local-stats-pixel fb-conv-api

Alternatīvā vēsture - otrā daļa!14

200 2

Gaidijām, gaidijām, un sagaidijām! Šeit ir jaunā daļa! kā jau parasti, būs 5 stāsti,kas varētu notikt savādāk, tikai šoreiz būs arī jauninājumi, tikai kādi, to es tev neteikšu, lai būtu interesantāk! tātad, sākam lasīt!emotion

200 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Interesants raksts. emotion
3 0 atbildēt
Pirmā reliģija, kas tic 1 dievam bija jūdaisms nevis kristietība.
1 0 atbildēt

Teorētiski, ja baltiem būtu relatīvi 2-3 miera gadsimti, tad tik tiešām varētu izveidot vienotu baltu valsti, bet ne tik lielos apjomos, jo balti  vienkārši mazāk vairojās ,kā slāvi.

1 0 atbildēt

Nu ko tu tik nopietns? xD

1 0 atbildēt

Sorry, bet šis ir atkal sviests. Kāpēc sviests? Tulīt uzskaitīšu pa punktiem:

Pirmkārt, kas tas par linku althistory,wikia? Cik noprotu kaut kas līdzīgs Wikipedijai. Tad lūk, autoram varbūt tas būs atklājums, bet Wiki netiek uzskatīts par avotu nevienā mācību jomā.

Otrkārt par pašu rakstu. Operācija "Jūras lauva" - kas ir domāts, ar "uzbrucēju spēks būtu mazs"? Iesaistītās lidmašīnas? Ja tā, tad uzvaras gadījumā viņu bija pilnīgi pietiekami, lai atbalstītu jūras spēkus nodrošinot desanta izsēdināšanu Britu salās. Viss, kas no Luftwaffe tika prasīts uzvaras gadījumā pār RAF turēt pa gabalu Britu floti no invāzijas spēkiem. Ja ar mazu karaspēku ir domāti sauszemes spēki, tad Krētas operācija viņiem nu nekādi nevarēja traucēt, jo tajā piedalījās, ja nemalos vien 4000 vācu karavīru, kas ir niecīgs skaits. Tā pat arī iebrukums PSRS nevarēja traucēt, jo "Jūra lauva" tika plānota pirms iebrukuma PSRS, attiecīgi spēki Austrumu frontei netika koncentrēti.

Lai ASV palīdzība nonāktu Lielbritānijā tur vēl bija vajadzīgi mēneši, tāpēc nav saprotams uz ko balstītas domas, ka vācieši spētu tikai ieņemt Lielbritānijas Dienvidus? Britu armija bija niecīgi maza un vēl piedevām demoralizēta pēc neveiksmes Francijā tāpēc daudz iespējamāks scenārijs ir tas, ka 3.Reihs pakļautu Britu salas diezgan ātri (kā tas bija ar Franciju).

1 0 atbildēt

Runājot par sadaļu veltīto Baltu ciltīm. Kāda velna pēc ir uzskaitīti 3 scenāriji, ja tajos minētas nevis Baltu ciltis, bet somu-ugru? Kas ir domāts par "Ziemeļos ir auksts" laikam tikai autoram zināms, jo baltu apdzīves vietas beidzas ar mūsu Vidzemi un pārējās baltu ciltis dzīvoja vairāk uz dienvidiem. Un kas tā par interesantu karti, kur Balti dzīvo gandrīz līdz pašai Konstantinopolei? emotion Poļu, ungāru, grieķu galu galā laikam nekad nav bijis šajos reģionos?

Par kristietību arī dīvaini slēdzieni.... Monoteisms ir pastāvējis arī pirms kristietības. Un kā tas vai kristietība būtu vai nē iespaidotu arābu ekspansiju arī nav skaidrs. Kā kristietības esamība vai neesamība iespaidotu to, cik tālu arābi pavirzītos?

1 0 atbildēt

labs raksts,interesanti lasīt. tikai vai pie baltu kovalsts 2.punkta nevajadzēja būt somugru nevis somu ciltīm?

0 0 atbildēt

man garšo vēsture

0 0 atbildēt