likties.

17 0 atbildēt

Žēl ka Putinam nevar iebarot viņu kaut kā... 

12 3 atbildēt

lai sniegtu konstruktīvu atbildi, vajag vispirms pamēģināt.

9 1 atbildēt

Vienvārdsakot, skriet no tāda prom ko kājas nes! emotion

8 0 atbildēt

Desomorfīns, kas nav sintezēts pašu mājās vai uz ielas, kā tas ir Kroko gadījumā, nenodara cilvēkam miesas bojājumus un neizraisa pūšanu no iekšpuses. Šīs sekas izraisa galvenokārt toksiskie elementi, ko piejauc klāt pašmāju šefpavāri (tropikamīds, benzīns utt.)

 

Latvijā arī ir ticis konstatēts Krokodīls, ja kas.

7 0 atbildēt

Apskatieties youtube filmu - nāves mušpapīrs...tur var redzēt arī kā viens latvietis lietojot šito huiņu ir palicis ar caurumainu kāju! Interesanti paklausīties narkomānu stāstus!

6 0 atbildēt
Viņi saprot ko tas nodara bet probably viņiem ir po***
6 1 atbildēt

Kāda jēga. Sadzeries spirtu un kaifo, ja tas tik ļoti ir nepieciešams.  emotion  

5 0 atbildēt
Kad dzīvei nav jēgas tad arī sākas tas viss. Bet daži varbūt kka uzraujas pa dzerumam vai tamlīdzīgi un nokāpt drosvien vairāk nespēj
5 0 atbildēt

Drīzāk vajadzētu uzdot jautājumu "Kāpēc vispār kaut ko sākt lietot?"

To vajadzētu pajautāt arī visiem "legālo narkotiku" pīpētājiem. Būtībā tagad jau arī uz Latvijā notiekošo neskatos ar līdzjūtību, bet ar domu, ka tā vienkārši ir dabiskā atlase. Ko dos cīņa ar tām bodēm? Būs pieprasījums - vienmēr būs arī piedāvājums. Pati esmu tīņu gados ballējusies, bet vienmēr aprobežojos ar kādu sidru, nekad prātā neienāca doma, ka varētu pamēģināt kaut ko uzpīpēt vai kādu tabletīti apēst. Kamēr pašiem jauniešiem galvā nebūs tas klišķis un sajēga par to, ko viņi dara, tikmēr cīņa ar to visu būs bezjēdzīga. Neviens ar varu neliek tādus draņķus sākt pīpēt, neviens ar varu nespiež ēst tabletes vai vienā jaukā dienā izlemt sev iedurt kaut ko vēnā. Ja cilvēks par tādu soli izšķiras, par viņa turpmāko likteni man ir pilnīgi vienalga.

6 1 atbildēt

Zāli vai šņabi es saprotu, bet šitos mēslus, lai lietotu, kaut kam jābūt ar galvu ne visai labi.

5 0 atbildēt

Skumji, ka cilvēks nespēj padomāt un nolemt vai tiešām tas ir tā vērts. 

4 0 atbildēt

Krievi izgudroja, lai nobeidzinātu Rietumu jauniešus, bet noindējās paši krievu jaunieši..  emotion 

4 0 atbildēt

Pēc pirmās devas jau āda sāk pūt vai pēc kārtējās devas?

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »