local-stats-pixel fb-conv-api

Avioterorisms PSRS12

1178 4

PSRS teroristi ir unikāli- viņiem nebija nekādu sevišķu prasību. Viņiem negribējās, lai kāds viņiem piešķir miljonu zaļo jeb izlaiž no cietuma viņiem draudzīgus rīkļurāvējus. PSRS teroristiem bija tikai viena vēlēšanās- tikt ātrāk un tālāk prom no komunistu paradīzes...Un tas bija iemesls izliet daudz vairāk asiņu, kā visos citos terorisma gadījumos.

« 1  2  3  4  5 »
1178 4 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Ļoti interesants raksts. Milzīgs + emotion

12 1 atbildēt
Ovečkinu famīlijas fināls bija paredzams. PSRS oponentiem dzīvi maitāja visādos veidos un aktīvajiem un viņu radiniekiem gāja ļoti plāni. Tie, kuriem rados bijušie disidenti, var pārliecināties, vienkārši pajautājot saviem večiem.
9 1 atbildēt

Negribu nekādu konkursu! Ja tev ir iphone, tad dod šurp :D Bet raksts par avio labzz! 

4 2 atbildēt

Nu, kamēr avioterorisms nebija samērā regulāra parādība, ar to lāga arī nemācēja cīnīties. No turienes arī lielais bojā gājušo ķīlnieku skaits.

Kas interesējas par tēmu, varu piedāvāt šo mācību un līdz pat PSRS sabrukumam pusslepeno filmu:

https://www.youtube.com/watch?v=v0ePas2ZY9E

1 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

0 0 atbildēt

 Es ļoti labi saprotu šo stilu!!!Uz reiz pateikšu-propaganda!!!Jūs ,raksta autor,kopējāt šo tekstu,vai ne?Jo patiesībā,atpazīstu teksta stila beigas,tas ir kā "ĀMEN"baznīcā!!!Tas teror akts notika daudz trakāk ,un beigās teroristi izbēga,tas ir viss ticamāk.

0 0 atbildēt
Desperado.
0 1 atbildēt

Krievu politikiem ka jau ar kursku nepatik saukt paliga, pashiem pieredzes nav , a no tam 10-20 valstim kur specifiski maca lidmashinas atbrivoshanas, palidzibu nevar palugt. 

0 1 atbildēt

Baidos, ka es pat nezinu, kas ir FHM :D

0 1 atbildēt

Malacīte emotion  plusiņš

0 1 atbildēt