local-stats-pixel fb-conv-api

Bermudu trijstūrī pazudis kuģis atrodas pēc 90 gadiem14

674 3

Kubas krasta apsardze atrada Karību jūrā kuģi, kurš pazuda Bermudu trijstūrī gandrīz gadsimtu atpakaļ. 18. maijā Kubas varas iestādes paziņoja par kuģa atrašanu. Pēc viņu ziņām atrastais kuģis ir amerikānu tvaikonis SS. «Cotopaxi»,kurš pazuda 1925 gada 1. decembrī.

674 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Ja jau rakstīts internetā, tad jau taisnība.  emotion 

43 0 atbildēt

Kas ar ar kravu notika? emotion

22 0 atbildēt

varbut tur lejā ir citplānētieši kas iesūc visus kuģus.... 

10 1 atbildēt

FUFLO

5 0 atbildēt

ķip marsiešiem tur daudz daudz gadiņus atpakaļ neizdevās izveidot sintētisku MERKABU, jo bija aizmirsies kā to dara... 

5 0 atbildēt

 emotion Interesanti.

4 0 atbildēt
Jau 2015.g ir rakstīts, ka zińa ir FAKE! http://www.snopes.com/media/notnews/cotopaxi.asp
3 0 atbildēt

hah 

2 0 atbildēt

Plus par smuki iztulkotu rakstu, bija interesanti palasit, kaut ari tas ir tiras pasakas. Pirmavots kas so publicejis pats sevi raksturo : "

ABOUT US World News Daily Report is an American Jewish Zionist newspaper based in Tel Aviv and dedicated on covering biblical archeology news and other mysteries around the Globe."
0 0 atbildēt

par gāzēm ir pareizi, bet nevis traucē nolasīt mērinstrumentus, bet gan gāzē nav tās celtspējas, lai noturētu kuģi virs ūdens, jo ūdens blīvums samazinās vismaz par 50%, tādejādi kuģis noiet pa burbuli momentāli. Savukārt agrāk lidmašīnās nelidoja augstu, izvirdušās gāzesspēja pacelties līdz pat 500metriem, gaisā vairāk nav celtspējas + pie noteiktas koncentrācijas gāzes ļotenes dzinēju izdalītā karstuma dēļ eksplodē un saplosa to ļoteni gabaliņos, ka pat nepaspēj pateikt SOS, vai nu arī pilotam saelpojoties gāzes ir muļķiki un gļuki, un vairāk nav adekvātas reakcijas, sāk maldīties, ziņo par kaut ko, kas realitātē nav, un beigās atplīst un pazūd.  

0 0 atbildēt