local-stats-pixel fb-conv-api

8 pārsteidzoši atklāti fakti par sievietes krūtīm4

1. Lielākās dabīgās krūtis pieder Annijai Havkinsai Tērnerei (Annie Hawkins-Turner) no ASV. Viņas krūtis ir aptuveni 177 cm lielas, un viņas krūštura izmērs ir 102 ZZZ. Patiesībā šī sieviete cieš no gigantomastijas, kas izpaužas tā, ka viņas krūšu audi lēnām palielinās, veidojot milzīgas krūtis.

2. Pasaulē lielākie krūšu implanti pieder Šeilai Heršei ( Sheyla Hershey) no Hjūstonas. Viņas krūšu implanti palielināja krūštura izmēru līdz 38 KKK. Krūšu implantu ievietošanas operāciju viņai nācās veikt Brazīlijā, jo viņas dzīvesvietā Amerikā šādu procedūru veikt nedrīkstēja. Operācijas rezultātā viņai krūtīs radās infekcija, kuras dēļ implantus nācās izņemt, tomēr 2011.gadā viņa atkal krūtis palielināja līdz MMM izmēram.

3. Lai arī ikviena cilvēka garšas kārpiņas atšķiras, krūšu piena garša tiek uzskatīta par diezgan saldu, kas lielā mērā ir saistīts ar to, ka krūšu piens satur lielu daudzumu laktozes.

4. Patiesībā ir 5 pasaules vietas, kurās sievietēm ir atļauts parādīties sabiedrībā bez krekliņa: Ņujorka, Havaju salas, Teksasa, Maine un Ohaio. Pastāv pat vesela politiska kustība, kas atļauj sievietēm staigāt bez krekliņiem, kas saucās Topfreedom.

5. Primātu vidū tikai cilvēkiem ir permanentas krūtis. Pārējiem krūtis pilnībā izaug tikai tad, kad ir nepieciešamība barot bērniņus.

6. Dažas sievietes spēj sasniegt orgasmu tikai no krūšu galu stimulācijas.

7. Krūšu izmērs nav nemainīgs. Daudzas sievietes to nepamana, ja vien tas nesagādā pat sāpes un neērtas sajūtas, bet pirms-mēnešreižu laikā sievietes krūtis var paaugties pat par vienu izmēru!

8. Nevienādas krūtis? Tas ir normāli. Parasti sievietēm viena krūts ir lielāka par otru. Bet šī atšķirība reti kad ir skaidri pamanāma.

68 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

 Nevienādas krūtis sievietēm ir tik pat normāli, kā saliecies uz vienu pusi krāniņš vīrietim. emotion

4 0 atbildēt

tur ir 8 nevis 10 fakti.

2 0 atbildēt
Es gribu Havajās emotion
0 0 atbildēt
Lol
0 0 atbildēt