local-stats-pixel fb-conv-api

9/1110

69 17

Sen gribējās uztaisīt rakstu par 9/11

2001. gada 11. septembra uzbrukums ASV ir 2001. gada 11. septembra rītā ASV austrumu daļā vairākās vietās vienlaicīgi sarīkots terora akts.

Vašingtonā tika evakuēts Baltais nams un citas valdības ēkas. Ņujorkā valdīja haoss: slēgti tilti un tuneļi, nedarbojas telefoni.

Beigās pieliku intresantus video par 9/11















69 17 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

ej tak tu nahuj ar saviem iluminātiem

23 6 atbildēt

Muah, liekas mazliet amizanti... citēsim... "Mēram tur bija dzīvības nodrošināšanas sistēma viņam skābekļa būtu pieticis divām dienām bet viņš izlēma evukavēties tas šķita dīvaini..."

Tev blakus ofisam iep.... divi ljotaki un kādam liekas dīvaini, ka cilvēks pamet savu ofisu.... gribas pajautāt Tev - raksta autor.... vai tiešām Tu pats nepaņemtu plato no sava ofisa, redzot šādu notikumu attīsību aiz loga?

 emotion 

5 0 atbildēt

Tagad taisnību nespēj pierādīt neviens, pat ja tā ir bijis. Un ja kāds spēs pierādīt, ka patiesība ir citāda, kā tā tika parādīta pasaulei tad viņš noteikti pazudīs.

4 0 atbildēt

Viens ir skaidrs točna. Ja tur ir bijis kas ieplānots tad tas ir aprakts zem bieza vēstures slāņa. Ir redzēti daudzi ugunsgrēki torņos un tie stāv vēl šodien. Tai pat Ņujorkā biezas miglas dēļ ir ietriecies B52 tipa lidmasīna un tornis stāv vēl šodien. Viens ir skaidrs torņi sabruka nepilnu 10 sekunžu laikā un tas ir brīvā kritiena ātrums. Pretēji visiem fizikas likumiem stāvi bruk ar atrumu itkā zem tiem nekas nebūtu, bet bija jābūt apakšējo stāvu pretestībai, bet tās vienkārši nav. 7 tornis vispār mīklaini, ti pāris lokālu ugusngrēku un tas bija puslīdz neskarts. Var to temetu cilāt vēl un vēl, šis būs pats dīvainākais datums amerikas vēsturē. Pār desmit neatēsti mežoņi apgāja visdrošāko ASV drošības sistēmu, te runa iet par Pentagonu Kā ellē ratā tovarēja dabūt gatavu, jo Penatagonam sava pretgaisa sistēma un tā nenostrādāja.

2 0 atbildēt

izstāsti kas ir Illuminati, ja jau reiz mētājies ar tādu saukli.

1 0 atbildēt

Ēbreji...

1 0 atbildēt

freedom ne freadom.

0 0 atbildēt

Ko vispār tu vari apgalvot, ja publicē tik maz informācijas?

Itkā nekādu info nevarētu atrast ;D

0 0 atbildēt
Izlasīju komentārus un secināju ka daudziem cilvēkiem nav ne tikai savu domu par notikušo, bet nav pat vēlēšanās uzklausīt vēl kādu viedokli. TV kastē saka ka teroristi, tātad teroristi.
0 0 atbildēt

Ja, vareji nedaudz vairak aprakstiit pieejamo infu...  pats jau diezgan pasen paokskereju 911 un tur ir diezgan daudz ko pievienot seit, bet vienalga Tev ir taisniba vec! +

0 2 atbildēt