local-stats-pixel fb-conv-api

Dashi-Dorzho Itigilov cilvēks, kas dzīvo pēc nāves!!!2

36 10

Dashi-Dorzho Itigilovs dzimis 1852.gadā un sāka savu reliģisko izglītību pēc savas sešpadsmitās dzimšanas dienas. Viņš ir studējis Anninsky Datsan (budistu augstskolā Burjatijā) un nopelnījis grādu medicīnā un filozofiju. 1911. gadā viņš tika iecelts par 12mito Pandito Khambo Lamu (arī uzrakstīts par Hambo Lamu), budisma vadītājs Krievijā. Khambo Lama, Itigilovs tiek uzskatīts par budisma iedvesmotāju, budisma atdzimšanas iemeslu Krievijā un dibinot Gunzechoyney datsan, pirmo budistu templi Sanktpēterburgā. Viņš bija arī cieši saistīts ar caru Nikolaja II, kurš aicināja Lama savā namā laikā, kad dinastija svinēja 300 gadus kā viņi valda, viņu apbalvoja ar Sv. Stanislava ordeni 1917 gada martā. Itigilov kļuva par ietekmīgu figūru pēc apstiprināšanas par Khambo Lamu. 1917. gadā Pirmā pasaules kara laikā , Itigelovs nodibināja organizāciju "Burjatijas Brāļi", kas palīdzēja armijai ar naudu, ēdienu, apģērbu un medikamentiem uzcēlis arī pāris slimnīcas, kur LAMA ārstiem palīdzēt ārstēt ievainotos karavīrus.. Par šiem nopelniem viņš saņēma Svētā Annas balvu. 1926, Itigilovs brīdināja savus studentus par gaidāmo terora vilni "sarkano mācīšanu", un ieteica viņiem bēgt uz Tibetu. Viņš palika Sibīrijā, un 1927.gadā viņš paziņoja saviem mācekļiem , tas laiks ir pienācis "man ir jāaiziet!" . Viņš aicināja lamu viņam pievienoties meditācijā un sākt apbedīšanas rituālu, un viņš nomira, meditējot lotosa stāvoklī 75 gadu vecumā. Saskaņā ar viņa gribu, Khambo Lama ķermenis tika apglabāts koka kastē sēžot stāvus lotosa stāvoklī. Interesanti, Itigilovs testamentā lūdza mūkus atrakt viņa ķermeni pēc laika, vairākiem gadiem pēc viņa nāves. Tas tika darīts pirmo reizi 1955.gadā un vēlreiz 1973.gadā, pēc tāda laika bija grūtības sameklēt viņa ķermeni, bet tas tika izdarīts. Abas reizes viņi konstatēja ka ķermeņis ir perfekti saglabājies un joprojām sēdus (kas mirušam organismam nau iespējams). Mūki nevarēja popularizēt pārsteidzošu fenomenu , dēļ anti-reliģijas politikas komunistiskajā valdībā.

Pēc PSRS sabrukuma Dasha-Dorzho Itigilova ķermenis tika nodots Ivolginksy Datsan klosterī un publiski tika atklāts pirmo reizi 2002.gada septembrī, 75 gadus pēc viņa nāves.Kopš 1927. gada viņa ķermenim piemetusies neliela puve, bet joprojām paliek ļoti labā stāvoklī. Viņa kermenis vērš pie ticības daudzus tukstošus ticīgo.

2004.gada novembrī, profesors Viktors Zvagins Federālā centra Tiesu medicīnas doktors izskatīja Itigilova ķermeņai un veica analīes par matu, ādas un nagu stāvokli. Viņš secināja, ka Itigilova ķermeņa stāvoklis ir itkā viņs būtu miris pirms 36 stundām. Viņš nespēja tam nopicet...

Budisti uzskata ka divpadsmitais Khambo Lama bija iemiesojies no Lamas Damba Dorja Zauaueva pirmās Khambo lamas, kas bija dzimis 1702. Lama Damba Dorja Zayayev dzīvoja 75 gadus. Un 75 gadus pēc viņa nāves, Lama Itigelovs ir dzimis, kas arī dzīvoja 75 gadus. Budisti uzskata, ka Lama Itigelova ķermeņa stāvoklis, ir saprotams kā neviens cits vēsturē, ir pierādījumi, ka viņš ir sasniedzis savu tukšumu (kas ir augstaka budisma pakāpe). Viņš tādējādi ir kļuvusi par iedvesmas avotu daudzām lamām un pie viņa dodas pēc garīgā ceļa meklējumiem un padoma arī citu ticību parstavji.

p.s. Cilvēki, kas apsargā un pēta viņu ir secinājuši to ka Dashi-Dorzho Itigilovam reizi 2 minūtes iepukstas sirds un ka vinš pat vel svīstot!!!



36 10 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Labs raksts emotion

7 0 atbildēt
Interesants rakstiņš
5 0 atbildēt