local-stats-pixel fb-conv-api

Bermuda trijstūris - vai patiešām viss?91

1162 3

Vai Bermuda trijstūra mistērija, patiešām, beidzot ir atklāta, jeb tas ir kārtējais acu aizlejamais? Šajā rakstā būs apkopotas daudzas slavenākās Bermuda trijstūra mistērijas teorijas, kuras ir ieguvušas lielu popularitāti un zinātnisko apstiprinājumu, kā arī aculiecinieku teiktais un daudz kas cits.

Jūsu izvēle - ticēt vai neticēt.

1162 3 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

Bemudu trīstūris nav vienīgais, ir ari "dragon triangle"  pie Japānas. apmēram tur kur nesen pazuda malaizijas ligmašīna reiss 370 kurš nezināmu iemeslu dēļ aizlidoja citā virziena un pazuda. Tā,ka ne pirmais  iemesls ne septītais nekadi nevar izskaidrot ne bermudu trīsstūrī ne "dragon triangle"  pazudušās lidmasīnas, ar laiku protams viss tiks izskaidrots, bet pagaidām zinātnieku ķēmošanās abās šajas vietās līdzinās kā grābstīšanās pa tumsu!  Vot šitā!

21 0 atbildēt

labāk pazust Bermudu trijstūrī, nekā klausīties Bermudu divstūri

24 3 atbildēt

Beidzot, kāds kvalitatīvs raksts!

15 1 atbildēt

Patīk šāda veida raksti + emotion

6 0 atbildēt

Es atkal domāju, ka zinātnieki atrod ticamāko teoriju, pierāda to un visu pamet, pārējam atmetot ar roku.

6 1 atbildēt

Labs raksts.

6 1 atbildēt

Interesanti, mazliet murgaini ir dazi, bet 1. un 7. varetu but vel reals un ticams

4 0 atbildēt

Tu esi ļoti saprātīgs cilvēks. Es arī agrāk taurēju, ka Gizas piramīdas ir celtas ar vergu rokām, bet ja par to visu tā pa lielam aizdomājas, tad cilvēka roka to nevarēja uzbūvēt. Piramīdas, ak piramīdas, kad Jūs beigsoet mocīt mūsu smadzenes ar savu mistiku?

3 1 atbildēt

Nāķošo rakstu par Drakona trijstūri, ne mazāk interesanta vieta un apvīta ar leģendām un nostāstiem!

2 0 atbildēt

Neviens resurss nav spējīgs ietekmēt dabas apstākļus, nu varbūt ja 0.00000000000000001. Kāpēc domāt plaši un skatīties uz acīmredzamo, ja var domāt šauri un pieķerties tam, kas reālāks? ;)

2 0 atbildēt
Kāds te sakars ar to grupu?
2 0 atbildēt

Varbūt arī teica, bet tas viss notiek realitātē.

3 1 atbildēt

Par metāna gāzi gan jau kāds ir "pamanījis, ka tā ir viegli uzliesmojoša viela" :) Problēma ir tā, ka sprāgstot metānam un arī lidmašīnai jūrā paliktu liecības par to (atlūzas, eļļas plankumi utt.). Tikai, ja tic Bermudu lidmašīna pazušanām, tad tās parasti notiek tīri, bez kādiem atlikumiem, atlūzām utt. Kā piemēram gadījumā ar amerikāņu iznīcinātāju eskadriļu 1946.gadā un tiem pakaļ nosūtīto glābšanas lidmašīnu, kas skaitās laikam slavenākais ar Bermudām saistītais gadījums.

2 0 atbildēt
Labs raksts. emotion
1 0 atbildēt
Iluminati!!!
1 0 atbildēt

 

Laiks ir saprast, ka tas nav nekāds joks. Šīs mistērijas ir lielā mērā augošas problēmas un mīklas.

2 1 atbildēt

 ''Šī piramīda ir šokējusi zinātniekus arī ar to, ka tā raida raidovilņus, kuri ir zemāki par 16 gigaherciem. Tas ir, zemāka par mūsu ausīm dzirdamo augstumu. '' 

16 gigaherciem? nesajauci ar herciem? vispār zini cik ir 1 gigahercs? lūdzu izlabo. plusu nelieku

1 0 atbildēt

Ou jā.. 666 plusiņi. Muahahā.emotion

2 1 atbildēt
Interesants raksts, +
0 0 atbildēt
Aizmirsi pierakstīt par to pilotu kas lidoja pari Bermundu trīsstūrim un ameraikā atgriezās pec 2 mēnešiem bet nu jau izskatijās kā 50 gaudus vecs nevis 23.
0 0 atbildēt