local-stats-pixel fb-conv-api

Dārgākās kļūdas, kādas jebkad tikušas pieļautas #189

2440 18

Vai jūs esat kādreiz nopircis kādu ierīci, kuras cena pēc mēneša nokrita uz pusi? Vai varbūt jūs esat pieļāvuši tādu pašu kļūdu kā es, nopirkdami petardes pa lielu naudu, kuras lāgā nesprāgst?

Varu droši apgalvot, ka iepriekš minētais ir tikai ziediņi salīdzinājumā ar kļūdām, par kurām uzrakstīju zemāk emotion

2440 18 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000

Glīts, foršs un agrāk nelasīts raksts. Turpini pārsteigt  emotion 

42 2 atbildēt
Izlasīju tikai pirmo un sasmējos par komentāru emotion "Nezinu vai Džordžs jau ir miris vai nē, bet viņa vietā es jau sen būtu pakāries " Es gar zemi emotion
30 2 atbildēt

Nebūtu Hitlera, viņa vietā stātos kāds cits un kas zina ar ko tas beigtos, jo Vācija bija iedzīta postā pēc 1. Pasaules kara un viņa eksplodētu šā vai tā... Vainīga nav Vācija, vainīga ir Anglija, Francija un ASV,  kuras piespieda parakstīt pilnīgi neadekvāto Versaļas līgumu. Ja Vācija netiktu novesta līdz kraham, tad 2. Pasaules karš nemaz nebūtu sācies un nekādi Hitleri tur neapgrozītos...

28 0 atbildēt

Vislielākā kļūda attiecībā uz Hitleru bija tā, ka māte atteicās veikt abortu, kad bija ar mazo Fīrerjungenu grūta, neskatoties uz to, ka ārsts viņu centās neskaitāmas reizes pārliecināt to izdarīt, jo uzskatīja, ka dzemdības būs ar sarežģījumiem un māte varētu nomirt un bērnam būtu garīgā atpalicība... Par laimi mātei - viņa palika dzīva un arī bērns nebija garīgi atpalicis vai stulbs, tikai ar iedragādu psihi, nedaudz kontūzēts pēc 1. Pasaules kara un varas kārs. Par nelaimi planētai - karš, līķu kalni un ēbreju genocīds... Tagad es zinu, ka dzīve mīl visus prātā pistos diktatorus, jo Hitleru gribēja nāve paņemt vēl mātes vēderā, bet nekā, kopumā viņu gribēja novākt vai viņš būtu nomiris nejaušības pēc, aptuveni, 10-20 reizes, bet ironiskā kārtā, viņš vienmēr palika dzīvs, arī Staļinu gribēja novākt vairākkārt, bet arī tas maita vienmēr tika cauri...

19 4 atbildēt

dārgākā kļūda pasaulē bija laiks kad Krievija pārdeva Aļasku ASV

13 0 atbildēt
Dziedātāju bandasemotionD kas tās tādas xD
13 2 atbildēt

Kas zina, kā būtu ja google būtu ticis pārpirkts. Iespējams ja tas Džordžs Bells būtu iegādājies google tā nebūtu kļuvusi tik populāra. Tas pats ar to facebook, būtu facebook pieņēmuši darbā tos abus cilvēkus viņi varbūt nemaz nebūtu izdomājuši whatsapp. Līdzīgas paralēles var vilkt arī ar pārējiem un vēl daudziem citiem gadījumiem. Neviens nevar pateikt, ka tam, kam pateiksi kādreiz nē, izdosies gūt tik lielu popularitāti un tev nāksies to vēlāk nožēlot.

9 0 atbildēt

Mans dārgais draugs, rusifikācija Latvijā bija vēl ilgi pirms Staļina... emotion

6 0 atbildēt

Kā būtu, ja būtu? Varbūt, ja nebūtu Hitlera, PSRS izaugru daudz lielākā mērogā un ietu bojā daudz vairāk cilvēku. Varbūt pus pasaule tagad dzīvotu līdzīgā režīmā kā Ziemeļkoreja. Varbūt tas čalis nenogalinot Hitleru ļāva nomirt 20 miljoniem cilvēku, bet izglāba 200 miljonus. 

8 2 atbildēt
Ja hitlers nomirtu ,tu visdrīzāk nedzimtu.
10 5 atbildēt
Ja Hitlers nebūtu, tad Latvijas arī nebūtu; ja Staļina vai Ļenina nebūtu, tad tas pats stāsts. Bet tā jau ir tikai alternatīvā vēsture, jeb kā būtu, ja būtu.
4 0 atbildēt

Heil, Hitler!

7 4 atbildēt
Hitlers izmantoja sev dotās iespējas, un pateikt, ka ja nebūtu Hitlera, nebūtu nacistiskās Vācijas,kara utt.,manuprāt, ir muļķīgi! Kā saka daba nemīl tukšumu. Katra darbība vai bezdarbība rada ārkārtīgi lielu varbūtību skaitu,kuras mēs nevaram paredzēt - no sērijas,kas būtu,ja būtu!
4 1 atbildēt

5. no tā secinām, ka Hitleram bija jāizdara tas, ko viņš izdarīja, pretējā gadījumā Nāve viņu kādā no reizēm nebūtu pažēlojusi...

4 1 atbildēt

Dzezbend ,jaz band... (4.)

3 1 atbildēt

Nezinu vai pat atbildēt uz tik neloģisku komentāru... Ja palasītu diskusiju iepriekšējo, kur es uzdevu jautājumu par sarunāšanu, tad moš nepārprasītu man tieši to pašu, par ko es jautāju citam komentētājam.

P.S. "Ziemas karš" nekad un nekur netiek uzskatīts par 2.Pasaules kara sākumu (varbūt vienīgi somu vēstures grāmatās, bet šaubos arī par to). Oficiālais kara sākšanas datums ir pieņemts 1939.gada 1.septembris. Ir vēl versijas par to, ka Japānas iebrukums Ķīnā, cīņas ar PSRS pie Halkingolas utt. ir īstais kara sākums, bet ne "Ziemas karš". Ja apgalvo, ka tas tomēr ir šis brīdis, tad kas to padara īpašu? Kāpēc Austrijas anšluss, Sudetu krīze, Spānijas Pilsoņu karš netiek ņemts vērā?

2 0 atbildēt

Un fīrers ir pārdzīvojis arī vairākus atentātus, ja kas.

2 1 atbildēt

Hitlers runcis, 9 dzivibas emotion britinj ''Hitlers II'' izmainiji vesturi emotion lol

1 0 atbildēt
Un vai tad es teicu, ka novāca? Iemācies lasīt tekstu..
1 0 atbildēt

5. - tā nav nekāda kļūda, tā ir laimīga sakritība. Ā.Hitlers bija varonis. Mīnuss tev par to idiotisko punktu.

P.S. Es reiz skaitīju un secināju, ka viņš gandrīz 30 reizes ir izglābies no nāves.

3 2 atbildēt