local-stats-pixel fb-conv-api

7 cilvēka radīti materiāli, kas vienkārši pied*** stereotipu10

238 2

Cilvēki ir saražojuši daudz dažādu interesantu lietu. lielais vairums no tām ir bezjēdzīgas, bet ir arī gana daudz tādu, kas varētu kaut kur noderēt. Šie septiņi ir prikolīgākie materiāli, kurus zinu.

Raksts ņemts no Cracked.com













238 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Interesanti uz kaada no shiem principiem darbojas taas jaunaas nagu lakas, kas ar magneeta paliidziibu sakaartojas interesantos rakstpos uz naga

11 0 atbildēt

emotionPedeja video - cilveki skraida pari  FLABERIM!!!!emotion

7 0 atbildēt

Tas ne ņutoniskais škidrums...Man liekas tas pats tiek izmantots KingKong brenda ceļu un locītavu sargos . Ļoti interesanti, kamēr ceļa sargi ir uzvilkti viss ērti un elastīgi, bet trieciena brīdī sacietē sargājot locītavu vai ceļa bļodiņu . 

6 0 atbildēt

1. Ferrofluīdi vai latviešu mēlei tīkamāks nosaukums- ferrošķīdums, pirmkārt tā sastāvā nav nekas īpaši vairāk ,kā nano izmēra metāla skaidiņas un eļļa , to var uztaisīt mājas apstākļos, es kādu laiku atpakaļ biju domājis to darīt, vajadzēja 2 salīdziņoši viegli iegūstamas sastāvdaļas, vairs neatceros, kādas tās bija, bet ja kādam ir ineterse varu atkārtoti uzzināt. 

Otrkārt, ferrošķīdums nesacietē, pieliekot tam magnētu, tās ir pilnīgas muļkības  emotion . Iemesls kāpēc veidojas tādas formas pieliekot klāt magnētu ir tas, ka metāla nanodaļiņas atrodoties ārējā magnētiskajā laukā sakārtojas attkarīgi no tā kur ir magnēts un cik stiprs tas ir. 

Es pats tādu mēģināju izveidot, man bija pietiekami daudz ferrošķīduma, bet nebija zināšanu par magnētisko lauku, ja biju laikam 11 klasē un tikai 12 klasē sākām mācīties par magnētismu, vai arī tas bija 10 klasē, nav nozīmes, domāju izveidot rakstu par to, bet tākā eksperiments neizdevās, tad neizveidoju.

Nja, tāka, ja tiek veidots šāda rakstura raksts, tad vajadzētu nedaudz palasīt, lai nerakstītu pilnīgas muļķības... 

2 0 atbildēt

man visvairaak interesee tas shkjidrums, kuraa var elpot, negribi par to atsevishkji uztaisiit rakstu? :)

1 0 atbildēt

1.video ... atgādina kaut kādu modernu ieroci ... es nezinu .. kaut vai no kādas 2045 gada zāģa daļas :D :D

0 0 atbildēt

huj zin, kkaa booringaa likaas, bet nu tu centies, taapeec +

0 0 atbildēt

Nopirku neodymium magnētu un ferofluīdu un arī aerogel. Bija ko darīt vienu pēcpusdienu. 

0 1 atbildēt