local-stats-pixel fb-conv-api

8 fakti par Čaku Norisu.6

1.Čaku Norisu nemaz nesauc Čaks Noriss. Viņu sauc Karlos Rejs Noriss. Kas, godīgi sakot, izklausās ne mazāk jaudīgi un biedējoši.

2.Viņš nav zaudējis nevienu cīņu kopš 1968. gada. Savas garās karjeras pirmsākumos Čaks pamanījās zaudēt 10 reizes, kas viņam sniedz kopējo statistiku 168-10-2.

3.Tu, protams, esi informēts par viņa sešiem profesionālā karate čempiona tituliem vidējā svarā, taču droši vien nezināji, ka deviņdesmitajos gados viņam tas viss apnika. Noriss izveidoja pats savu universālo cīņas veidu 'Chun Kuk Do'.

4.'Chun Kuk Do' ietver arī filozofisko mācību: 'Ja man nav nekā laba, ko pateikt par cilvēku, es viņa klātbūtnē klusēšu.' No tā mēs varam tikai pieņemt, ka, ja Tev gadās atrasties blakus Norisam un viņš nav pārāk runātīgs - tas var slikti beigties.

5.Čaks Noriss bija reklāmas seja 'World of Warcraft' datorspēlēm. Kas izklausās pilnīgi muļķīgi, ja tā loģiski padomā.

6.Viņam bija sava džinsu līnija, kas saucas 'Action Jeans'. Un, protams, ne jau šāda tāda džinsu līnija - bikses bija pielāgotas tam, lai bez grūtībām varētu izdarīt Norisa slaveno griezienu 'ar-kāju-pa-žokli', nebaidoties, ka tiks sadragāta stakles daļa.

7.Gluži kā daudzi izcili vēstures personāži, Čaks Noriss skolā nebija uz izcilnieku goda rāmja. Tomēr dzīvē viņš pamanījās 'izsist' savu ceļu (gan burtiski, gan abstrakti).

8.Amerikāņu kinoaktierim un cīņas mākslu meistaram Čakam Norisam nesen palika 74 gadi.

47 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Ha, vecītis
3 0 atbildēt

Vēl viens fakts : par viņu ir izdomāti ļoti daudz teicienu.

3 0 atbildēt

varēji jau vairāk faktus atrast nav jau tā ka būtu ļoti grūti kaut ko par viņu atrast ! emotion

1 0 atbildēt