local-stats-pixel fb-conv-api

Dēmoniskās Annalīsas nāve71

1136 0

Principā šis ir priekš tiem, kam patīk arī palasīt, nevis tikai apskatīties bilžu rakstus. Tā, kā rakstā nav nevienas meitenes ar lielām krūtīm vai citas perversas bildes, tad šo bilžu tīkotāji droši var iet no šī raksta ārā uzreiz !

Annalīsa Mišela (Anneliese Michel) piedzima Vācijā, 1952. gada, 21. septembrī. Meitene uzauga, dievbijīgā un sirsnīgā katoļu ģimenē. Bildēs, kur viņa redzema jaunībā, bija skaidri redzams, ka meitene ir uz patiesā ceļa un nekas nelieciena par sliktu vai ļaunu nākotni. Vārdu sakot, tika paredzēts, ka mazā Annalīsa izaugs par pattiešām satriecošu sievieti. Melni, skaisti mati, patiesa un priecīga seja un skaists, patiess smaids. Diemžēl tā tas bija, līdz meitene sasniedza 23 gadu vecumu. Tajā brīdī bija diezgan pamanāms, ka agrāk tik skaistā un priecīgā jauniete nu ir izkāmējusi, un ar dažādiem nobrāzumiem, sabijusies un jukusi. Tika pieņemts, ka meiteni ir pārņēmuši dēmoni un pēc astoņu gadu ilgas cīņas ar tiem, Annalīsa tomēr zaudēja ļaunajiem gariem. Vēlāk Annalīsas nāve tika marķēta kā neuzmanīga slepkavība. Bet vai tiešām bija kāds, kurš bija uz to spējīgs ? Vai tomēr meiteni tiešām bija pārņēmuši dēmoni ?



1136 0 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Tas ir traki, ka tik simpātiska meitene tā izmainījās un pārvērtās līdz nepazīšanai. Mans minējums ir, ka viņa saķēra trakumsērgu. Vismaz dažas uzvedības izpausmes par to liecina.

45 3 atbildēt
Un kā ar Emīliju Rouzu? Latīņu valodu mācījusies, bet garu izdzīšanas laikā runāja perfekti latīniski. Un spēja pārsviest pieaugušu vīrieti pāri istabai. Ja tie nav ļaunie gari, tad kāpēc viss ārprāts sākas tikai, kad pietuvina svētītus priekšmetus vai lasa no Bībeles? Ar slimību visu neizskaidrosi.
35 4 atbildēt

Izskatās, ka, pirmkārt, tā ir šizofrēnija, jo sievietes ar šizofrēniju saslimst vidēji neilgi pēc 20 gadiem (vīrieši drusku ātrāk). Šizofrēnija smagā stāvoklī - viņa noteikti piedzīvoja principā visas halucinācijas (noteikti dzirdes un redzes). Šizofrēnijas slimnieki bieži vien "redz" dēmonus, eņģeļus un citas reliģiskas lietas. Iespējams, ka bija arī epilepsija, ja viņa ģība un gar zemi krita (var novērot šķidruma izdalīšanos no mutes), bet nu noteikti tā nav trakumsērga, kā citā komentārā minēts. No trakumsērgas vīrusa mirst visai ātri...

29 0 atbildēt

Šī tēma man šķiet visšausmīgākā. Skatoties šausmu filmas, nekas tā nebiedē kā apsēsti cilvēki un eksorcisma rituāli, bet reālajā dzīvē ir ļoti grūti kkam tādam noticēt. Bet ja reiz kkādas pārdabiskas būtnes un parādības ir, tad kāpēc lai arī viss šis nebūtu iespējams. Vienkārši mēs daudz ko nezinām un nez vai kādreiz uzzināsim. Un neuzskatu, ka meiteni tīšām nebaroja. Ja vecākiem būtu vienalga, tad viņi nemēģinātu meitai palīdzēt. Bet meitenes viennozīmīgi ir žēl.

22 0 atbildēt

Drīzāk jau meitenei patiešām bija šizofrēnija vai kāda slimība, par to tajā laikā nebija pietiekoši daudz informācijas. Tā jau varam uzskatīt, ka katrā psihiski slimajā cilvēkā ir iemiesojušies dēmoni. 

16 4 atbildēt

Es tādiem baznīcas s****m neticu . vispār neticu kautkādam Jēzum vai vēl kam .

 

Cilvēks piedzimstot ar 7 slimībām , tāpēc no tām vēlams atbrīvoties tad , kad izpaužas . Es piemēram akceptēju psihisku slimību ietekmi . Var būt pat vairākas nervu slimības vienā cilvēka , kas nav izbēgamas . Eksorcisms drīzāk ir hipnoze vai manipulācija ar cilvēka ķermeni .

 

Nezinu - bet baznīcnieki manā izpratnē vispār izpaužas ar asiņainu vēsturi uzspiežot svešo Austrumu reliģiju un monoteistismu . tāpat muslimi , jūdi un arī kristietības paveidi . 

 

Es ticu augstākiem spēkiem , ko pārstāv nevis viens "Visu Varenais" bet gan dievības , kuras veido pasaules līdzsvaru ar ļauno un labo . 

 

Katrā gadījumā es uzskatu , ka dažiem vienkārši tajos laikos nav bijusi ievērība par to , ka viņai varētu būt šizofrēnija un epilepsija kopā vienā viņas ķermenī . Tāpat bija arī ar to , ka Žanna D' Arka arī bijusi psihiski slima .

Un ka pirms 2014 gadiem grūtniecības simptomi pārvērtās murgos , jo zinu , ka grūtniecības laikā cilvēkiem sapņos rādās "svētie" vai arī piemeklē vienkārši baisi murgi , kamēr mātes ķermenis aprod ar to , ka iekšā nēsā bērniņu . 

 

Žēl , ka tajos laikos šīs slimības bija maz izzinātas un tāpēc saprotu , ka pasaule ir ... nežēlīga emotion

9 1 atbildēt

man pietika ar 57 sekundēm un man jau palika bail, varbūt nenoklausijos līdz galam jo bilde raustijās un nerādija laikā, un laikam vainoju vakaru, bet varbūt vienkārši man ir bail... vai man vel turpināt?? nē paldies emotion

7 0 atbildēt

WE NEED TO SALT AND BURN HER BONES

8 2 atbildēt

Drīz taču Ziemassvētki...

5 0 atbildēt

Stūlbie ticigie ka kautkas ko nesaprot tā vainīgi dēmoni, vajag dzit arā, ja viņai agrā bērnība ir psihiski traucējumi bija, tad vēlāk vispār sabruka un mozgas aizgaja greblī.  Nu nav tādi dēmoni kas iemiesojās cilvēkos.  emotion

9 5 atbildēt

Dēmoni vai nē, vienozīmīgi žēl nabagu meiteni un viņas ģimeni. emotion

4 0 atbildēt
T.i. latīņu valodu NAV mācījusies.
3 0 atbildēt

Uzgāju šo video, skaņas diezgan nepatīkamas, tāpēc ar vājiem nerviem neieteiktu skatīties.

http://www.youtube.com/watch?v=x4n9vK0_mdk

3 0 atbildēt

 

 

Noliegt sev nesaprotamo, man neliek justies ne drošāk, ne ērtāk. Es ticu vairākām pasaulēm, lai arī atsakos tās pielūgt vai kā citādi kultivēt - katrā gadījumā man ir grūtāk noticēt, ka te jau minētā trakumsērga, liek sirdzējam ‘runāt mēlēs‘.

3 0 atbildēt
ļoti psihiski traucējumi , no tā kā viņa kliedz man baisi paliek
3 0 atbildēt
scary movie 2?
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Ir diena, bet es pat 1 min tā video izturēt nevarēju. Nereāli baisi palika, lai gan nervi ir stipri un telefonā skaņa uz klusāko bija.
0 0 atbildēt

tāas bides ir tik biedējošas .emotion

0 0 atbildēt