local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēces migrācijas ceļi6

27 2

Pastāv vairākas cilvēku rases klasifikācijas. Franču zinātnieks Kivjē izdalīja 3 rases: balto, melno un dzelteno. Denikers (1902) uzskatīja, ka uz Zemes mīt 29 cilvēku rases. Krievu zinātnieks A.Jarho (1935,1936) aprakstījis 35 rases.

Krievu medicīnas zinātņu doktors Ernsts Muldašovs grāmatā “No kā mēs esam cēlušies” apraksta visu rasu "vidējās statistiskās acis”. Viņš atklāja, ka šīs acis pieder tibetiešu rasei.

E.Muldašovs izskaitļoja, ka četrām rasēm ir aptuveni vienāda matemātiskās tuvināšanās pakāpe tibetiešu rases acīm: paleosibīriešu, dienvidaziātu, pamiriešu un armenoīdu rasei. Viņš izvietoja pasaules kartē cilvēku rases fotogrāfijas tajās vietās, kur viņi vēsturiski dzīvo, un savienoja ar līnijām pa minētajām četrām rasēm. Tā tika iegūta cilvēces migrācijas shēma.

Cilvēce ir cēlusies Tibetā un no turienes izplatījusies pa zemeslodi četros galvenajos virzienos:

A ceļš: Sibīrija – Amerika – Jaunzēlande,

B ceļš: Taizeme – Indonēzija – Austrālija,

C ceļš: Pamirs – Āfrika,

D ceļš: Kaukāzs – Eiropa – Islande.

27 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Muldašovs jau vien visu izsaka :D it īpaši vārda sakne latviešu valodā.

1 0 atbildēt

facts, facts, facts; kā vienmēr, kāds kaut kur kaut ko ir teicis un mums tas ir jāpieņem kā fakts. Lūdzu, pierādījumus studijā! Pārējie darbi tam avota autoram arī neizskatās pēc nekā sakarīga.

1 0 atbildēt
Muldashovs ar savu muldesanu man atgadina Eriku fon Denikenu.
1 0 atbildēt

Nu, cik mums te vēsturnieku? emotion

0 0 atbildēt

Dievinu visas Muldašova grāmatas. Viņa grāmatas ir tiešām vērts izlasīt, un nav jāpievērš uzmanība tam, ka viņš nāk no Krievijas. Viņš tiešām ir ļoti labs zinātnieks, un vismaz patiess.

0 0 atbildēt